🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 655
  • 1 203
  •   16
Отговори
# 735
След видяното днес си затвърждавам мнението, че Габриела е същата идиотка като Джани щом още са заедно след предаването. Тя е била напълно наясно какви ги е вършил вътре.

Дано поне баща ѝ налее малко акъл в главата, че от такива мъже трябва да бяга.

# 736
Гледам със закъснение.
Тъпица няма да остави Фифи даже да отиде до кенефа.

# 737
Извинявам се на господин продуцент, май френд, обаче миналия ерген с 3-мата ергени беше в пъти по-ненатоварващ и приятен за гледане. На някои им се струваше скучен, защото нямаше скандали, но лично за мен беше много по-интересен. И аз харесвам да има от време на време по някоя лека интрижка, но нова, което гледаме в момента - гнусните евтини номерца на Шаврантин и агресията на градинското джудже, е толкова гнусно, че се почувствах отвратена.

п.п. Гери дойде - време е за въпросите за обща култура 😁

# 738
Цитат
"Такъв човек ще те предаде винаги."
А той какво е очаквал? Да го подкрепи ли?!?

Явно се дави от завист към семейството на Орлин. Нееднократно го казва.
Той самият от какво семейство е?
Вероятно не от случайно, поне като гледам снимки от конкурс за красота, в който е участвал с тази визия.

# 739
На мен пък на Николов Ергенът ми беше откровено скучен. Имах чувството че гледам Размяна на Съпруги. Ненатоварващо явно не е моето. За мен втори сезон беше пикът.

# 740
Джуманджи що не скочи на някой конфликтен дето няма да си трае? Щото е кинт и 20, прост и комплексиран и го е шубе. Тоя е като някоя "яка" ученичка от филма "mean girls". Господарят и господарката да се мятат от прозореца, че хич ги няма в стопанисването. Госпожата искаше да изложи Дениз, само че не каза нещо което не е известно на никой. Така правят 3 годишните-портят се. Виктор грам не го харесвам, но останах приятно изненадана как я отсвири. И госпожата с тази гадна и злобна усмивка, дето едвам си прибира горните зъби с горната огромна ДЖУКА.....само 1 хармоника и липсва, ааа и ЕКЗОРСИСТ. Според мен мъжете вътре му мълчат на Джуманджи, защото се съобразяват с камерите. Ако ги нямаше да е хапнал дървото 100 пъти до сега. Щото само подскача като джинка, ама да са го нашамарили до сега. Иначе на КрасимирЪ точно ескорт му трябва. До колкото четох той такива ги върти. Заложните къщи........А тази ще му е от "елитните". ДжуманджЪ, ШерминЪ и КрасимирЪ вън!

# 741
Толкова се ядосах че се регистрирах да мога и аз да пиша. И нали за сефте, пиша пиша от телефона и вместо да публикувам върнах на зад и замина. Та спестено ви е да четете едно гневно есе.

На кратко, защо се дава това по телевизията не знам, и дори на някой да му харесва, не искам да гледам агресии в уж романтИчно предаване. Аман!

Този ако не го махнат моментално, спирам да гледам. Факта че даже му дават да викне Орлин да говорят показва, че продукцията са абсолютно неморални. Пълна гадост, още ми лупа сърцето, така ме афектира. Агресии в живота достатъчно, не ми ги давайте по романтичните, развлекатлени уж, предавания.

Този пък неандерталец, горещо му желая всичко да му се върне, до последното зрънце. Да не казвам по-лошо че... Много съм афектирана, ама много!

# 742
  • София
Обаче градинското джудже удари всички рекорди по най-много измислени прякори от всички реалитита евър. Много е благодатен милия Simple Smile

# 743
Ох мен пък ме напуши смях, като се сетих сега как казваше Габриелоооооо спри да мА излагаш!
Защото казала, че Петър е кавалер, като и зададоха въпрос на единия банкет.😀Разбира се стана международен проблем и горе долу от тогава никой нищо не я е питал и не е участвала в игра .Мисълта ми беше, че беше силно притеснен, че тя ще го изложи и ще му развали имиджа😂😂😂Може би е хубаво да има такива дъна като него и КрасимирА.На фона на тях останалите ми се издигнаха в очите .Почнах да си викам свестни момчета, какво им търсим кусури😀

# 744
  • софия
Госпожата искаше да изложи Дениз, само че не каза нещо което не е известно на никой. Така правят 3 годишните-портят се. Виктор грам не го харесвам, но останах приятно изненадана как я отсвири. И госпожата с тази гадна и злобна усмивка, дето едвам си прибира горните зъби с горната огромна
Aз пък грам го харесвам. Smile Какъвто е зъл и интелигентен,  умее да се изразява, логичен е, може да я навре простакесата нали се сещате, къде? Той я почна ,де! Пак да дойде да плюе Дениз и ще си го получи...
Страшен кеф ми е да  гледам тоя примат КрасимирЪ с егото,  как го правят на маймуна...
А за Джани, да ! Веднага трябва да го изгонят, не да го възпитават. Това поведение  е извън всякакви правила!
Но продуцентите са много зле. Няма да се уморя да  го повтарям!

# 745
Джанката много, ама много го е яд, че Орлин е кметски син и то не на някое забутано селце. Гледам, че в промото пак го споменава.

Габи е от хората, които са готови да тръгнат на война срещу всеки, за някой, когото харесват или приемат да приятел. И очаква, че другите са, като нея. Затова се разочарова от Шермин, а явно и от Краси ще се разочарова. А Краси чехъла можел да вика срещу Габи, а на хлебарката Шермин й мълчи, като пълен мухъл.

Склонна съм да вярвам на това, което разказа Дениз за Шермин - че е свикнала са търпи различни мъже, за са я издържат. Доста подробно го разказа и нещата се навързаха много ясно

# 746
Джуджето много завижда на Орлин- вижда се ясно. Анаболен комплексар. “Бижуто” седи до него като сянка и пуши ли, пуши. Поне това явно ѝ е разрешено. Защото и той пуши. Ако анаболният гном не пушеше, и на нея “нямаше” да ѝ се пуши.

Не съм се и съмнявала, че Перуката търпи какво ли не срещу (скромна) издръжка.
Между другото, това нещо (Шавърмата) не каза ли, че срещата им с КрасимирЪ била в Ханя, или на мен ми се е счуло?

# 747
Обаче градинското джудже удари всички рекорди по най-много измислени прякори от всички реалитита евър. Много е благодатен милия Simple Smile

Ама той даже се обърка и вика 'аз съм научен че по-слабите.. ' и се коригира после че уж той аджеба по-слаб бил. Айде италянчето от алибаба, да си ходи у дома да не е да го изложат повече. Още не мога да се успокоя, защо му дават даже екранно време?! Как пък всички останали такива мекотели безгластни не знам.

Позор, и после много сме възпитани и еродирали.

Да го видим Туджарката как ще го управдае сега. И той толкова да ми е станал безличен с неговата пасивност и милион управдания колко били прекрасни.

Да, докато не си ти наплютия.

Туджаров, ако четеш, и знам че следите, да го защитаваш тоя, при положение ЧЕ ЗНАЕШ че това де случва на по-късен етап показва много сериозен проблем - или си и ти от тези безгласните, дето мълчат стига те да не са засегнатите, или наистина имаш нужда да си свериш моралния компас и да си намериш кестените (да не кажа друго).

Изгуби се обективността на подкаста, ще видим какво управдание ще има И този път.

# 748
Тегав епизод, но хубаво развитие на нещата. Нищо не видяхме от срещата на Блага, даже и забравих, че отиде на такава.
Джан Микеланджело трябваше да е аут много отдавна, надявам се сега да го изритат. Красимир рие дъното и той.

Добри реакции на иначе неприятните ми (вече) Виктор и Петър в този епизод.

# 749
  • В Града на липите
Какво става тази вечер в родния ефир, само агресия и биткаджии, бтв и нова удариха дъното. Човек да се чуди на кой канал да смени.
Точно го изгледах и аз брадъра. Пишман станах, направо. Close Нашия Джуджани е като бледо копие на оня примат. Не знам как допускат хора за освидетелстване да се вихрят в национален ефир. То хорър да си бях пуснала, нямаше да ме напрегне толкова Sweat

Общи условия

Активация на акаунт