🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 047
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 270
Сериозно ли… нямам думи. Neutral Face

# 271
  • somewhere near the sea
Мислех, че не може да има по-голям балък от Мартин, както той сам си призна, но Красимиръ е етажи в подземието на излагацията. Дори  и база за сравнение няма, като се замисля.
Бонбонова как я виждате младолика, не разбирам. На мен ми изглежда 45-годишна (особено в лице). Беше нервна, но в сравнение с останалите се справяше добре. И Тихомир лапна плувката. Обаче тя ще се насочи към по- възрастен и по-богат. Остана да се лепне за моминския блян, красящ света. Той ще казва по 0.0001 дума/час, Бонбонова всеки път ще го кичи с по един чифт гащури- идилия. Е, ако не му бъде дадена начална скорост от шармантната собственичка на Родос  на следващата церемония. Казвам на Родос, защото каква къща, тя къщи си има, островът е това, което й трябва.

# 272
Разговорът на Бонбоновата и Дениз беше толкова професионален, че нищо от идеята да се представя за сладка, малка невинна женичка не остана...

# 273
  • В Града на липите
Ако Киара си тръгне, Бонбонова е идеална за мястото й в триъгълника.
Личи си, че на КрасимирЪ много му хареса да се бият за него. Това в реалния живот сигурно няма как да се случи и сега се наслаждава на положението. Хич не му е на акъла, че играе по предварително написан сценарий.

# 274
Разговорът на Бонбоновата и Дениз беше толкова професионален, че нищо от идеята да се представя за сладка, малка невинна женичка не остана...

Нали уж кака ще го отрака пък като чу, че може да е девствен даде назад...нека се учи момчето.

# 275
Красимир знае много неща за Шърмѝ от преди да влезат вътре, тя щеше да каже, че е влязъл заради нея, но той я спря. Знае и за "циганина ѝ"... Изобщо тая нишка се точи отвън, Кратун е познат на някой от формата и се е навил да влезе да се прави на интересен само заради "израелската" фльорца, която си е наумил да препере. Габа и тя е посветена и само се меси да не се издадат. Изобщо, вътре има едни "специални", дето не са баш като другите балъци, "отишли любов да търсят".

# 276
А някой знае ли реално какво му е толкова специалното на КрасимирЪ отвън? Защо всички го познават и толкова му треперят, че и той постоянно повтаря, че не иска ШерминЪ да го "изложи"?

# 277
Виктор милионера Joy колко е смешен, как се беше сгънал на диванчето на фльонга, много е мъжествен! Joy
Много мъжествен беше като го дадоха как се е опнал по гащЯ на кревата до Дениз. Бляк. Close

# 278
Гледам епизода от снощи - отново отгоре-отгоре... Шермин и Красимир вече ме е срам да ги гледам и ги прескачам. Шермин е облечена в секси нощничка на ресторант.
Жал ми е за Виктория. Смятам, че тя и Киара трябва да напуснат час по-скоро.

# 279
Аз, пък, искам на Киара да й вкарат най-готиния и богат ерген, влизал досега и да удари Красимирови в земята.

# 280
  • София
Аз пък чакам Гергана, ако е верно, че ще влиза. Хем красива, хем устата, хем с малко повече ум от тези патки. Не че ми е някакъв топ, но помня че се представи добре на въпросите за обща култура и можеше да върже поне едно смислено изречение. Дано се противопостави на някое от булитата вътре. Въпреки че като гледам двете най-големи ще си скубят екстеншъните довечера.

# 281
Някой спомня ли си габриеле да е била на синхрон някога? Май дори и радка тушева не смее да говори с жената на капитан дагестан.

# 282
Давали са я няколко пъти, с по две-три думи. Аз не й разбирам какво говори обаче..

# 283
Другарския съд на редакторите някаква нова рубрика ли е? Бяха подхванали така доктора за расистките подмятания за Лили, сега Киара…

# 284
Давали са я няколко пъти, с по две-три думи. Аз не й разбирам какво говори обаче..

И аз, на нея и Красимир трябва да слагат субтитри, освен говорен дефект и дикцията им е ужасна, не правят паузи между думите и особено Габриела говори много припряно. И защо Красимир постоянно шепне сякаш ще събуди някой, толкова ли е тъп да не се сети, че тия микрофони са им дадени да се чува и даже да шепне пак ще го чуем всички.

Общи условия

Активация на акаунт