Топеното сирене Président – изтънчен вкус с френски почерк

• 11 448
  • 530
  •   1
Отговори
# 450
В нашето семейство обожаваме пилешко филе със сметана и топено сирене. А аз по принцип много обичам за закуска просто сандвичи с Président и зеленчуци. Най-простото, бързо и вкусно нещо!

# 451
Запечени картофи с топено сирене и кисели краставички.
Пилешки филенца с гъби и топено сирене.

# 452
  • Там...
Обожаваме с децата домашни тортиля бургери, които приготвяме заедно. Топеното сирене е задължителна съставка. Опитвали сме няколко марки, с President се получават най-вкусни ❤️

# 453
Всички запеканки, сосове, салати и разядки стават по-вкусни със сирената President❤️ Любимото ми приложение на топеното сирене President е в гъбения сос със сметана и топено сирене. Другото неизменно правило е да бъде една от съставките в рецептата за броколи със сирена.

# 454
  • София
Пиле с топено сирене и сметана

# 455
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Имам много рецепти с топенето сирене Resident, може само и на препечена филия, със зеленчуци и сос от топено сирене. Пилешко със гъби и сирене и още много рецепти. Уникално сирене, а малката яде само топено сирене ей така натурално без нищо.

# 456
Безглутенова пица със сирена 🍕

# 457
Паста с трюфел, панчета, сметана и топено сирене.

# 458
Трудно е да се избере любими ядене. Всичко се получава с него. Все пак пиле с картофи, топено сирене и сметана. Просто намазана филийка .

# 459
  • София
Огретен от картофи и тиквички със сирена

# 460
Пил филенце с топено сирене, сметана, гъбки и добавям и кис краставички...
Вкусотия...

# 461
  • There I was on a July morning
Панираните топени сиренца или пържоли с гъби и топено сирене стават много вкусни.

# 462
Броколи със сметана и сирена ,като смятам,че ако добавим топено сирене President ,би станало уникално!

# 463
Върху пица е много вкусно и с пържоли също.

# 464
Крем супа от печен карфиол и топеното сирене Président

Общи условия

Активация на акаунт