Топеното сирене Président – изтънчен вкус с френски почерк

  • 2 718
  • 327
  •   3
Отговори
# 300
  • Мнения: 90
Пилешко филе с топено сирене President и синьо сирене.

# 301
  • Мнения: 1 525
Запеканка с карфиол и броколи с топено сирене Президент - уникално 🤗

# 302
  • Мнения: 52
Панирани сиренца със сладко от боровинки.Любимо на всички !

# 303
  • Мнения: 7
Пилешки хапки с гъби и топено сирене Президент (на фурна)
 Необходими продукти:
500 г пилешко филе
200 г гъби (печурки или по избор)
150 г топено сирене „Президент“ (може триъгълничета или блокче)
200 мл готварска сметана (или прясно мляко)
1 с.л. масло
сол, черен пипер
1 ч.л. горчица (по желание)
малко настърган кашкавал за отгоре
 Начин на приготвяне:
1. Нарежи пилешкото на хапки и запържи леко в масло до побеляване
2. Добави нарязаните гъби и готви още 5–6 мин, докато омекнат.
3. В купичка смеси топеното сирене, сметаната и горчицата — разбъркай до гладък сос.
4. Изсипи соса върху пилето и запечи.
Приятен апетит!

# 304
  • Мнения: 6
Използвам го на пица, при готвене на пилешко месо. Президент ми е фаворит в млечните продукти

# 305
  • Мнения: 410
Пилешки пържолки с топено сирене -  500 г бяло пилешко месо; 4-5 бр. кисели краставички; 200 г топено сирене Président; печурки; черен пипер; сол, настърган кашкавал.
Месото се начуква леко, за да се оформят пържолите. Поръсва се със сол и черен пипер от двете страни. Гъбите и киселите краставички се нарязват на кръгчета. Аз ползвам йенска тенджера с капак, намазвам дъното с масло. Поставям една част от пържолите и върху тях се нареждат кисели краставички, гъби и парченца топено сирене. Нареждат се останалите пържоли и отгоре се редят отново топено сирене, гъби и кисели краставички. Слага се капак и се пече в умерена фурна. Към края се поръсва с кашкавал и се запича

# 306
  • Мнения: 748
Панирани топени сиренца и сладко от боровинки.

# 307
  • Мнения: 56
Ризото със зеленчуци и топено сирене Président



Как да го приготвите:
1. Задушете на котлон нарязаните на ситно зеленчуци.
2. Като поомекнат, добавете ориза без да го миете.
3. Долейте виното, леко бъркайте и изчакайте да се изпари.
4. След това започнете да добавяте горещия бульон черпак по черпак. През цялото време бъркайте внимателно до абсорбиране на течността.
5. След като оризът почти абсорбира последния бульон, добавете подправките на вкус
6. Объркайте с топеното сирене и сервирайте.


# 308
  • Мнения: 333
Хрупкави рулца с бекон и топено сирене Президент.

# 309
  • Мнения: 3 653
Пиле със сметана, топено сирене и броколи. Мммм.

# 310
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
  • Мнения: 9 593
Вкъщи ползваме само маслото на Президент, обаче за топено сирене не съм виждала. В Щатите съм.

Иначе любима рецепта ми е паста със зеленчуци, сметана и топено сирене. 🍝♡ ༘*.゚

# 311
  • Мнения: 861
мръвчици с гъбки и топено сиренце... мммюм

# 312
  • Мнения: 170
Топеното сирене на Президент е 5-6 лв. за 140г. Тоест, 35 лв. - 42 лв. за кг.! Безумно е да се дават тези пари за продукт, чиято основна съставка е обезмаслено (?) сухо мляко и съдържа седем Е-та. Наздраве! За тези пари има страхотен, зрял чедар, че дори и пармезан може да се намери.

# 313
  • Варна
  • Мнения: 3 390
Бих добавила към любимата картофена запеканка топено сирене и съм сигурна, че ще е страхотна на вкус.

# 314
  • Мнения: 86
Най-любимото ми е панирани сиренца с домашно сладко от боровинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт