💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 11 784
  • 293
  •   6
Отговори
# 195
Изгледах „Любов и сълзи“ много объркан епизод. Много неща не ми станаха ясни: Къде отиде бащата на Мейра? Как Харун намери жена си? Операцията и възстановяването на Мейра даже няма да го коментирам. И защо всички завеят в една къща?

Добре, че го финализират, не ми хареса.. 2 часа гледаме бойните умения на Селим в затвора …

Адвокат Кескин а.к.а експерт по бойни изкуства.Joy
Общо взето и моето обобщение на епизода е същото.
Бащата на Мейра бил болен, уж. Joy Върнаха се в къщата, защото Ерджан бил подписал нещо. Дилшах и тя при тях, явно не могат да я изгонят. Joy
4ти и 5ти епизод  на мен си ми вървяха логично, дори без сценарист. Сега определено е нов сериал. Но няма да имат време да го разгърнат, дано измислят някакъв финал поне за др седмица, да не е отворен край.

# 196
В Туитър се върти, че Хакан се опитва да се сдобри с Ханде..

# 197
Сериалът на Енгин е още в началото, а в Туитър само суперлативи има. Слагат го като конкуренция на "Морето" и "Далечен град".

Трябва да се подготвим, че утре рейтингът няма да е много хубав. И в тренда слаба работа тази седмица, явно всички се отказват и се пренасочват ...
#Çarpinti
26.4K posts

# 198
В последния си пост в инста Ханде е споделила и гифче от фен.

И в темата редовно споделяме гифчета на тази потребителка от туитър, явно са достигнали и до Ханде. Heart Exl

# 199
Наистина сериалът на Енгин започва ударно. Докато върви Озета на Сърцебиене го гледам и се чудя дали да прехвърлям на Стар. Много интересно започна

И една чаровница

# 200
Пак Дениз Чакър ще изнесе епизода ... Wink

# 201

Симпатяга

# 202
Аслъ става все по-дразнещ герой ...

# 203

И тези почнаха с корейските символи. Чакам феновете да пуснат колаж с Ханде. Joy

# 204
Аслъ гледа като пълно ку ку 🤯

Този сериал става все по-зле...

# 205
Керем/Арас пак го играе статист ... Simple Smile

За протокола:
Мачът в момента е супер интригуващ Sunglasses

# 206
Аслъ като напушена наистина гледа Grinning
Има ли смисъл да питаме как е епизодът? След това, което виждам в Туитър за новата конкуренция…. Обречена работа.

# 207
Това е най-слабият им епизод досега. Нямам идея "какво иска да каже авторът" ... Голяма мъка е за гледане ...

# 208
Точно идвах да питам как върви епизода, но разбирам, че утре ще са много в червено или се бъркам?

Много красиви снимки на Ханде. Сега ще се върна да ги разгледам пак. От къде са?

# 209
То показателно е , че фенове на Керем с много последователи си смениха аватарите с други турски актьори, в знак на протест. За тях този сериал е подигравка с Керем и актьорските му умения.
От епизод на епизод положението става все по-зле. Най- добре е Арас да замине за чужбина и Керем да се махне от този проект, който от страхотно проспериращ, се оказа пълно разочарование...

Общи условия

Активация на акаунт