Предстои ми ЗЕТ - да поговорим - тема 13

• 4 614
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
Желая ви успех . Със сигурност утре ще покаже кръвния Simple Smile

Много благодаря за бързия отговор! Не, само прогестерон и естрофем! Ние сме с изключително тежък мъжки фактор и е цяло чудо, че стигнахме до трансфер! Хубав ден!

Ако не слагате овитрел или подобни ,утре може да направите кръвен тест

Здравейте, борбени момичета! Чета ви от доста време и тайничко се надявах да мога да се включа някога в тази тема и най-на края ето ме тук. Днес ми е 6 ти ден от трансфер на 5 дневно ембрионче и като за 1 ви трансфер съм супер нетърпелива и не се сдържах да намправя тест. Според вас има ли 2 ра чертичка или само аз я виждам?

# 91
Привет момичета, записвам се и аз в темата с предстоящ ЗЕТ след няколко дни. На стимулиран цикъл съм с Естрофем и Циклогест като от днес поставям Пролутекс и исках да питам дали и при вас е така - 10 мин след поставянето започна да щипе и като мърдам или стягам корема доста боли мястото? При стимулацията нямах такава болка.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 23:28 от Monita576

# 92
Малко е индивидуално това с инжекциите. Аз не съм имала от пролутекс проблем. Не звучи притеснително де. От мускулен прогестан сякаш ми се насъбираше на едно място и болеше, от подкожен не. Но стига да не прилича на алергична реакция, не звучи проблемно. Успех с трансфера!

# 93
Благодаря Semira засега не ми прилича на алергична реакция, няма зачервено или да е по-подуто, само болката, даже щипането спря.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 23:20 от Monita576

# 94
Да,аз имам доста силна болка всеки път

Привет момичета, записвам се и аз в темата с предстоящ ЗЕТ след няколко дни. На стимулиран цикъл съм с Естрофен и Циклогест като от днес поставям Пролутекс и исках да питам дали и при вас е така - 10 мин след поставянето започна да щипе и като мърдам или стягам корема доста боли мястото? При стимулацията нямах такава болка.

# 95
Цаката на Пролутекса е да го затопляте леко преди поставяне в ръка или минимум 15 -20 Мин на стайна температура да стои. После го поставяте изключително бавно с най-най тънките игли.

# 96
A вие в хладилник ли го държите? Аз не.

# 97
  • София
И аз не съм го държала в хладилник. Изрично питах в клиниката, когато го взимах и те ми обясниха, че не се държи в хладилник.

# 98
По принцип не се държи в хладилник, но имах доста дълго разстояние между трансферите и го сложих на вратата.
После се притесних, че съм го съсипала, но ме успокоиха, че е важно да не замръзва.

# 99
Той не се държи в хладилник.

Цаката на Пролутекса е да го затопляте леко преди поставяне в ръка или минимум 15 -20 Мин на стайна температура да стои. После го поставяте изключително бавно с най-най тънките игли.

# 100
Във Вайбър има чат - ЗдравиЯйцеклетки-Харанене-ЗдравоБъдеще - изключително полезни съвети и меню с рецепти
Отделно добавки, витамини, одобрени от български и турски АГ.
И разбира се, оптимално тегло, 10-15 х. крачки.
Аз не го намирам. Може ли снимка?

# 101
Благодаря, B_vas, не ми излиза в резултатите. Копирам името от предходния пост, но няма такъв резултат, при мен.

# 102
Писах ви л.с.

# 103
Много благодаря, B_vas Hug

# 104
Момичета с какви игли поставяте Пролутекса? Докторката ми даде 5, но няма да ми стигнат и не мога да намеря такива - G31 (0.25mm x 12.5mm).

Общи условия

Активация на акаунт