🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 52 104
  • 1 203
  •   4
Отговори
# 90
Радо Тушев е този с Дениз. 🙃

Родоският Робин Худ и Дон Кихот в едно в личната му трактовка за спасяване на света.

# 91
Абсолютно! Това изчерпва всичко, което може да се каже за тоя водевил.

# 92
  • На морето!
Защо някои са толкова "привилегировани"?
Защото това риалити се прави от най-слабият екип в България.

Ще ви чета, не ми се гледа вече тая тъпотия , но ми интересно колко далеч стига Тушев и кампания.

# 93
Е и? Да се разкрачи пред всички, за да му докаже, че и тя има чувства?
Не! В никакъв случай. Да му каже - да, искам да спим заедно, но без секс, не, не искам да спим заедно, не съм готова. Да бъде ясна и конкретна. Не мисля, че той е дръпнат, защото не е получил секс, а защото му се струва, че тя не е хлътнала по него и за това е хлъзгава. И е прав, не е хлътнала.

# 94
Виктор ще разбере тепърва някои неща, горкият. Блага ми е нелепа, 35- годишна се държи инфантилно.

# 95
Хайде стига с този КрасимирО, да дадат малко разговори и на други участници. Виктор и Пешо по-добре.
Пък с излизането на Лъчо, на Филипа положението се облекчи и предаването загуби още една линия. Нати не хвърля погледи вече на Радо.
Сломиха и Киара, която нищо не е направила против правилата. Другите като взимат рози - дали обичат мъжете или пък имат сериозни намерения? С един аршин трябва към всички, Тушев! И изобщо как си позволяваш, да влизаш в кадър, не си Биг Брадър? Simple Smile По-добре помисли за някакви правила, че ще ти падне...рейтинга.

# 96
Айде Красмиръ развърза кесията! Да повежда Шарминчето към Дюбай и дим да ги няма!

# 97
Е и? Да се разкрачи пред всички, за да му докаже, че и тя има чувства?
Не! В никакъв случай. Да му каже - да, искам да спим заедно, но без секс, не, не искам да спим заедно, не съм готова. Да бъде ясна и конкретна. Не мисля, че той е дръпнат, защото не е получил секс, а защото му се струва, че тя не е хлътнала по него и за това е хлъзгава. И е прав, не е хлътнала.
Е, вие пък сте бая брутални с това разкрачване. Можеше просто да се изтъпанчи като Фифица и да увери цяла България в чувствата си към Виктор Наполеон.
И Блага я пита: Какво му е това на гърба, ти ли го одраска? Joy

# 98
  • София /Абсурдистан
Гледам с малко закъснение аз. Та Шермината пак е с някаква еротична нощничка- рокля.  Тя май няма нормални дрехи.

# 99
То всичко там е брутално, та затова и аз, да съм в унисон.

# 100
Време беше да спомене Израел 🤣🤣😆🤣🤣

# 101
Дениз май е изпрала Виктор на ръка , не на пълна програма и от там е проблема 😃

КрасимирО е кух та дрънка.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 23:14 от Šunšhine

# 102
Били квит!? -- Ана говорила с мъж, а той - дал роза на жена. Едно на едно. Простотии. Някой да не си е помислил, че нещо е харесал в Киара?

# 103
КрасимирО……🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 104
За първи път виждам и кътните зъби на Красун! Направо грее в 24 каратова усмивка срещу Шермин. Бре, какво обожение! ☺️

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 08:29 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт