🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 119
  • 1 203
  •   3
Отговори
# 105
  • here and now
Ама стига сте ѝ давали да пие на Анчето... Не ѝ понася добре...

# 106
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Шермин и КрасимирЪ вече са комични за гледане. Как тези двамцата единия с огромно его, другия го тресе треска за "образа" му са се навили на Тушевите глупости акъла не ми го побира.

# 107
# 108
Радо май започва да се върти около Киара. Тя прилича на Натали, която бе негов първи избор.

# 109
Радо май започва да се върти около Киара. Тя прилича на Натали, която бе негов първи избор.
Те биха били идеална двойка!

# 110
"емоционални чувства"....сериозно ли

# 111
  • у нас
Ана защо се върна?

# 112
Красимиро 1 изречение не може да сглоби.

# 113
Ох, цвилих от смях. Сладурът ми оправи  зануленото от Ергена време за    зрелище , пак ще си го пусна после.
Този сезон е оправдан единствено от наличието на тема за него, където човек може да си оправи настроението.

# 114
  • В Града на липите
Ако скоро не приключи тази романтична среща, пак ще се счепкат.
Сега да начукат канчето и на Кукумир, задето е лъгал Киара.
Стига с тоя двоен аршин.

# 115
Джесте, велика си, КраТун е идеално име за тоя смешник!

# 116
Не разбрах за какво ускоряват Киара?
Красимиръ не знае какво иска 3 седмици,  то не беше Ана, не беше Киара...сега ще говори че.хич не харесва Киара, и едва ли не това 25 годишно момиче му се натиска...изобщо как му го сътвори мозъка да се хвърли на дете?! 38 годишен мъж с 25 годишна...
Но явно е нормално и 35 годишната Бонбонена...с малкия Тихомир.
Киара е подвела Красимиръ с поведението си, а той нея хич...ами да се включи един редактор.
Шармин казва, че бат Красьо й е безразличен и тъп, а.после той бил мъжа за нея...

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:28 от Adelle08

# 117
А не може ли вместо тя да се връща, и двамата да си ходят. Тая Шаварма е някаква роднина на продуцента.

# 118
Много жалко...
Краси и Шерминка трябваше да си ходят навън под ръчичка като толкова се обичат 😢
А ,,срещата" им беше...криндж! Без коментар!
Жал ми е за Киара какво трябва да види 😐

# 119
Много ми олекнаха продукцията.
Вкараха Киара с абсолютния умисъл да раздели Краси и Шафрана, когато това се случи я обвиниха , че разделила великата любовна двойка. Много грозно, много.

Общи условия

Активация на акаунт