🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 104
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 135
  • В Града на липите
Не мога да го гледам тоя панаир
Отвратително е да се унижават така хората.
Не съм виждала по-противна двойка в реалити формат досега. Поне с нещо ще се запомнят.
Повръща ми се от тая жена.

# 136
Микеланджелови къде са
Ей го на Джан МишеОрели съ появи. Joy

Пп Олеле, сега ШерминЪ съвсем ще изнаглее. Вероятно ще стане съвсем негледаема и нетърпима.

# 137
Стана ми жал за мен самия, че хвърлям по някое око на тая простотия.. приятна вечер на всички.. Wink

# 138
Пхахаххаха промото е потресаващо хаххахаахха

# 139
  • here and now
Да разбирам, че Анчето са я върнали, за да разберем чии екстеншъни са по-качествени? Нейните или на ГаВриела ?!?!

# 140
Е, не хахахха утре ще гледам.

# 141
Микеланджелови къде са

Габриела най- вероятно е на курс по набиване на канчета. 😈

# 142
Горката Киара, подиграха се с момичето.

# 143
Следващия път жените ще дават рози. Все ще вкарат още мъже, преди следващото розо-раздаване.
Киара е много глупава. Аз не разбрах за какво си го призна това (то беше ясно на всички така или иначе). Трябваше да си държи докрай и това е. Сега ще излети…

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 00:12 от mk974

# 144
Охоо, Габито докато се израдва на Шерми и то боят готов! Ма тая верно съвсем се наду като пришка! Егати майтапите, егати чудото - чувствайте се като на гости! Отврат!
А Красун дали дръпна поне за едно "извинявай, че не съм мъж и никога не съм бил", Киара? Поне нещо да й каже?!

# 145
Олд Мънито Шерминка е рекордно ДЪНО, вече наистина ми се повръща от нея! 🤮
Бива простотия, бива излагация, ама сега вече е пълен отврат, вече се помисли наистина за недосегаема ,,кралица"!
Тази женица е жив РЕЗИЛ!!!
Трябваше след тоя цирк да си тръгнат двамата щом толкова се обичат, не тая простакеса да ми я връщат обратно 😢

Горката Киара...сякаш най-малко вина има тя реално погледнато измежду тримата в този любовен триъгълен театър!

# 146
Тоя Тихомир да не е някой социопат Grinning Grinning " Нищо не чувствам, нищо не почувствах." Лъжец е и той.
Е, какво да почувства Тихомир?! И към кого- то избор има ли: Виктория, Хена и сега Кака му Блага? Той беше много директен при последния разговор тази вечер. Това боли, но поне е честен към Виктория. Бонбонова изобщо пък няма и да се трогне- там няма нищо, игра и превземки, друг е нейния блян.

Тихомир изглежда стабилен психически и необременен, не е и типичен батка- ловец на трофеи, дано влезе някое обикновено момиче и за него.

Да, аз се шегувам просто. Но мисля, че може би не си позволява да изпитва силни чувства или да се привъзва, т.е. държи дистанция и не мисля, че му е някакъв приоритет да започне връзка в това предаване, при положение, че досега съзнателно не е искал да има такава извън него.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:55 от BobbyDyl

# 147
Аз ако бях на мястото на Киара, директно си тръгвах. Какво унижение… ужас.

А какво стана в промото? Габриела и Шърмън се хванаха за косите а?

# 148
Умирам от смях всеки път Шармани като каже на КраТун КрасимирА и все очаквам от храстите да изскочи някоя Красимира. Joy

Ми то си е цяла Красимира.
Права е за сефте.

# 149
Ние 30дена чакаме да изгонят някой. Те го гонят и през другата врата го връщат. Както казвате, някой да иде да прибере Лъчо...все бяхме гледали предавания...

Общи условия

Активация на акаунт