💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 12 442
  • 306
  •   9
Отговори
# 270
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 271
Мейра не дава 5 стотинки за желанието на майка си, уплаши се от лудата Дилшах, затова свидетелства така.

Аз не разбра Ерджан ли е бащата на Пери? Мислех, че бащата на Пери изнудва майката за пари, а сега тя каза, че Ерджан бил бащата. Grinning

Дано скалъпят що-годе смислен финал.

А аз мислех, че Ерджан е брат на Ишил, защото в едната серия, когато говориха тайно й каза нещо от сорта “сестричке”.

# 272
Мейра не дава 5 стотинки за желанието на майка си, уплаши се от лудата Дилшах, затова свидетелства така.

Аз не разбра Ерджан ли е бащата на Пери? Мислех, че бащата на Пери изнудва майката за пари, а сега тя каза, че Ерджан бил бащата. Grinning

Дано скалъпят що-годе смислен финал.

А аз мислех, че Ерджан е брат на Ишил, защото в едната серия, когато говориха тайно й каза нещо от сорта “сестричке”.

Да, като брат и сестра са , защото са били заедно в сиропиталището и се обръщат така един към друг, но не са родни брат и сестра. Знаеш, че в Турция под път и над път си викат "како" и "батко".

# 273
Здравейте, 🌞

Новините от тази сутрин във вестниците Сабах и Таквим: Красивата актриса Ханде Ерчел беше забелязана снощи да напуска ресторант в Бебек. Разговаряйки с репортери след напускането на мястото, актрисата каза: „Вечерях с приятелките си. Имахме прекрасна вечер. Всичко е наред.“

Според мен объркването какви са Ерджан и Ишил дойде от новите сценаристи. Явно изобщо не са проследили действието до момента. Неизвестният, който изнудваше за пари Ишил , просто забравиха, че е съществувал.

# 274
Честно казано не съм оптимистка, че ще успеят да измислят приемлив финал. За добър няма шанс.
Стори от Ханде

# 275
Стори от Керем

Лайк за Гюпсе. Красива жена е.

# 276
Ново:
Керем на сета на "Сърцебиене"
[url][https://x.com/thebursinguncel/status/1985650700920242517/url]

Simple Smile

# 277
Ново от Ханде и “Два свята, едно желание”:

https://www.instagram.com/p/DQoiwOcjFPU/?igsh=MW50dGxkcXJ0MzVycA==

# 278
Още кадри

# 279
Много и отива такава прическа 😉

# 280
"Още нови кадри от филма "Два свята, едно желание" с участието на Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер #TwoWorldsOneWish ще бъдат в #PrimeVideo на 25 ноември"

# 281
Холоп: Великолепният век“ с участието на Керем Бюрсин скоро ще бъде показан в Саудитска Арабия и страните от Персийския залив.

# 282
# 283
Инфо:
В месечната класацията ( за октомври) на DigiLUP - "Най-обсъжданият турски сериал в социалните мрежи"
"Сърцебиене" е на 7-мо място, а "Любов и сълзи" е на 8-мо Simple Smile

В седмичната на DiziWorld:
"Сърцебиене" е на 9-то място, а "Любов и сълзи" е на 10-то

# 284
Винаги различна 👏🦋

Общи условия

Активация на акаунт