🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 61 984
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 660
Баба ви дойде Grinning  Тия късите краченца.

# 661
Не харесвам и Габа, но във вчерашния епизод много ми хареса как подпука лудата.

# 662
  • В Града на липите
Значи не само ние го виждаме, като чехъл Кратун. И съквартирантИти му не са слепи Grinning

# 663
Интересно, не се разделиха на два лагера, както в Ергенът.

# 664
Аз си бях тотално зад Габа. Момичето реши да направи нещо, тя може да готви едно нещо, явно, но се опита. Искаше да седнат, да си хапнат всички, донякъде можеше да се каже, че беше в чест на завърналата се. И тая как я обиди, че били гадни. Как изведнъж станаха гадни скаридите, след като Габа преди това и влезе малко на контра. Пък Кринджани си ядеше и му плющяха ушите, колко да е било гадно. Обидно е, особено от уж приятел. Шермин ще хвърли и майка си под автобуса, ако това ѝ донесе нещо. 

# 665
Шаран как може да се държи така наистина не проумявам... присмял се хърбел на щърбел, доста грозно, не знам какво цели с такива нападки, явно се зарежда от цялата тази токсичност

# 666
  • София
Виктор обаче колкото и да ми е антипатичен вече, трябва да се признае, че постъпи мъжки и защити Дениз много добре. Не даде шанс на Анка да се развихри.

# 667
По-голямата обида беше, че я пъдеше от пейката, да седнел нейния К, все едно наистина й е прислужница. Габи и Ана дали поддържат някакви взаимоотношения след предаването?

# 668
  • Пловдив
Ооо, в скандала бях за Габа, колкото и да има неприятно поведение, според мен се постара много, дали са били хубави или не, дължеше й се уважение. Хареса ми че се събраха да хапнат всички.
Ужасно е държанието на Шермин с Краси, направо ми е гнусно

# 669
По-голямата обида беше, че я пъдеше от пейката, да седнел нейния К, все едно наистина й е прислужница. Габи и Ана дали поддържат някакви взаимоотношения след предаването?
Мисля, че не. Габа имаше няколко язвителни писаници по адрес на Шермин.

# 670
Абе влезе ли Гергана или нещо ми се е привидяло 🙄 Седна си като мебел, нито покани някого, нито каза и дума.. Голямо представяне от продукцията, няма що.

# 671
  • Пловдив
Джанковата Габи пак ли нямаше право да участва?

# 672
  • София
Не знам, ама такива приказки четох тук каква тупалка била тази Гергана, а тя същата селска мома като преди. Не виждам кой от момъците може да бъде запленен от нея освен стратегически. Блажка е сто пъти по-добре.

# 673
Гергана винаги ми е била неприятна. Просто понеже беше научила няколко върхове в България и я възвеличаха...

# 674
  • Варна
Откъде накъде е този чадър над Габи Бижу и Джанката от продукцията та не насъскват и не дават мисия на никой от новите да кани на среща “жена му”??  То не разбрахме изобщо и как станаха двойка от втория ден та съм меко казано леко подозрителна дали не са заедно от преди предаването и голяма почивка изкараха с безсловесната пушачка Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт