💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 11 784
  • 293
  •   7
Отговори
# 15
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб е гледан вече над 58М+ пъти Simple Smile

Nature Fire

# 16
  • София
Цоп в предюбилейната и богата тема №54...Благодаря!

# 17
Селим ще лежи в затвора ..

# 18
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 21-27 октомври, Ханде тази седмица заема 4-та позиция Simple Smile

Sparkling Heart

# 19
Според специален репортаж от Instagram страницата на Muhir Online, историята на всички ще бъде пренаписана този петък. Докато Селим, изигран от Баръш Ардуч, е в затвора за престъпление, което не е извършил, Ханде Ерчел, известна още като Мейра, отново се вкопчва в живота след операция.

Мая снимала ли се е тази година в сериал?
И тя е номинирана за наградите на „Аltin61“.

# 20
Благодарности за новата темичка Heart
Ново от Ханде:

# 21
Мики,  благодаря за новата тема! :🌹

# 22
Мики, благодаря!

# 23
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 24
Една сладка история от новата половинка на Керем. Съжалявам, че е с гугъл преводач Grinning

Явно е добър човек Hug

# 25
Здравейте, 🌞
Нова снимка на Керем и Лизге от Кан

Вчера имаше скандал около бившата и настоящата на Керем. Вече не са приятелки и се отследваха от соц. мрежи.

Накратко:
Мехтап е потвърдила пред журналисти от клюкарско предаване, че връзката му със Селин е започнала още на 16 юни 2025. И двамата са се крили заради Мелиса Сабанджъ. Тогава официално са все още  заедно и им предстои почивка на Малдивите.

Намекнала е,че един мъж ако изневери един път, после пак ще го направи.

Селин се е обидила и двете се отследваха.

# 26
От сета на "Любов и сълзи"

Скрит текст:

Simple Smile
Вчера няколко часа са снимали и в затвора Simple Smile

# 27
Тинче, аз разбрах друго. Мехтап е пуснала бая дълго видео от 5 минути, където се обяснява. Има го преведено.

За който му се чете:
Скрит текст:
"Историята започна така: Преди около месец бях домакин на приятел в моя подкаст. Около пет дни по-късно получих аудиозапис. Мисля, че по това време бях в САЩ.

Записът включваше лично преживяване. Не искам да навлизам в твърде много подробности, тъй като е личен въпрос. Но трябва да кажа, че това е първият път, когато чувам подобен аудиозапис. В края на краищата, ние не определяме живота на хората или кога ще се срещат. Няма как да се намесим в това.
Няма какво да се направи по въпроса, аудиозаписът е наистина дълъг.

Не мога да ви разкажа всичко, но ето какво се случи: С бившия ми приятел се срещнахме в ресторант и разговаряха. След това той искаше да знам за това. Благодарих му, че ме уведоми. Пожелах му щастие и му казах, че съм добре.

„Има някой в ​​живота ми“, казах аз. Той ми благодари, разменихме си откровени думи и разговорът приключи. Като две наистина мили жени, постигнахме цивилизовано споразумение и то трябваше да приключи дотук. Както и да е.

Трябваше да свърши. Вече бяха минали четири или пет дни. Тогава пристигна гласов запис и молба. В молбата той каза, че е бил линчуван твърде много пъти и че трябва да споделя негова снимка и да покажа подкрепата си, като му дам сърца и коментирам.

Но не мога да изпълня това искане. Защото, за да направя нещо подобно, това би трябвало да е мое собствено решение. Молбата му е напълно разбираема, но не му казах. Няма да кажа нищо и тук.

Ще оформяме ли живота си въз основа на твоя отсега нататък? Толкова ли сме важни? Затова игнорирах и това съобщение.

След час всички започнаха да ми изпращат едно и също нещо: „Мехтап видя ли това?“ Беше един и същ ← въпрос отново и отново. Това, което видях, беше следното: На няколко страници на списание беше направено изявление и името ми беше в него. „Мехтап беше влюбена в това име, тя каза, че е добре и че има някой в ​​живота си.“ Да, това е вярно.

Но това, което не е вярно, е, че не обмислям нито предишната си връзка, нито настоящата си

Бих могъл да опиша много обезпокоителни аспекти. Но повярвайте ми, не бих искал да поставям никого в това положение. Но това е пътят, към който води; и не се ядосвам на никой от таблоидите. Не питам: „Защо съм в новините?“ Защото тази история се е превърнала в необходима част от тях. Стремя се да ← съществувам под собственото си име и чрез собствения си бизнес. По това време успявах да запазя всичко много дискретно, без никой да знае, и тихо, за да предотвратя това да се превърне в публичен проблем. Продължавам живота си доста добре.

"Има някой в ​​живота ти."
Да, вярно е. Но едно нещо не е вярно: избрах да не държа нито предишната си връзка, нито настоящата си публична. Никога не съм правила изявление за това никъде. Смятам това изявление, което беше направено без да ме питат, за много жалко. Мисля, че границите ми бяха нарушени. Накрая ясно му казах, че не искам да се занимавам с този проблем отново. Беше толкова обезпокоително... В момента общувам с много хора, не знам

Успях да го приключа. Продължавам живота си добре.

Но не разбирам, наистина не мога да разбера; как можеш толкова лесно да върнеш името ми в светлината на прожекторите, само защото получаваш критики? Връщаш ме в този дебат. Като оставим това настрана, истинският проблем е, че толкова лесно разгласяваш неща, върху които работя от месеци, неща, които дори не съм споделил напълно с най-близкия си кръг

Има някои неща, които предпочитам да не споделям, защото са теми, които все още не съм разкрила, теми, които все още не съм споделила. Но сега, тъй като има усещането, че той вече е във връзка, се чувствам длъжна да направя това изявление. Всъщност никога не съм обмисляла да правя подобно изявление, хора. Но тъй като напоследък изпитвам някои проблеми в личния си живот, се чувствах длъжна да споделя това.

Това се е развило и ние сме част от тази индустрия. Днес сме ти и аз; утре ще сме съвсем различни хора. Хората тук се открояват със съдържанието, което създават.

Като жени, ние се стремим да съществуваме в тази индустрия чрез собствения си упорит труд, характер и позиция. Но все още се сблъскваме с ←заблудата, че една жена не може да съществува без мъж до себе си.

Не се опитвам да бъда някой, който се опитва да покаже обратното или да развява знаме по този въпрос. Просто се опитвам да действам в рамките на собствените си граници и в рамките на собствените си истини

В заключение, ако искам да поставя тази ситуация в позиция, мога да кажа следното: Това беше наистина добър сектор през последните години

Стига докъдето мога да понеса и след това се оттеглям.

Ето как живея живота си и никога не критикувам ничий начин на живот. Никога не съм искал да стигна до момент, в който да се налага да се извинявам на някого, защото целият процес се разви без мое знание или съгласие. Днес правя това последно изявление, за да си напомня за собствените си ограничения и ясно да заявя позицията си по този въпрос. Ако ме разбирате и вярвате, че съм напълно незаинтересован от този въпрос, ще бъда наистина благодарен. В края на краищата, аз съм създател на съдържание и не се притеснявам да направя подобно изявление

А ето и какво е писала Селин преди Мехтап да пусне това
Скрит текст:

В заключение, мнението ми е, че и двете са кокошки, които ги вълнува повече мнението на хората, отколкото техните собствени ценности. Все пак тук говорим за последователи, за пари. Ще си ровим из чаршафите явно, за да не загубим хляба си.
И двете търсят внимание чрез поведението си.
Какво да кажа, Керем умее да си ги избира...

# 28
Мики, това е старо от миналата седмица.

Вчера е имало нов епизод на сериала " Бившите на Керем".😂

Керем защо се е забъркал с такива дами не мога да си го обясня, дай им само скандали...

# 29
Много мило е това с котенцето и Селин.

Красивата Мейра

Общи условия

Активация на акаунт