🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 53 220
  • 1 203
  •   2
Отговори
# 720
Абе Габа верно си харесва Калоян май... Grinning По някакъв си нейн начин.
Тя е като Гарфийлд: " Никой не може да обижда Оди... освен мен!"  :*

# 721
Ако следващия епизод не изгонят  това недоразумение Джани и статуята Габриела,.това предаване за мен приключва.Абсурден е дори факта, че изобщо ще го връщат в къщата да се обяснява.Всички видяха, че той е психично болен агресивен ненормалник.Този пък Тихомир какво седи и си мълчи на масата и се прави, че нищо не е станало .Големи мъже, голямо чудо, барабар с джуджето .Габриела рязко ми стана и тя толкова противна, колкото и мъжа и.Само седи и мига с клепачите.Дъно.

# 722
Стига бе, това със стола беше гадно. Аз съм паднала назад от пейка по тиква... Никак не е приятно с комоцио. Плюнката е гнусна, но поне всичките са минали тестове там, физически нищо не може да ти проима.

# 723
  • София
Ако те наплюят "пред цяла България" надали ще те топли факта, че плюещият няма болести. Отвратително унижение над млад, възпитан мъж.

# 724
Тушев отклонява вниманието от Дениз, да я защити и убеди да стои до края, като разиграват скандали, по-интересни за публиката, само за алфа-мъжкари. Защо Орлин, защото той е по-нежничък  и Алфа е подразнен.Не заради баща му.

# 725
  • вкъщи
Поведението му е не просто недопустимо,а подсъдно и престъпно, да не говорим,че се излъчва пред милиони. В нормална държава би изхвърчал на секундата и щеше да му се потърси отговорност. Пълен абсурд е това предаване.
За мен много по- нежен,  особено в поведението си е Калоян Досега мнение не е изказал. Само се хили и мънка под носа си. Защо не нападна него? Защото Габа щеше да му скочи  веднага .

# 726
  • софия
Патладжанко пусна вентилатора на макс и се разлетя във всички посоки. Грешна тактика, това не е орелският начин, моето момче.
 Не бих обвинявала и Тихомир и останалите. Има екип, който е постоянно в къщата. Безсмислено е да влизат в спор с него. Ако тръгнат да му скачат, нещата ще ескалират. Продукцията да си озаптява нервно болните, които е вкарала. Това не е задача на участниците.

# 727
Какво му е нежничкото на Орлин...? Повечето момчета около мен са като него и си имат мацки. Това че Кринджани е век назад...

# 728
Какво става тази вечер в родния ефир, само агресия и биткаджии, бтв и нова удариха дъното. Човек да се чуди на кой канал да смени.

# 729
Съгласна съм, че продукцията трябва да си озаптява психопатите, но аз не бих си мълчала.Не става въпрос да се бият с него.Да станат , да кажат, това не е нормално, не е приемливо, не е ОК да се плюваме по масата.А не да седи и да ми вика аз гледам да не се намесвам, то и в живота така.Не го приемам ...

# 730
  • Пловдив
По-голямата обида беше, че я пъдеше от пейката, да седнел нейния К, все едно наистина й е прислужница. Габи и Ана дали поддържат някакви взаимоотношения след предаването?
Следват се в инстаграм, днес видях

# 731
Когато Радо обърна стола се изсипаха един куп хора да се извиняват и обясняват на Габи, чак пък отчет дадоха, че бил минал психо тест. А сега защо никой не се извини на Орлин и не изгони това говедо Джани?

# 732
  • На морето!
Орлин вероятно има основание да съди продукцията, те би трябвало да му гарантират безопасна среда, а той докладва, че се чувства застрашен вече два пъти.
Явно Тушев ще кара Джан да се извинява публично, но това няма да промени фактите. Вероятно това ще гледаме в следващите епизоди.
Надявам се в договора да има сериозни неустойки и Джан да се изръси значителна сума за това поведение.

Аз не съм гледала Дениз в други предавания, нито я следвам и не съм виждала провокативни клипове (вярвам, че докато е била със 100те манекенки това няма са да се е случвало), но Ана прилага много мръсен цигански номер- повтаря и доукрасява една история до степен внушение и сега Дениз има или не клипове на пилон, няма как да се отърве от това внушение.
Продължавам да се чудя защо никой не казва нещата с истинските имена- Ана е ескорт в Дубай, историите й са от ескорт, хората които споменава са известни с това, поведението й е професионално.
КрасимирЪ е много тъп.

# 733
Орлин друг път казвал ли е, че се чувства застрашен? Не беше ли Тъпица?

# 734
Въпрос имам: Докога тази скапана продукция на Тупарев ще се гаври с формата "Ергенът" и ще ни промотира нагли простакеси и примитивни австралопитеци?

Това не е предаване за любов, а за простотия, завист, агресия и подобни мерзовци.

Продукцията - мерзавци сте!

Аз съм отвратена и приключвам това което не е "Eргенът: Любов в рая", а е "Eргенът: Простотия в мизерия!"

Ще се информирам за развоя само от тук, поне да не се ядосвам.

Общи условия

Активация на акаунт