Отговори
# 150
Рени, и аз харесвам лилавия цвят. Другият ми е розов. Падам си и по тъмночервеното Simple Smile
От тази статия разбрах едно. Изведнъж главните актьори в АБИ станаха много Joy

# 151
Бирса да беше пуснала в петък и за Афра пост, че са й започнали снимките.

П.П. Тя явно има предвид петъка, който идва.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:25 от Lilia*

# 152
  • София
Значи Афра започва в петък, ами продължаваме да чакаме...

И на мен ми хареса корицата, която са направили за страниците в социалните мрежи.

# 153
Докато чакаме Афра и петъка Simple Smile Малко фен арт

# 154
# 155
Надявах се Афи да пусне стори за началото на проекта, на селфито с букета в първия ден на "Пера" беше много сладка. Както и да е, аз също желая успех на екипа и стискам палци Афи и Дирен да имат интересни и вълнуващи образи, с които да ни държат пред екраните. 🌹🧿

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 18:51 от Iv32

# 156
Добър вечер, момичета  Kissing Heart
Успех на Афра,Кенан и целия екип на "Аби". Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
Дано да разбият конкуренцията със страхотен сценарий ,великолепна актъорска игра и мнооого висок рейтинг.  Hands Pray

# 157
Мерт тази седмица.

# 158
Рамо изчезна и Ясир се хвана на работа! 😜
Получил е лайкче от красивото Йешимчето и от гримьора на Афито!

# 159
Су Бурджу Язгъ Джошкун е започнала да снима вече сериал с Алперен Дуймаз, така че  чуденките дали може да е партньорка на Мерт за Юсуф отпадат. Simple Smile

# 160
# 161
  • София
Бирса писала за нов актьор в АБИ, но не това е важното. Последното изречение на новината е, че Доан ще срещне Чаала и ще се влюби в нея 🤔
Аз мисля, че няма да е така и тази после ще напише, че заради реакции са променили сценария за 16-ти път 🤣

# 162
Значи,ако Абито и Чаала ще се влюбват,то това поне обяснява защо Кенан ходи по процедури за подмладяване Joy
Няма да излага младата партньорка я Joy
Това е лош опит да върнат интересът на хората. Пак да се говори за разликата във възрастта и т.н.
Ама на хората вече им е все тая. Като гледам не им пука особено.

# 163
За мен няма проблем, дори Чаала и Доан да се влюбят! Важното е как това ще бъде засенето и предадено. Все пак и в живота се случват такива неща. Това да ни е проблема....Дано това, което ни представят е интересно и различно.

# 164
Рамо да не е с Таро в Америка? 🤭

Общи условия

Активация на акаунт