💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 24 986
  • 584
  •   17
Отговори
# 570
Ханде е в Париж Simple Smile

# 571
Феновете на сериала в Туитър го бъзикат, че дали е реал или сериал Керем все  гривнички подарява на гаджетата си  😉

# 572
Flowers Herb Здравейте.
Нова любов на хоризонта ...

# 573
Стори от Ханде

Този следобед са засекли Селин на летището. Похвалила се пред фенове, че отива в Италия 😎

# 574
Ами не са роднини 😁
Все едно да станеш роднина с мъжа си…
Той е абсолютно чужд човек и не е твоя кръв. Днес сте заедно и сте си всичко, но утре може да се разведете и да бъдете напълно непознати…
За мен роднини означава да сте от една кръв. Ето тогава е кръвосмешение и не е допустимо.
Така че в сериала всичко е ок.
Не ми е ок обаче как например Метин има жена и ходи да изневерява с Хюлия физически, а ментално с Рейхан.

# 575
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 576
Добро утро Animal Bee

Погледнах видеото с Мави. Да, казва Керем. А Керем само един ли е на света? Joy Естествено, че говори за някое нейно приятелче на име Керем. Обаче в туитър са полудели, отдавна не бях виждала такова нещо. Дежа вю получавам. Grinning Хайде тук поне да помислим разумно. Joy

Яси, тази новина също е фалшива според мен за Ханде и Айтач, тази страница обича да си пуска шок заглавия споменавайки Ханде в тях, че да си докара трафик.

Феновете на сериала в Туитър го бъзикат, че дали е реал или сериал Керем все  гривнички подарява на гаджетата си  😉

От трейлъра останах с впечатление, че й предлага брак с гривна. Joy Миличкият, няма 100 евро за пръстен, а уж е милионер. Joy Нещо ми се струва, че почнаха да препускат през сюжета. Иначе трейлърът е интригуващ. Аз се радвам, че не е умрял Серкан, защото иначе Арас, щеше да е убиец.  Очаквам към края бащата и сина мафиоти да се изтрепят взаимно. Grinning

# 577
Здравейте, 🌞
Клипчето си е точно за Нашия Керем. Не знам защо веднага трябва да го свързваме с Ханде. Селин и Гамзе са приятелки, децата им явно също си близки и му пращат клипчета. Аз не виждам какъв е проблемът. 😂

Човекът се разбира с децата, явно си се забавляват заедно. От месеци има връзка със Селим, което включва и детето 😃

Що се отнася за Ханде и Керем, този кораб отдавна отплава....

# 578
И откъде разбрахме, че е за него? Бюрсин ли казва, че не съм чула? Моля ви се, това е нелепо. Само едно магаре се казва Марко. Grinning

# 579
Днес Селин има РД

# 580
Здравейте! Flowers Hibiscus

Много се радвам, че Ханде отново ще представи премиера в Москва. Надявам се, че ще пуснат филма и на други места.

От фрагмана и на мен ми изглежда, че някак минават бързо през събитията. Уж Аслъ обеща да стои далеч от Арас, пък в едно легло накрая, че и предложение за брак имаме. Satisfied Какво да ви кажа, ако не бяха преводите, може би щях да го зарежа и да гледам само откъси.

Много ми хареса рекламата на филма. Но съм гледала нещо подобно.

Червеният костюм на Ханде е разкошен😍 бих си го взела, но полата мн къса ми идва 😁 а и на мен всички поли ми се вдигат нагоре 😒

Разгледах дрехите, които предлагат и много ми допадат. Ханде ли е дизайнер на някои от тях или е просто рекламно лице 🤔
Една от предните колекции на Nocturne беше изцяло с нейни модели. 2022 беше лице на турската марка за бижута "Атасай". Имаше своя капсулна колекция, в която активно взе участие.

Скрит текст:
https://www.elle.com.tr/moda/moda-haberleri/atasay-ve-hande-erce … eksiyonda-bulustu

Фокус на колекцията: Светът на Ханде Ерчел.

Вдъхновението, черпено от вятъра на Ханде Ерчел и чувството за свобода, което той предава, прозира в много от парчетата от колекцията. Ханде Ерчел поема индивидуална роля във всеки творчески процес, от рисуване и дизайн до избор на цветове и накрая, производство, като си сътрудничи с награждавания дизайнерски екип на Atasay. Ерчел, която заявява, че вкусовете ѝ са съсредоточени върху абстрактни структурни форми, е придала същото значение и на капсулната колекция бижута. Фокусът е върху света на актрисата, любителка на изкуството и природата. Колекцията е разработена, като се фокусира върху картините на Ханде Ерчел и произведенията на любимите ѝ художници. Тъй като тя е заявявала, че пеперудите имат специално значение в живота ѝ, формата на пеперудата е проектирана в най-абстрактната ѝ форма. Желаейки да се отдалечи от класическата форма на окото в бижутата, Ханде Ерчел също така акцентира върху окото в своите рисунки, така че колекцията интерпретира формата на окото в нейната абстрактна форма.
Ханде Ерчел също така нарисува скици за капсулната колекция, които след това бяха трансформирани във форми за бижута от награждавания дизайнерски екип на Atasay. Ханде Ерчел щателно ръководеше и подбираше бижутата, които носеше денем и вечерта, от размера до детайла, според употребата им. Цветовете, използвани в дизайните, отново бяха избрани така, че да отразяват света на успешната актриса. Тъй като Ханде Ерчел обича белия метал, всеки дизайн беше произведен и в бяло.

Уау, Платоничен наистина не е за слабаци.Едва издържах до края.Ако не е Керем Бюрсин ,бих го зарязала.
Ще си пусна една серия от SCK да си оправя вкуса.
Нас питаш ли ни? Това е и причината да се бави превода. Satisfied

# 581
  • София
Здравейте! Flowers Fallen Leaf

Два свята, едно желание...
"Иска ми се да можехме да останем така завинаги.
Завинаги…"
Heart

https://x.com/archermiyy/status/1989397096110461060

"Искам да усетя/чувствам... дори и да е само веднъж..." Heart

Sunglasses PS:
Мики, Слънце, Благи!
Ценя, уважавам и благодаря за труда на всички от екипа Пчелички, но и двата проекта - на Ханде и Керем, не ме "грабнаха", не можаха да задържат вниманието ми и след началните серии ги следя и "гледам" предимно от трейлъри, публикувани откъси, отзиви и мнения. Знам от опит колко емоционално натоварваща и "изцеждаща" е работата на преводача, да не говорим за личното време, затова: Поклон и отново Благодаря!!!
Kissing HeartHugHeart

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 11:44 от Dilemi

# 582
Дилеми, ако можех и аз нямаше да гледам, но вече съм поела ангажимент. Grinning И от двата проекта очаквах нещо по-различно от това, което се получи, но каквото - такова. "Платоничен" също ще бъде преведен, макар и по-бавно. Не ми харесва пародията, в която са превърнали теми и теории, които всъщност подкрепям. Вярвам в сродните души, прераждания и подобни, имам си своите причини и "доказателства", но гледайки този сериал ме кара да се чувствам като идиот, тъй като героите са показани като откачалки, всичко е много хиперболизирано.

# 583
Резюмето на 10 епизод

# 584
Снимки от предстоящия 10-ти епизод Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт