Зъбчета

• 188
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,дъщеря ми е на година и три месеца и има  две зъбчета,което мен малко ме притеснява дали е нормално!Педиатърката казва да не бързам но мен нещо от вътре ме гложди!Двете зъбчета излезнаха в края на август и от тогава други няма,само много се плюнчи,гледа всичко да мушне в устата и вечер спи много неспокойно,дори някой път плаче истерично!Може ли да споделите Вашият опит със зъбчетата?!

# 1
И за кое точно се притеснявате?
Казват, че колкото по-късно излизали, толкова по-здрави били. На мен също късно да ми излезли, дъщеря ми е по същия начин.
Първите ѝ два зъба излязоха седмица преди да навърши 1 г, другите 2 седмица след. После излизаха по 4 до 6 наведнъж 😂 Сега е на 2 г и 2 м почти и остават още 6 зъба и приключва с всички 😌

# 2
И за кое точно се притеснявате?
Казват, че колкото по-късно излизали, толкова по-здрави били. На мен също късно да ми излезли, дъщеря ми е по същия начин.
Първите ѝ два зъба излязоха седмица преди да навърши 1 г, другите 2 седмица след. После излизаха по 4 до 6 наведнъж 😂 Сега е на 2 г и 2 м почти и остават още 6 зъба и приключва с всички 😌
Притеснява ме големият интервал от август да ден днешен,че няма други.Най-вероятно притеснението ми е напразно.

# 3
То са 2 месеца, не е толкова много време. Не се притеснявайте, ще излязат.

# 4
Моето момиче изкара първите 2 зъба на 10м. следващите 2 на 1.2г. Сега е на 1.4г. и още е само с тези си 4 зъба. Има един на път сякаш, но може и повече от 1 да е. Не се притеснявайте, при някои деца е така, дано поне да има нещо вярно в това да са по-здрави. 😊

Общи условия

Активация на акаунт