💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 24 398
  • 574
  •   2
Отговори
# 555
Стори от Гамзе. Върнали са се от Япония и Мави пее и се радва.
И пита майка си: може ли да заснеме ‘лабубу за Керем’
😅😅😅😍😍😍

# 556
И аз го чух, ама си помислих, че така ми се е сторило, понеже Мави няма зъбки отпред 😃

Селин лайква всичко на Гамзе

Може да станат семейни приятели. Децата ако се разбират 🤔

# 557
Уау, Платоничен наистина не е за слабаци.Едва издържах до края.Ако не е Керем Бюрсин ,бих го зарязала.
Ще си пусна една серия от SCK да си оправя вкуса.

# 558
  • София
Голяма любов бяха Мави и Керем. Не видях до този момент да е толкова привързана тя към друг приятел на Ханде, както беше към Керем. Но и Керем показваше своята любов към нея.  Мави винаги ще го помни и ще го приема като приятел. Децата са като барометър, много точно усещат, кой истински ги обича.

А тази незабравима ръка на Керем лакирана от Мави и надписана от Ханде с думичката Love...

Керем си е човек, който си показва открито чувствата. Специално към Ханде беше толкова влюбен, че му личеше от километри. Не го виждам такъв към новите си приятелки. Все нещо е прикрито. Знаем как непрекъснато пишеше и показваше чувствата си. Точно затова тази тяхна любов ще си остане, като класика независимо, кой къде ще го отвее съдбата. Беше като приказка.
На тази снимка от 05.01.2021г., качена в инстаграм за нова година, Керем е написал: "Без риск няма история, бейби."

Защо не видях нито една такава качена от Хакан. Не можа да ме убеди, че е силно влюбен.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:27 от БлагаВест

# 559
Пишат из Туитър, че днес Гамзе, Селин и Михре са били заедно с децата.

Явно всички са си приятели и никой не таи лоши чувства, което е много хубаво. 😃

# 560
Фраг 2 на еп. 10

# 561
Горещ епизод ще е. Сто процента ще сме в зелено 😉

Арас предлага брак на Аслъ ☺️

# 562
Арас: „Знаех, че този въпрос ще дойде един ден, още откакто те видях за първи път. Аслъ, обичам те толкова много. Ще се омъжиш ли за мен?“

# 563
Лайк от Керем
За Биге

И Антонио Бандерас

От сета на "Сърцебиене"

# 564
Фраг 2 на еп. 10

Превод с Гугъл:
„Знаех, че този въпрос ще дойде един ден, още откакто те видях за първи път. Аслъ, обичам те толкова много. Ще се омъжиш ли за мен?“
„Змия!“
„Няма да ти простя, ти си била с Метин!“
„Арас Алкан, хвани го!“
„Ако твоят маниакален син нарани и косъм от дъщеря ми, ще ви убия и двамата!“
„Арас!“
„Майката на тези деца е във връзка с Метин Алкан.“
„Ако ти пука за Аслъ, значи и на мен ми пука за Арас. Ще направиш каквото трябва.“
„Искаме този въпрос да бъде приключен.“
„Някой трябва да плати цената. Готов ли си?“
„Натисни спусъка, по дяволите!“
„Поне ще ти кажа предложението си, за да можеш да го оцениш.“
„Арас, не го пипай, ще направя каквото искаш. - Тогава или се жениш за мен, или Арас ще умре."

# 565
Миси,  💐

Серкан ( не знам как се казва актьора) е много добър. Щом за един епизод и два фрага го намразих и като го видя чак изтръпвам, значи се е справил много добре с ролята си.

И друго , което ми е странно каква е тази мания из турските сериали да се женят за  роднини - в случая ( все пак се водят доведени брат и сестра ) - Серкан и Аслъ🤔

# 566
Hande & Naz ✨

От новия пост на Ханде в Инстаграм Simple Smile

От италианската преса:
В ноемврийския брой на „Мечтатели и любов“ 💫💫
5 добри причини да гледате „Друга любов“

Скрит текст:

# 567
Сладури

# 568
Категорично НЕ СА роднини, защото са доведени. Кръвта вода не става. Те не са от една кръв, че да е грехота ...
Серкан мислех, че е умрял... Ще има да си троша нервите сега с него..

# 569
И все пак са роднини. Дали са доведени, заварени и т.н. има морална гледна точка...

Общи условия

Активация на акаунт