🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 346
  • 1 203
  •   33
Отговори
# 165
Делулу- то пак пияно на мотика.
Много стил, много нещо.

# 166
Чудя се колко ли камилски л**** е изяла шарминката ,за да стигне до тези психични отклонения. Красьо е дъно на дъното! И този скандал между Ана и Габи пак е сътворен от продукцията, за да има Интрига и екшън. Жалко за Киара ,защото е свястно момиче!

# 167
Ойстерс и Красимир.  Явно Шермин си пада по мекотели

# 168
Господарката на хралупата. И колко гордо го заявява. Нещо бая занижени  претенции демонстрира. Ще ѝ напомня, че в Дубай в подобни стайчета спи прислугата, но дори филипинките не се вземат за господарки на 15- те квадрата от отредената им площ.

Ойстерс и Красимир.  Явно Шермин си пада по мекотели

🤣🤣🤣

# 169
С Атанас се следват в инста.
Стана ми жал за Киара и се надявам след предаването единият близнак да я е потърсил. Bowtie

# 170
Шарлантин няма нужда да я коментирам, както и Патешката уста Габриела. А Киара за съжаление е леко тъпа и лесно манипулируема. А продукцията е дъно.

Обачееее видяхте ли психопатът Виктор как си разгърна прихопатията, та чак разрева Денис...

# 171
  • София
Ох, свършиха ми лайките. Trollface
Голям смях в темата, на екран познатата тъпня. Няма спасение от Шермин. На срещата иначе в лице беше симпатична. Не искам повече да ги обдъждам, че ми писна от тях. Друго исках да отбележа - абсурдната изцепка на Виктор, че жените нямали право на его, трябвало да са меки. Моля?!?! И че успехът и парите не се предават по полов път. Ако намеква и се подиграва за богатия, буквално и преносно, опит на Дениз, а в същото време уж иска нея е много, много грозно. Хич не е цвете за мирисане и тя, но неговото поведение е путьовско, без извинение.

# 172
  • here and now
Ойстерс и Красимир.  Явно Шермин си пада по мекотели
То само мекотело може да я изтрае тази пластмасовата...

# 173
Тушев, сега върни близнаците. ОБАЧЕ: с по два ролекса на всяка ръка, по едно сако лоро пиана и по един гащ брунело кучинели, ама да се вижда етикета,  че да се познават, и ги въоръжи с по една бутилка мое(т) -  само да наливат на Шерминята, без да казват думичка. Историята ще приключи с полиция, пожарна, гръцката брегова охрана и специални части, а рейтинга ще пробие тавана. После ще дадеш подкуп на гърците, за да я върнеш от ареста/психиатрията пак обратно в рая. И така 8 пъти.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 01:12 от NOmerci

# 174
За безплатно пиене. И да каже колко езика знае!

# 175
Стокхолмски синдром: Шермин за половин епизод ми залипсва, че чак се зарадвах и на връщането й............... 🤣

Редакция: Иии гледах промото за утрешния епизод. Еми, това не е сериозно. 🤣🤣

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 02:14 от 3lena

# 176
Жалко за Киара ,защото е свястно момиче!
Колко да е свястна, че да влезе в този формат.

# 177
  • София
Добре, моля някой да ми обясни какво беше това?
Какво по дяволите гледахме?! 😮
Шермин отказа роза и си тръгна
Не и дадоха златна роза, тя напусна.
На какво основание се връща? Досега никога не се е връщал участник останал без роза. За 4 сезона - НИКОГА!
Недоумявам.
1 месец без церемония на розата и накрая този фарс. Напуснаха само Хени и Лъчо.
Недоумявам.
Освен погазването на правилата продукцията изтърва златен шанс да затворят тази иначе абсурдна линия между Краси и Шермин с един щастлив край като в романтичните комеди.
Връзката между Краси и Шермин беше бурна, достигна до своя пик и просто трябваше да спуснат завесата.
Тя аут от сезона и Краси с нея. Хем перфектен край за тях, хем и ние повече нямаше да се нагала да ги гледаме и слушаме.
Защо пропуснаха този златен шанс?
Няма абсолютно никакъв смисъл от нов рестарт на Краси/Шермин в сезона.
Недоумявам!
Толкова много риалити формати съм изгледал през годините, но такъв фарс не бях виждал.

Киара час по-скоро трябва да се маха. Не знам за какво седи вътре.
За нейма сметка си изпълниха пъкления план за тройка нез гарнитура.

Тишо не е давал никакви уверения на Вики, но това което направи с Блажка не е мъжко, а действие на един емоционален инвалид. Визирам как се завърна след срещата фиаско с Монбонова.

Този Тушев да си смени професията и да стане психолог. Какво им се бърка на всички

# 178
Друго исках да отбележа - абсурдната изцепка на Виктор, че жените нямали право на его, трябвало да са меки. Моля?!?! И че успехът и парите не се предават по полов път. Ако намеква и се подиграва за богатия, буквално и преносно, опит на Дениз, а в същото време уж иска нея е много, много грозно. Хич не е цвете за мирисане и тя, но неговото поведение е путьовско, без извинение.

27-годишният милионер с надран гръб съвсем се е въобразил на Крисчън Грей. Щеше да е комично, ако имаше поне капка харизма. Изключително неприятно човече.

Краси и Шерми са си един за друг, аз ги шипвам от много време Wear Ring Господ е събирач.

# 179
Вече нагледно виждаме как работи сценария. Всичко е едно шоу за рейтинг и от това предаване няма нито една реална връзка след него. Алабализми

Цигането с пискливия глас ме изкефи как пали да се бие накрая

Общи условия

Активация на акаунт