Предстои ми ЗЕТ - да поговорим - тема 13

• 2 828
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
Момичета колко е добре да е прогестерона ,след ЗЕТ ,ако всичко е наред

# 31
Si_mo_na, и двата ми трансфера са били на ден 6-ти след започване на прогестерона. Не знам дали това е масовата практика.

pattyK, мисля, че над 15 ng се търсеше при мен в деня на трансфера.

# 32
SimonaПри мен за нулев ден се смяташе деня преди овулация- тогава когато започне да се вдига прогестерона над 2 ng/ml Мнението на док. като видя прогестерона беше, че на следващия ден ще има овулация и  го броим като първи. Така и си стана, на следващия ден, следобед си я усетих, а на по-следващия потвърдихме с УЗД
pattyСлед трансфер се търсят нива над 20 ng/ml При мен беше около 35 ng/ml

# 33
Моя е 39,4 nmol/l на 13 ден ,тоест на долна граница ,а преди 6 дни беше 41,5 и се притеснявам

SimonaПри мен за нулев ден се смяташе деня преди овулация- тогава когато започне да се вдига прогестерона над 2 ng/ml Мнението на док. като видя прогестерона беше, че на следващия ден ще има овулация и  го броим като първи. Така и си стана, на следващия ден, следобед си я усетих, а на по-следващия потвърдихме с УЗД
pattyСлед трансфер се търсят нива над 20 ng/ml При мен беше около 35 ng/ml

# 34
pattyДопълнителна заместителна терапия има ли? Може би да го коментираш с репродуктивния? Нисък е наистина - 12.3 ng/ml като се конвертира.

# 35
Вие какъв прогестерон приемате, на успешния ми трансфер бях с кринон гел вагинално, сега ми предстои зет и може би ще помоля пак да съм на това

# 36
Терапията ми този път е само с утрогестан 3Х2 вагинално и 3Х1 орално

quote author=Bubolina*86 link=topic=1825740.msg50443996#msg50443996 date=1762795752]
pattyДопълнителна заместителна терапия има ли? Може би да го коментираш с репродуктивния? Нисък е наистина - 12.3 ng/ml като се конвертира.
[/quote]

# 37
patty Това би трябвало да е достатъчно, аз съм само на 2х1 утрогестан вагинално. Но при теб може да има дисфункция на жълто тяло и от там да е по-нисък или да не усвояваш суплеменцията. Свържи се с репродуктивния, нека той да прецени какво правиш от тук нататък.

# 38
Точно е зарадвах като видях днес ЧХГ 201 😭 Сега не знам какво се случва . Знам какво ще каже доктора утре . Че не е необходимо да се променя терапията . Защото преди 6 дни когато беше 41,5 ,той каза че си остава същата терапия  
Приемам и естрофем 3 по 1 ,не в ли много висока доза

quote author=Bubolina*86 link=topic=1825740.msg50444073#msg50444073 date=1762796559]
patty Това би трябвало да е достатъчно, аз съм само на 2х1 утрогестан вагинално. Но при теб може да има дисфункция на жълто тяло и от там да е по-нисък или да не усвояваш суплеменцията. Свържи се с репродуктивния, нека той да прецени какво правиш от тук нататък.
[/quote]

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:50 от pattyK

# 39
Ти слагаше тригер нали? ЧХГ също е високо, но тук може би да се включат други момичета с повече опит дали такъв резултат може да се постигне от тригер? Принципно при бременност се изследва хорионгонадотропин бета, а тригера е алфа - идея нямам до колко си влияят. Естрофема, мисля след трансфера се намаля. Била съм веднъж на модифициран цикъл и имам спомен, че след трансфера го намалих …
Възможно е и да се е хванало ембриончето. Стискам палци да е така! 🍀

# 40
На този ден овитрела може да даде 10-20  единици отклонение . Но все пак с този нисък прогестерон ,въпреки имплантацията ,май не са Ок нещата Sad Ще видим утре какво ще каже доктора

Ти слагаше тригер нали? ЧХГ също е високо, но тук може би да се включат други момичета с повече опит дали такъв резултат може да се постигне от тригер? Принципно при бременност се изследва хорионгонадотропин бета, а тригера е алфа - идея нямам до колко си влияят. Естрофема, мисля след трансфера се намаля. Била съм веднъж на модифициран цикъл и имам спомен, че след трансфера го намалих …
Възможно е и да се е хванало ембриончето. Стискам палци да е така! 🍀

# 41
Не се давай и си искай още прогестерон! Успех! На кой ден е този резултат?

# 42
13 ден на три дневни ембриони

Не се давай и си искай още прогестерон! Успех! На кой ден е този резултат?

# 43
Аз мисля, че резултатът е много добър за 13 ден на 3 дневни. Може да се вдигне дозата прогестерон.

# 44
Интересното е ,че миналия път имах и инжекция ,а прогестерона пак беше такъв . Надявам се ,че доктора ще предприеме нещо

Аз мисля, че резултатът е много добър за 13 ден на 3 дневни. Може да се вдигне дозата прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт