🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #8

• 51 866
  • 1 203
  •   14
Отговори
# 1 035
Шърмаяни какво и на кого направи та не я изпратиха в къщи ,а я върнаха на бял кон?
КрасимирЪ хич ли не обясни нещо на Кера, или не са ни показали...Жал ми стана и за двете кукувици-самотници, Шермин се примирява с богаташ от Али Експрес, а Кера тамън да я изберат и пак артиса. Не е лек живота на леките жени.

# 1 036
Много хора са ги мачкали и в детството и в училище, ама не всички се превръщат в агресори и злобари

# 1 037
  • Варна
На мен на Блага много ми хареса роклята в последния епизод. Тази лъскавата, къса, телесен цвят/бледо розова, с широки ръкави в китките и дълбоко деколте с някакъв детайл по средата. Може ли да кажете от къде да си купя, ако не същата, то поне подобна?

# 1 038

Аз много не разбирам, но това не е ли неуспешна интервенция? Или трябва време за да заприличат на нещо?
Няма късмет Кера, или няма пари.

# 1 039
  • Край морета северни и южни
Защо вкараха Гергана без да се представи както другите досега, дали Тушев не я харесва нещо или е стояла кратко вътре?

# 1 040
  • София
Така и не можах да разбера защо издържа майка си. Майка й я видяхме - млада, здрава, красива жена - все може да се хване да работи нещо. Шерката също и двете заедно да се грижат за брат й, докато порасне още малко, за да може и той да работи. Да се налага дъщерята да се продава, за да издържа себе си + още двама - егати и майката.
Имахме една съседка циганка едно време, тя казваше на дъщеря си: С к@рвалък съм те отгледала, с к@рвалък ще ме гледаш и ти сега! Та така…

# 1 041
Знаем ли кой е братът на Шермин ?

# 1 042
  • На морето!
Някак ми трудно да проявя емпатия и да ожаля клетата Ана, на която се налага да се напива, за да работи като ескорт или момиче за забавление в меката на прости***ията. То наистина иначе какъв избор има- да е съпорт в Съдърланд с някой от 5те си езика или сервитьорка в Хепи, милата, по-добре по яхтите и с Красимировците.
Киара уж гимнастичка, уж певица, а стои като ММА боец на снимките, защо така няма грация това момиче?

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 23:14 от Rapariga

# 1 043
  • Melmak
О, аз не я жаля Ана!

Питахте за брат ѝ, имаше снимки в една от темите. Прибрали са се в България, за да не ходи войник в Израел! Иначе нали само за Израел говори Анчето, ама брат ѝ не ще да стъпи там в казармата.

# 1 044
  • here and now
Но в Русия били истински мъже и ходели в казарма....

# 1 045
Какво ще кажете за лимбото - мисля, че трябваше да ги пуснат свободно по много пъти под летвата, а не да им казват тъпи етюдчета да изиграват, не всеки е артист или танцьор и така само ги стресират.
Какво съдържание има в това да накараш някой да мине все едно му се ходи до тоалетната? И той накрая клекна. Simple Smile) Отврат.
На Криси се падна да мине запомнящо се и тя на мост мина...евала, че го може, но какво общо има с танца?
Габи-разтопяващ се сладолед? Че даже и наградата взе.
Даже музиката чуваше ли се, изобщо трябваше да минат в такт с музиката, а не да се чепатят.

И накрая можеше да се превърне в някое денс-парти за всички.
За да размърдат двойките, можеше да им дадат и няккой танц по двойки, но по случаен начин избрани. Друго си е да танцуваш с чужда жена/мъж.

# 1 046
Знаем ли кой е братът на Шермин ?
Ами брат й е принцът на ИСраелЪ, или на Дубай, а може и на ЛовечЪ. Какви са тези глупави въпроси?!

# 1 047
Какво ще кажете за лимбото - мисля, че трябваше да ги пуснат свободно по много пъти под летвата, а не да им казват тъпи етюдчета да изиграват, не всеки е артист или танцьор и така само ги стресират.
Да, лимбото беше с глупав регламент и не знам как точно Габа спечели, като не направи нещо особено.

И ми направи впечатление, че на Гергана пуснаха една такава сериозна, погребална почти мелодия. А тя и влезе без визитка, сякаш единствена досега. Явно Тушев нещо не я харесва. Но пък сякаш много си харесва Габи и Метушева.

# 1 048
  • Варна
Не че не знаем какво "работи" Анна 5-те езика ама тук вече не остава и капка съмнение.
18+

https://hotarena.net/laifstail/video-fakt-eto-kak-shermin-ot-erg … 0-PQVmEXsA9Cbs2uQ
Това във видеата сякаш не ми пролича на Шермин в лице…
Габа Бланко нали и тя имаше онлифенс,как беше някой помни ли?

# 1 049
Не ти прилича, защото използва куп филтри и е с лещи.

Определено тази Анна се ползва с доста привилегии в продукцията - никой друг не върнаха, само за нея специални правила. Още от онова с докосването на розата се усъмних. И там си пренаписаха правилата само и само да са в полза на Шермин. Беше много грозно и нечесно спрямо другите, и това с връщането тоже.

Тушев смята публиката си за съвсем проста. Само не знам дали я смята за златна кокошка и иска да я накара да се окапези нарочно или наистина му е дружка и си я пази. И понеже тя е проста директно се възгордя и сама започна да се държи да се нарича господарка на къщата. Определено сякаш има гръб. Дай на простия власт и сеирът веднага ще се появи.

Общи условия

Активация на акаунт