Предстои ми ЗЕТ - да поговорим - тема 13

• 4 632
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Слагала съм пролутекс месеци и игли купувам от всяка аптека

Момичета с какви игли поставяте Пролутекса? Докторката ми даде 5, но няма да ми стигнат и не мога да намеря такива - G31 (0.25mm x 12.5mm).

# 106
Момичета с какви игли поставяте Пролутекса? Докторката ми даде 5, но няма да ми стигнат и не мога да намеря такива - G31 (0.25mm x 12.5mm).
ИГЛИ ЗА СПРИНЦОВКИ HELMED 30G (Жълти), 0.30 mm x 12 mm

Оттук ги поръчах по мейла, тъй като са под минималната поръчка през сайта.

https://www.helmed.bg/igli-za-sprintzovki.html

# 107
Здарвейте Дами,
някой да има симптоми като мен?
На Естрофем съм 2х1 за замразен трансфер подготовка.
От 5 до 7 ден - имах вагинално течение като при овулация, но сега изчезна днес ми е 9 ден.
Притеснявам се да не е признак пак за неуспех?
все едно овулацията е минала... въпреки че кръвните изследвания показват 0.12 прогрестерон..
Има ли сте такива преживявания и след това успешен трансфер?

# 108
Доколкото знам при стимулиран ЗЕТ, с Естрофем, няма овулация, той я подтиска. Овулация има само на естествен цикъл. Аз винаги съм била на ЕТ, но нека и тези с Естрофем се включат.

# 109
Няма овулация с естрофем

Здарвейте Дами,
някой да има симптоми като мен?
На Естрофем съм 2х1 за замразен трансфер подготовка.
От 5 до 7 ден - имах вагинално течение като при овулация, но сега изчезна днес ми е 9 ден.
Притеснявам се да не е признак пак за неуспех?
все едно овулацията е минала... въпреки че кръвните изследвания показват 0.12 прогрестерон..
Има ли сте такива преживявания и след това успешен трансфер?

# 110
Няма да имате естествена овулация този месец. Всичко, което се случва е от лекарствата. Нормално е.

# 111
Здравейте, тези, които са били с естрофем при подготовка за ЗЕТ- как се справихте с главоболието?

# 112
Главоболие съм имала само първите 3-4 дни . После никакъв проблем ,а съм пила по 4 на ден . Организма свиква
Здравейте, тези, които са били с естрофем при подготовка за ЗЕТ- как се справихте с главоболието?

# 113
Ох, дано да свикна, аз го почнах днес, не очаквах веднага да има реакция, дано е само няколко дни
Главоболие съм имала само първите 3-4 дни . После никакъв проблем ,а съм пила по 4 на ден . Организма свиква

# 114
Не съм имала главоболие. Свържете се с лекаря и попитайте дали и какво може да пиете. По принцип магнезий и много вода помагат, но се консултирайте с АГ.

# 115
И аз съм нямала главоболие, но на ден пиех по 3 л вода, магнезият е задължителен, наред с другите добавки.

# 116
Здравейте дами,
От ден 0 ли сега се започва цялата доза прогрестерон?
Аз имам изписан от днес 2х1 циклогест и 1 Пролутекс.
А трансфер в петък.
Преди май се почваше от вечерта, сега 0ден включва всички лекарства ли?

# 117
Прогестерона се започва в зависимост колко дневен е ембриона
Здравейте дами,
От ден 0 ли сега се започва цялата доза прогрестерон?
Аз имам изписан от днес 2х1 циклогест и 1 Пролутекс.
А трансфер в петък.
Преди май се почваше от вечерта, сега 0ден включва всички лекарства ли?

# 118
Здарвейте Дами,
Едно време как са правили подготовка за ЗЕТ без Пролутекс инжекции - сега изписват направо конски дози прогрестерон.
Аз имам изписан 2 х 1 устрогестан / 400мг и пролутекс.
Убиственно е.
На ЗЕТ съм.
И при вас ли е така?  / Много прогрестерон...

# 119
Аз бях на естествен ЗЕТ и бях само на 2х1 вагинален. Но в 8ма седмица имаше отлепяне и включихме още повече инжекции (първо мускулна, после по 2 пролутекса на ден). До 12 седмица се намаляват и спират дозите.

Общи условия

Активация на акаунт