Отговори
# 120
  • София
И Берсен е писала, че сетът започва утре

За смях я направиха, наистина...

# 121
Какво направиха тези хора,само отлагат. Чакат някой от другите им сериали да умре, за да сложат АБИ ли?
Сезонът от кога почна,даже вече върви към преполовяване, хората си се насочиха какво да гледат. Ние тепърва още снимки не сме почнали. Пак ли ще се снима като Рибарчето, епизод за епизод?
Всичко ми е мега странно с този проект.

# 122
  • София
Според мен така е било планирано от самото начало. Изобщо не са имали намерение да се излъчи преди началото на декември, но нали трябва да занимават хората с нещо.
Нито са променяли сценарии и разни такива.
Даже ми направи впечатление, че Бирса писа за Пера, че ще започне излъчване между март и юни. Освен, ако и затова не са я излъгали, сигурно го плануват за след края на АБИ. Имат 15 серии по договор, примерно и вече според зависи дали ще изкара до юни. Това са си мои разсъждения, не знам така ли е, никъде не съм чела теории по този въпрос.

# 123
Един фен арт, който ми хареса

# 124
Момичета,а аз много се надявам супер звездата да проявява капризи относно сценария и г-н Онурчо да е разбрал,че не той поръчва музиката.Иска ми се Кенан ясно да е изразил,че не продуцента е сценариста и не му е работа да си вре носа навсякъде.Иска ми се Кенан да се е противопоставил на извратените фантазии на продуцента и сериала да се получи наистина хит.Дано да подпише на по-малко серии,че Онурчо ако сгафи да му се моли за по-нататъшни.Моля се да е така,та сериала да има висок рейтинг и в по нататъшни проекти да се съобразяват с мнението на Афра,защото тя вече ще е от ранга на звезда.

# 125
  • София
Мими и аз много се надявам тв проектите и на Афра и на Мерт да са успешни, защото тогава наистина вече много ще се издигнат и ще станат още по-търсени. Всичко зависи от сценария. Колко проекта стартираха този сезон с много известни актьори и нещата не се получават. Ще видим, дано утре имаме вече снимки зад кадър. Онур трябва да спре негативния ПР, който е започнал от близо година.

# 126
Преди време споделих, че ми е много любопитно какво вдъхновява актьорите и в частност Афра и Мерт. Попаднах на тази снимка с книги, които Афи е споделяла или сме я виждали през годините.
П.с. Не знам къде са се покрили тези двамата, но се надявам все пак да споделят нещичко. Липсват ми. 🌹🧿🐑

# 127
  • София
Според акаунтите на Шнура в Х, сме щели скоро да ги видим заедно.

# 128
  • Яко в Матрицата...
JoyJoyJoy

# 129
  • София
JoyJoyJoy

Има си акаунти Шнура, не е ли истина 🤣🤣🤣

# 130
Заедно, отделно, с любимци, само любимци или луни ... В момента се моля за нещичко поне 🤣

# 131
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Нищо ново няма около нашите хора .Дано поне утре вече наистина да започнат снимките на "Аби" ,че то годината почти се извъртя,а ние си нямаме хубав сериал за гледане.

# 132
# 133
  • София
След голямото издирване на Мерт

# 134
Мале,ужас Open Mouth
Да му се не види и ПР-а
След голямото издирване на Мерт

Общи условия

Активация на акаунт