здравословни проблеми почти 2 години

• 558
  • 10
  •   1
Отговори
От почти 2 години имам симптоми: първо започна болка в областта на сърцето и гръдния кош, ставам бледа, не мога да дишам, пулсът ми е висок, имам изтръпване на краката и ръцете и леко посиняване. Имам и периоди с високо и ниско кръвно налягане. Ходила съм при различни лекари, но не могат да намерят причината. Тези симптоми ги имам всеки ден и продължават до около 3 часа. И въртене на свят.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 17:10 от teodora134

# 1
Проверете за невровегетативна дистония. Аз бях така преди години и се оказа това,макар че не всеки ден и не по 2 часа. Посетете невролог и кажете,че сте абсолютно здрава и имате тези симптоми,за да не ви препраща по други лекари. Хубаво е все пак да минете и един ЯМР на главата за световъртежа.

# 2
Колко ти е феритина?
Колко ти е хомоцистеина?
Имаш ли среща с хематолог?

Изброй посетените лекари.

# 3
Ходила съм на кардиолог, невролог и психиатър няма нищо . Правила съм кръвни изследвания – витамин B12, желязо, витамин D. Нямам анемия, калият и натрият са в нормални стойности, пълната кръвна картина също е нормална. Всичко е наред, само витамин D е нисък, но личният ми лекар каза, че не е от това. Този месец ще ходя и на ендокринолог.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 16:08 от teodora134

# 4
д-р Весела Хинкова

# 5
И аз съм за вегетативна дистония.
Но витамин Д трябва да се оправи.

# 6
Ходила съм на кардиолог, невролог и психиатър няма нищо . Правила съм кръвни изследвания – витамин B12, желязо, витамин D. Нямам анемия, калият и натрият са в нормални стойности, пълната кръвна картина също е нормална. Всичко е наред, само витамин D е нисък, но личният ми лекар каза, че не е от това. Този месец ще ходя и на ендокринолог.
Ехокардиография направиха ли ви?

# 7
Да правила съм Ехокардиография

# 8
Ако всеки ден става така, добре е да сложите холтер. Може да излезе нещо от този висок пулс. Колко е висок всъщност?

# 9
Спирам да коментирам по тази тема. Ще отида при други лекари и ще намеря причината. Не искам някой, който е имал тези симптоми, да ми казва, че е от нервите или психиката. Аз нямам такива проблеми. Това, което имам, са физически симптоми, а не психически. Нямам тревожност, паник атаки или други симптоми, свързани с психиката. Вече спирам тази тема — повече не искам да ми пишете.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 14:45 от teodora134

# 10
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт