Предстои ми ЗЕТ - да поговорим - тема 13

• 5 472
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
Моля за съвети какво е дало резултат при вас за тънка лигавица преди ЗЕТ, месеци наред канселираме..
Д-р Минчев от Ню Лайф Пловдив беше изписал на П050505 някакви хапчета, след които направи добра лигавица и трансфер. Може да ѝ пишете на лични, тъй като не знам следи ли вече темите 🙂

# 136
Здравейте, когато сте на утрогестан преди трансфер- правите ли някаква промивка точно преди трансфера? Имам чувството че няма отмиване този утрогестан

# 137
Здравейте, когато сте на утрогестан преди трансфер- правите ли някаква промивка точно преди трансфера? Имам чувството че няма отмиване този утрогестан
Никакви промивки не правете, доктора ще си почисти каквото трябва.
В деня го приемете през устата, но си го обсъдете с репродуктивния.

# 138
Здравейте, в понеделник щях да правя ЗЕТ трансфер, но го отложихме заради бактериална вагиноза. Случвало ли ви се е до сега и как я лекувате?

# 139
Колко време преди самия трансфер пускате микробиология и освен микробиологията други изследвания пускат ли се?

# 140
Пускат се доста изследвания ,те ще ви кажат . Микробиология всеки път ми искат месец по рано и в деня на трансфера пак ми взимат

Колко време преди самия трансфер пускате микробиология и освен микробиологията други изследвания пускат ли се?

# 141
Как я взимат в деня на трасфера ако сте на вагинален прогестерон (което е на 99% така)?

# 142
Прогестерона не пречи . Вие ще го слагате доста дълго ,лично аз до края на 9 месец ,но микробиология и стерилна урина пускам доста често през бременността .

Как я взимат в деня на трасфера ако сте на вагинален прогестерон (което е на 99% така)?

# 143
Здравейте, момичета. Това сигурно вече поредна тема в която пиша,Ама не мога да намеря информация. Вчера минах през пункция на яйцеклетки, трансфер ще правиме на замразени ембриони.Въпроса Обаче ми е следния ,кога ви дойде цикъл? По календар ми е чак на 25ти.

# 144
@Ниночка, моят цикъл започна 4 дни след пункцията, но при всеки е различно и периодът варира Simple Smile Също така, най-вероятно ще прескочите един цикъл преди подготовка за ЗЕТ.

Здравейте, момичета. Това сигурно вече поредна тема в която пиша,Ама не мога да намеря информация. Вчера минах през пункция на яйцеклетки, трансфер ще правиме на замразени ембриони.Въпроса Обаче ми е следния ,кога ви дойде цикъл? По календар ми е чак на 25ти.

Общи условия

Активация на акаунт