🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 104
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 120
Потресаваща е тази с това кукуригу, кошмарна Sad А шерминатора има тик да попипва уж отмята 2та косъма изкуствена прежда , проверява я дали е още там ли...

# 121
Дори един епизод, не ни оставиха да се порадваме, че Шермин я няма Cry

# 122
КрасимирЪ:
“Знаеш ли може би какво си мисля аз?”

Титан!!! 🧠

# 123
Буквално омерзена се чувствам. Садистичните изблици на сценаристите ме принудиха да гледам И рекламите по Нова 😡

# 124
Леле! Ужас, ужас, ужас! Не се побирам в кожата си като я гледам тая ужасно глупава и проблемна жена... Това е непоносимо! Извива му ръцете, пита, пита, пита... Той е виновен, щото не я отрязва, и ѝ се обяснява като че имат отношения и тя е толкова глупава, че това я обърква. На такава или стоиш далече, или и го казваш брутално, за да го схване.

# 125
  • В Града на липите
Много токсична стана тая договорка между Тихомир и Виктория, но с нейния характер, без психологична помощ, не виждам, как би създала връзка.
Какво има да му разгадава. В прав текст й каза че не я харесва

И та да дам. Шермина пристигна на кафяв кон.

# 126
Тоя Тихомир да не е някaкъв психопат Grinning Grinning " Нищо не чувствам, нищо не почувствах" всеки път след като някой го попита какво чувства. Лъжец е и той.

# 127
Добре, де, Красимир толкова време увещава Киара да му се врече, да му каже, че ще е до него, че гледат в една посока, караше я да го отърве от Шермин! Ходи след нея, мачка я, целува я, шпагати искаше! Роза й даде!
Сега с какви очи се връща с натирената Шермин?! Егати плюнк*та!

Тихомир е ясно, че едвам издържа Виктория, тя е страшна лепка, но той чак толкова не ме скандализира - млад е, отишъл е за свалки, не ще да се пристисква, обаче Габи, Йовица - еее, не я оставиха Вики на мира! Ма много е сладка Благовеста, ма той май я хареса, ма на теб гадно ли ти е?!
Супер гнусни сеирджии, забиха й пръсти в раната и ровят!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 00:01 от Tess d`Urberville

# 128
Умирам от смях всеки път Шармани като каже на КраТун КрасимирА и все очаквам от храстите да изскочи някоя Красимира. Joy
Виктория взе да става адски жалка. И фасона и един смачкан и раздърпан. И какво го калесва туй момче, той завалията хал хабер няма от нея, пък тя не можела да го разгадае. Кво има да гадае, не я харесва и туй то. Той и го каза в прав текст, тя не можела да го разгадае.
Виктор и той си показа рогата... отново. Няма цуни гуни, няма любов в рая. Той кво ли си вика - "Тая шафрантия на всички дава, а на мен ми се прави на интересна. Ай, сиктир, егати его ще ми вади, едни чаршафи не иска да омачка. Жената трябва да е мека, блага и дашна".
Ми тъй де, сал мъжете могат да имат его, на жените не им се полага.
Пп DiaMia, Wink Hands Plus1 Hug.

# 129
Хайде добре дошла в рая!
Тушев, а другите?  Ще върнеш ли някой? Може и победителка да я направиш? Всичко е в твоите ръце.  Върни Лъчо -  момчето изхвърча заради тази върнатата!  Излез, кокажи се  и обясни на Зрителя защо връщаш Ана, не се крий!

# 130
Тоя Тихомир да не е някой социопат Grinning Grinning " Нищо не чувствам, нищо не почувствах." Лъжец е и той.
Е, какво да почувства Тихомир?! И към кого- то избор има ли: Виктория, Хена и сега Кака му Блага? Той беше много директен при последния разговор тази вечер. Това боли, но поне е честен към Виктория. Бонбонова изобщо пък няма и да се трогне- там няма нищо, игра и превземки, друг е нейния блян.

Тихомир изглежда стабилен психически и необременен, не е и типичен батка- ловец на трофеи, дано влезе някое обикновено момиче и за него.

# 131
Киара е много глупава. Аз не разбрах за какво си го призна това (то беше ясно на всички така или иначе). Трябваше да си държи докрай и това е. Сега ще излети…

# 132
Да, бе, а Лъчко няма ли сега да го завърнат?! Нали рестартирахме церемонията на розата?!

# 133
Микеланджелови къде са

# 134
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вижда се, че Виктория е много смачкана и няма грам самочувствие. Не е лошо момичето, но трябва да поработи с психолог над проблемите си.
Киара, честито мацка, оттърва се от Красун ще черпиш!

Общи условия

Активация на акаунт