Топеното сирене Président – изтънчен вкус с френски почерк

• 2 346
  • 304
  •   17
Отговори
# 240
Много любима ми е Запеканка с броколи, сметана и топено сирене Président.
Обожавам я!

# 241
Баницата става много вкусна, когато всяка кора се намаже с тънък слой типено сирене President.

# 242
  • Хасково
Панирани торени сирена със срадко от боровинки, броколи с топено сирене President, синьо сирене и сметана и не на последно място просто намазана на филия домашен хляб.

# 243
Спагети с пиле и топено сирене President.

# 244
Нещата ги виждам така - бих добавила  сирене President към някое от любимите ми постни гюведжета с картофи 🙂

# 245
  • В страната на бурите
Руло "Стефани" - винаги слагам топено сирене, правила съм го с President и е прекрасно.

# 246
Пържоли на фурна с топено сирене и гъби.

# 247
Здравейте!
Добавям топено сирене и сметана Президент на любимата вечеря на моите деца, а именно Запеканка с картофи и филе ( картофи, филе, топено сирене, кашкавал, сметана и масълце).💓

# 248
Напишете ни кое е любимото ви ястие, което би станало още по-вкусно с топеното сирене Président?
Бутерки със спанак и топено сирене

# 249
Бих добавила топено сирене President в спагетите с броколи, които обичаме в нашето семейство.

# 250
Много обичам спагети с гъби, сметана и  сирена. Ако добавя и топено сирене Президент, става пълен разкош!

# 251
Запеканка с броколи и четири вида сирена.

# 252
Бих добавила крема сирене Président към пържен ориз с пиле, зеленчуци и соев сос на тиган.

# 253
Пилешки късчета с гъби, бекон, кисели краставички, сметана и топено сирене President

# 254
Пилешко с броколи и топено сирена

Общи условия

Активация на акаунт