🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 62 127
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 240
  • На морето!
Сега глрдах ПО и коментарното студио. Циркът наистина е пълен.
Най-хубавото от всичко е, че КрасимирЪ стана най-голямата шматка, която някога е имало в риалити. Притесняваше се да не излезе глупав и я върна, за да си затвърди, че е пълна амеба.
Киара дано я пуснат да си ходи, без неустойки.

# 241
Едната ку@ка си отиде /Хени/, но останаха другите 2 ку@ки  /Габа и Лили/, но... за да не пострада класическата вещерска форма, към триумвирата с огромно желание и нетърпение се причисли Йовица... този ревнив, прост и зъл човек
Габа е забавна понякога, докато бате Лили и Хиени са единствено злобни.

# 242
Предпоследният епизод го гледах а превъртане, а последния - хич. Честно казано ми омръзна от на Шермин/Красимир/Киара измисления любовен тригълник, а то друго не се случва. Тук-там спретват по някой зле изфабрикуван скандал между членовете на уж сигурните двойки колкото да се случва нещо.

Както казах преди - продукцията си направи харакири с изгонването на Емили, доктора, че даже и на Валентин. От тогава насам стана направо негледаемо.

# 243
О, не, не. Пази Боже да беше тук още Емили. Това недоразумение с поглед на теле… изобщо не ми липсва да я слушам, а камо ли да я гледам разчекната и разсъблечена във всеки момент, в който я снимат.

# 244
Аз ли съм в несвяст или зърнах в епизода Габа Джуката с нискостебленото си тяло и овиснал г..з да е с плажно черно наметало и прашки ??? Абе палячо, кой въобще ти е казал, че на такова тяло, такова облекло е ок ??? Да имаш плосък и голям гъз и да слагаш прашки / бански ????
Такъв цирк никъде не съм виждала, такава безвкусица, не знам....

А Блага, какви са тези тиковe с лявата и ръка ? Сякаш има проблем с пръстите, които постоянно са сковани и в някаква странна поза? По принцип някои жени сковават така пръстите когато са в хистерична криза, но в случая тя беше ок. Може би е от напрежение или друг проблем....
Краси тъпото удари дъното, думите са излишни.
Аз и без това бойкотирам и гледам 1 ден по-късно и по диагонал.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 13:54 от BlackCat12

# 245
Много забавно как Виктор развива ли развива теории за честта на жената, как трябва да се пази, да не си отдава енергията и т.н. глупости и в момента, в който "лесната Дениз" му отказа секс, веднага лъсна. Не знам с какви малки момиченца се е занимавал, че очакваше след едното "Влюбен съм в теб" да му пуснат.

# 246
  • Варна
Иху, наваксвам със закъснение.
Значи Блага е привилегирована, защото я заведоха на скурзия 😜

# 247
Друго исках да отбележа - абсурдната изцепка на Виктор, че жените нямали право на его, трябвало да са меки. Моля?!?! И че успехът и парите не се предават по полов път. Ако намеква и се подиграва за богатия, буквално и преносно, опит на Дениз, а в същото време уж иска нея е много, много грозно. Хич не е цвете за мирисане и тя, но неговото поведение е путьовско, без извинение.

27-годишният милионер с надран гръб съвсем се е въобразил на Крисчън Грей. Щеше да е комично, ако имаше поне капка харизма. Изключително неприятно човече.

Краси и Шерми са си един за друг, аз ги шипвам от много време Wear Ring Господ е събирач.
Аз так и не разбрах защо има надран гърб?🙄

# 248
Скрит текст:
Друго исках да отбележа - абсурдната изцепка на Виктор, че жените нямали право на его, трябвало да са меки. Моля?!?! И че успехът и парите не се предават по полов път. Ако намеква и се подиграва за богатия, буквално и преносно, опит на Дениз, а в същото време уж иска нея е много, много грозно. Хич не е цвете за мирисане и тя, но неговото поведение е путьовско, без извинение.

27-годишният милионер с надран гръб съвсем се е въобразил на Крисчън Грей. Щеше да е комично, ако имаше поне капка харизма. Изключително неприятно човече.

Краси и Шерми са си един за друг, аз ги шипвам от много време Wear Ring Господ е събирач.
Аз мислех, че има някакъв билбейски смисъл тая татуировка. Grinning Grinning Егати филмира, ако си я е направил заради Крисчън Грей. Книгата може да е хубава, филмите са средна работа. Да си беше сложил лещи и вампирски зъби като Едуард Кълън.

# 249
Надявам се сюжетът да поеме в друга посока и след завръщането си Шермин да стане непоносима за всички и да се обединят срещу нея. Много ми се иска някой да я постави на мястото ѝ. Ужасно евтина и долнопробна е тя.

# 250
Срещата с Бонбонова е сладка, тя умее да комуникира леко и разговорът и върви.

# 251
  • Sofia

А Блага, какви са тези тикова с лявата и ръка ? Сякаш има проблем с пръстите, които постоянно са сковани и в някаква странна поза. По принцип някои жени сковават така пръстите когато са в хистерична криза, но в случая тя беше ок. Може би е от напрежение или друг проблем.

Не съм ѝ забелязала ръцете/пръстите,но във фб групата пише,че било от  инсулт 🤔

# 252
Скрит текст:
Не е. Баш си е Ана, но аз на галено я наричам "Шаварма", т.е. дубайски дюнер.
Надявам се сюжетът да поеме в друга посока и след завръщането си Шермин да стане непоносима за всички и да се обединят срещу нея. Много ми се иска някой да я постави на мястото ѝ. Ужасно евтина и долнопробна е тя.
Е как ще стане това като продукцията няма да позволи?

Мисля си, че може би ще позволи. Вероятно знаят, че връщането ѝ ще предизвика недоволство и ще режисират някакво възмездие. Надявам се поне.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:41 от Plectruda

# 253
То всички разговори вече са постановки и се вижда, че им слагат думите в устите.

# 254
Хич не вярвам на промото за довечера. В този сезон всеки път показват нещата по един начин, а после се оказва, че е съвсем различно. Та няма да се учудя, ако този скандал между Габи и Ана се окаже, че изобщо не е чак толкова ескалирал, та да се стигне до опит за бой.
По принцип е така, но скочиха на бой- заканиха се. Най-вероятно не са се били, но те първичните им реакции се показват в почти всеки епизод.

Общи условия

Активация на акаунт