💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 419
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Ще е цяло чудо ако е в зелено ...

Точно идвах да питам как върви епизода, но разбирам, че утре ще са много в червено или се бъркам?

П.С.
Скрит текст:
Фенербахче поведе на Бешикташ с 3 на 2. Мачът е много завързан.

# 211
# 212
Рейхан видя, че Аслъ и Арас се срещат тайно и гледаше като психопат. Много страшен поглед извади. Grinning
Аслъ по-рано получи според мен нещо като нервен срив. Колко пъти може да те продаде майка ти? И нормален човек ще полудее.

# 213
# 214
П.С.
Скрит текст:
Фенербахче поведе на Бешикташ с 3 на 2. Мачът е много завързан.

Поне нещо хубаво има тази вечер-Хакан ще страда от загубата JoyJoy

# 215
Дениз Чакър за мен днес е номер едно. Страхотна е.

Само заради нея и Керем гледам..

# 216
Хакан ще пие една студена вода ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
Майката на Бириджик й каза, че баща й е влюбен в Рейхан. Animal See No Evil Явно иска да го манипулира чрез дъщеря им. Той пък от два стола как ще се окаже при Хюлия не знам, предстои да видим.

# 218
То не остана нормален образ. Всичките ги направиха психично нестабилни..

# 219
# 220
Вярно ли е, че бабата иска да жени Арас за Дерия и той нямал думата по въпроса.

Разбрала е за целувката с Мелеке 🤔

# 221
# 222
Фиген каза на Арас, че ще се жени за Дерия. Била знаела за случилото се между него и Мелике. (По-рано Рейхан и каза нещо) Било недопустимо такова нещо, ще се ожени веднага и не приема възражения. В началото на разговора Арас беше много смел и се хилеше, но като се спомена Мелике и целият пребледня и загуби ума и дума. Пита дали лелята й е казала. Фиген каза, че няма значение кой.
За мен още не става ясно дали това между Арас и Мелике е било взаимно. Той на Дерия каза в предния епизод, че няма нищо, че са братовчеди. Но Дерия каза, че заради Мелике са се разделили.

# 223
„Мислиш ли, че е трудно да те обичам... Толкова е лесно... Погледът ти, усмивката ти, начинът, по който отместваш поглед, когато си срамежливa, начинът, по който гледаш в земята и се усмихваш, когато нещо ти харесва... Мога да изброя стотици неща за теб, никой, който те познава малко, не може да не те обича.“

# 224
32- годишен ( колкото е Арас в сериала), а майка му ще му определя живота. Добър пример дават за младото поколение...

Общи условия

Активация на акаунт