Топеното сирене Président – изтънчен вкус с френски почерк

• 11 444
  • 530
  •   1
Отговори
# 465
Запеканка с картофи, сметана и топено сирене президент

# 466
Пилешко филе със сметана и топено сирене President.

# 467
Панираните топени сиренца Président и сладко от боровинки, препечена филийка и чаша розе...

# 468
Панираните сиренца

# 469
Броколи със сметана и сирена е едно от най-любимите ми, но топеното сирене Président присъства и в много от другите рецепти, които приготвям вкъщи, просто защото го обожаваме

# 470
Панирани сиренца със сладко от боровинки.

# 471
Любимо ястие: домашна пица, която става превъзходна с добавка топене сирене President

# 472
Панирани топени сиренца със сладко и Пилешко филе със сметана, топено сирене и броколи.

# 473
Пиле Жулиен става още по-вкусно с топени сиренца President. Изпробвано по моя изпровизирана рецепта.

# 474
  • Стара Загора
Обожавам паста. И там най-много се старая винаги да присъства и топеното сирене. Придава много мек завършек на ястието. Любимото ми е  Паста орзо с броколи и гъби.Heartbeat По принцип може да се приготви и без топено сирене, но когато го добавиш 10мин преди да приключи готвенето, резултата е впечатляващ Innocent

# 475
Пилешко филе със сметана и топено сирене

# 476
Любимото ми ястие е запеканка с картофи и шунка – с топеното сирене Président тя става като неделна вечеря у дома, пълна с уют, аромат и любов.Innocent

# 477
Панирани сиренца с боровинки, върху домашна пица, паста, просто намазано на филийка - разкош!

# 478
Много обичам броколи със сирена. А за детето - панирани сиренца с боровинки.

# 479
  • София
Лично аз добавям винаги няколко триъгълничета топено сирене "Президент" към крем супата. Става значително по-вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт