Предстои ми ЗЕТ - да поговорим - тема 13

• 2 841
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, някои има ли представа колко е доплащането от наша страна при ЗЕТ? Тъй като по заповед фонда покрива до 600 лв. за ЗЕТ. Пожелавам успех на всички момичета в темата 🍀

# 46
Здравейте, някои има ли представа колко е доплащането от наша страна при ЗЕТ? Тъй като по заповед фонда покрива до 600 лв. за ЗЕТ. Пожелавам успех на всички момичета в темата 🍀
Аз днес платих 500 за размразяване и 700 за трансфер не по фонд, а самофинансиран.
Иначе нищо не съм доплащала по първия ЗЕТ, който беше по фонда.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 18:42 от Si_mo_na

# 47
Нищо не съм доплащала за Зет, единствено изследвания в деня на трансфера, лепило и медикаменти.

# 48
Привет, момичета!

Как стои въпросът за местене на ембриони от една клиника в друга, но са различни градове?
Също така на ден 9,12 и 14 лигавицата е около 8 мм . Лекарката вместо да ми даде зелена светлина кой ден да започна прогестерон ме вика и утре на преглед на ден 16..не е ли късно Sad лигавицата вече си е трислойна и хубава.

# 49
Имайте предвид ,че 8 мм е минимума за дебелина на лигавицата

Привет, момичета!

Как стои въпросът за местене на ембриони от една клиника в друга, но са различни градове?
Също така на ден 9,12 и 14 лигавицата е около 8 мм . Лекарката вместо да ми даде зелена светлина кой ден да започна прогестерон ме вика и утре на преглед на ден 16..не е ли късно Sad лигавицата вече си е трислойна и хубава.

# 50
Antilop, аз местих ембриони тези дни, но то две клиники в София в трета, отново в София.
При мен мина така, първо попълнихме документи, че искаме да местим ембриони в новата клиника, после от другите две клиники се свързаха с мен да попълним документи за да предадат ембрионите. От първата клиника поискаха да ги попълним на място документите за да ги освободят, от втората го направихме по емейла и с куриер, защото сме от Варна.
Когато всичко е разписано от ваша страна, вече самите клиники си се разбират и изпълняват преместването.

# 51
  • София

При ЗЕТ, който се покри от фонда нищо не сме доплащали. През м. Август правихме самофинансиран ЗЕТ, тъй като ни беше останало едно ембрионче и тогава платихме около 1000 лв. за трансфер + размразяване.

# 52
Нищо не съм доплащала за Зет, единствено изследвания в деня на трансфера, лепило и медикаменти.
Това лепило за което говорите от вашата кръв ли го направиха и колко време преди самия трансфер Ви го поставиха?

# 53
Това лепило за което говорите от вашата кръв ли го направиха и колко време преди самия трансфер Ви го поставиха?
Не, лепилото не беше направено от моя кръв. То е готов продукт  и ми го поставиха непосредствено преди самия трансфер.

# 54
Здравейте момичета, в деня на трасфера как изследвахте прогестерона преди или след пролутекса, защото на мен не ми уточниха и аз забравих да питам а чета навсякъде различни мнения?

# 55
Мен изрично ме предупредиха да си сложа цялата терапия и така да отида на трансфер, нищо да не пропускам. Имам един трансфер с инжекционен, вагинален и таблетки и един само с вагинален прогестерон. Всичко съм слагала преди да отида в болницата.

# 56
Здравейте момичета, в деня на трасфера как изследвахте прогестерона преди или след пролутекса, защото на мен не ми уточниха и аз забравих да питам а чета навсякъде различни мнения?
Аз лично си слагам Пролутекса вечер, а през деня пия Дуфастона. Дефакто изследването ми беше преди всякакъв прогестерон, тъй като го пуснахме в 7:30, а първото ми хапче е в 8:00.

# 57
Здравейте, момимчета,
Транферът ми е в понеделник. От 19.11. съм на утрогестан, а от 20.11. и пролутекс сутрин и вечер. Вчера и онзи ден имах температура от порядъка на 37-37.2 в следобедните часове. Усеща се сякаш някаква гореща вълна минава през мен, но си държах така по няколко часа. Днес ме боли и ниско долу като при овулация да кажем болка. Всичко това нормално ли е?
Забравих и гърлото леко ме преболява, правих микробиология на гърлен секрет, няма нищо. Направо съм се побъркала.

# 58
От прогестерона се покачва телесната температура, на този принцип се 'хваща' овулацията като гледаме графики на ББТ.
Може да сте по-чувствителна в това отношение.

# 59
Здравейте, момимчета,
Транферът ми е в понеделник. От 19.11. съм на утрогестан, а от 20.11. и пролутекс сутрин и вечер. Вчера и онзи ден имах температура от порядъка на 37-37.2 в следобедните часове. Усеща се сякаш някаква гореща вълна минава през мен, но си държах така по няколко часа. Днес ме боли и ниско долу като при овулация да кажем болка. Всичко това нормално ли е?
Забравих и гърлото леко ме преболява, правих микробиология на гърлен секрет, няма нищо. Направо съм се побъркала.

На ЕЦ ли сте? Защото ако са ви определили ЗЕТ за 24.11, то на 19-20.11 би трябвало да е била овулацията. От прогестерона има топли вълни и темп  около 37.1-37.2

Общи условия

Активация на акаунт