Забременях от замразен ембрион

• 838
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте група!
Искам да споделя с вас, че направих инвитро процедура с трансфер на два ембриона, която за съжаление не беше успешна.
Остана един ембрион, който беше замразен. След 6 месеца ми го трансферираха и процедурата беше успешна – бременна съм в 9-та гестационна седмица.
Въпросът ми е: Колко от вас са стигнали до раждане със замразен ембрион и смятате ли, че успеваемостта при него е по-висока?
Благодаря предварително за споделения опит!

# 1
Пожелавам от сърце здраво бебче накрая. Всичко е индивидуално и статистиките нямат  значение. Ако сте в България лягайте да спите.

# 2
Разликата в успеваемостта (макар да е близка до тази със свежи ембриони) не се дължи на това, че ембриона е бил замразен, а на това че организма си е починал след стимулацията и пункцията, и подготовката за трансфер е била по-контролирана.

Също така нищо им няма да замразените ембриони, единия ми такъв вече е дете на 4 години.

# 3
Скоро четох, че се родило бебе от ембрион, замразен преди 30г.

# 4
  • UK
Имам две деца, родени от замразени ембриони. Успеваемостта е много висока. Ходили ли сте на преглед за установяване на сърдечен ритъм? Ако вече има такъв, шансовете за успешен край на бременността са вече много високи.

# 5
Имам две деца, родени от замразени ембриони. Успеваемостта е много висока. Ходили ли сте на преглед за установяване на сърдечен ритъм? Ако вече има такъв, шансовете за успешен край на бременността са вече много високи.
.   Да ходили сме доктора каза че сърдечен ритъм има и ние го чухме

# 6
  • UK
Чудесно, честито и лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт