Отговори
# 135

Ще ми е много интересно да видя такава снимка на Афито и Несла!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:22 от BELL-

# 136
Сейфер и Афрам Heart
Лека вечер момичета!

# 137
  • София
Успех на Афра в новия проект! Дано е успешен и интересен сериал!
Ще чакаме снимки днес Simple Smile

# 138
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гюнайдън

Успех на целия каст на АБИ и особено на Афра! Искрено се надявам на добър и интересен сценарий!

Искам си снимки от сетаааа

# 139
Добро утро на всички!
Пожелавам успех на Афра въпреки всичко Simple Smile

# 140
След голямото издирване на Мерт

Здравейте, момичета!😊

Сега нали ще имат нов фандом, който ще ги изстреля отново на върха. 😎

Успех им пожелавам и дано не ги сложат в понеделник. Вторник като окапе Кралят, или четвъртък са идеални дни с доста по-слаба конкуренция.

# 141
Добро утро с един много забавен коментар, толкова са глупави че не разбраха че става въпрос за снимката в Шиле, слагам го тук за да се посмеете заедно с мен

# 142
  • София
Във вторник АТВ имат сериал, нисък му е рейтингът, но стабилен.

Анабел, тези се излагат в Х от няколко дни. Аз разбирам да имат нещо, за което да се хванат, но за момента не виждам такова.

# 143
Във вторник АТВ имат сериал, нисък му е рейтингът, но стабилен.

Анабел, тези се излагат в Х от няколко дни. Аз разбирам да имат нещо, за което да се хванат, но за момента не виждам такова.

Да, нали ако имаше снимка на Мерт, някои негови фенове щяха да я качат за да докажат че той е още със Селин защото не го искат с Афра, но поне да не се излагат защото става въпрос за снимката на Мерт в Шиле 😀

# 144
Селин отдавна си изигра ролята, получи си там каквото са се разбрали и сега си гледа живота жената. 😎

# 145
Успех на Афра в новия сериал, разбира се и на целия екип!:confused:

# 146
  • Яко в Матрицата...
Успех и късмет да има Афра 🤍 в новото начинание Flowers Four Leaf Clover🧿 Пожелавам ѝ смислен сценарий и весели мигове на сета.

Грамофончето е символ на сила
Ако търсите знак, че някой мисли за вас, цветето Грамофонче (познато още като Утринна слава или Ипомоеа) е чудесен избор. Това цвете представлява вашата невинност и младежки дух. То също така представлява смелост, сила и силно сърце. Неговото послание е да ви уведоми, че Бог бди над вас и ще се погрижи за вашите нужди.

Може и да не е това цветето, но на мен грамофончето като концепция и име ми хареса JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:42 от Reni 🧿

# 147
Стана обедно време още няма нищо за старта на снимките. Да не би пак да пуснат статия,че се отлагат и така до безкрай Joy
Явно моите разбирания за реклама са тотално различни от на съседите.
Харесва ми идеята цветето да е Грамофонче. Звучи ми като,че героите ще са зациклили в някакъв кръговрат. Ще се повтаря една и съща грешка,решения, действия. Пък как ще дойде промяната и от кой,и дали ще има такава, кой знае Simple Smile Но хирургическият нож ми говори за прекъсване на нещо,за убиване на нещо. Цвете срещу нож. Романтичното, хубавото срещу насилие, лошото.
Хайде да пускат вече нещо,че да има какво да коментираме. Говори ми се за нещо Simple Smile

# 148
  • Яко в Матрицата...
Наде, цветът на цветето привлече вниманието ми. Иначе в снимката има символика за три сериала, но знаем до какво доведоха всички анализи на такива детайли в Чапкъна - до едно голямо зеро. А дано този път да е различно, ама на дали... Хич не се надявам и няма да си губя времето да търся връзки и подсказки. Петуния или грамофонче - няма значение, цвето е сладко, цветът ми е от любимите Wink

# 149
Успех на Афито! 🍀
Вещицата писа

Общи условия

Активация на акаунт