Отговори
# 165
Добро утро, момичета!
Хайде днес е четвъртък,а утре идва петък Simple Smile

# 166
  • София
За мен няма проблем, дори Чаала и Доан да се влюбят! Важното е как това ще бъде засенето и предадено. Все пак и в живота се случват такива неща. Това да ни е проблема....Дано това, което ни представят е интересно и различно.

Според мен са събрали много силен екип, който се подготвя с месеци вече, че може и повече. Не вярвам да се изложат.
А и хората са се подписали и взимат милиони. Аз не мога да си кривя душата, няма да ми е никак приятно Афра да снима влюбена в мъж, който й прилича на баща, но вече толкова ни измъчиха с всякакви глупости последните 2 години, че ми е все по-безразлично.

# 167
  • Яко в Матрицата...
Според мен са събрали много силен екип, който се подготвя с месеци вече, че може и повече. Не вярвам да се изложат.
А и хората са се подписали и взимат милиони. Аз не мога да си кривя душата, няма да ми е никак приятно Афра да снима влюбена в мъж, който й прилича на баща, но вече толкова ни измъчиха с всякакви глупости последните 2 години, че ми е все по-безразлично.
Ето това е проблемът - на хората не им пука вече и си казват "каквото-такова". Очакванията не са големи, което от една страна е добре, от друга - не. Аз батьо си го уважавам много, дано е преценил нещата. Афра само може да спечели като работи с актьори като него и Дирен.

Допълвам се с превод на новината на Бирен от вчера:

Скрит текст:
Önsöz dizide Fikret rolüne hayat verecek ve cerrah Doğan’ın (Kenan İmirzalıoğlu) sağ kolu ve şoförü olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizide olaylar Doğan’ın kardeşi Gülüşan’ın düğünü için İstanbul’a gelmesiyle hareketlenecek. Doğan yemekte daha sonra büyük aşk yaşayacağı avukat Çağla’yla karşılaşacak.

В сериала [Али] Йонсьоз ще даде живот на Фикрет - дясна ръка и шофьор на хирурга Доган (Кенан Имирзалъоглу). Събитията в сериала ще започнат с пристигането на Доган в Истанбул за сватбата на сестра си Гюлюшан. На вечерята Доган ще срещне адвокат Чагла, с която по-късно ще изживее голяма любов.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 09:54 от Reni 🧿

# 168
  • София
Сега разправяли по тв8, че Доан ще е на 35. Не знам какъв ИИ ще използват.
Аз също се радвам, че Афра ще е главна с актьор като Кенан. Дано си паснат и се разбират. А и има нещо много важно според мен - тук никой няма да говори за шип в реала.

# 169
  • Яко в Матрицата...
Аз също се радвам, че Афра ще е главна с актьор като Кенан. Дано си паснат и се разбират. А и има нещо много важно според мен - тук никой няма да говори за шип в реала.
Колко му е Simple Smile В Краля в ролята на студентката е 39 годишната Мерве Диздар Simple Smile За Халит няма да подхващам...

# 170

Здравейте, момичета!😊

Направо не знам как мислят да го представят за 35 годишен, ако е вярно това, което са говорили в предаването. Хубаво, решили са да наемат актьори с разлика във възрастта, но не си ли взеха поука от Краля, че зрителите не приемат добре по-зрелите актьори да бъдат представени за по-млади.

# 171
Желая успех на Афра! Дано са изпипали всичко по проекта АБИ.
Колкото и процедури да си направи Кенан си е на тези години. Не се доближава грам до 35 години, съжалявам.
Дано само да не вземат да състарят Афра,че и тя да изглежда по голяма жена.
Но на хората вече им е все тая и не им пука. Като гледам пак интересът е малък към новината и почти никой не коментира.

# 172
Луда работа.Нямаше ли някой 35 годишен красив актьор,та избраха 51 годишен и зорлем да му слагат ботокс.Афра можеше да спечели,че играе с такъв актьор и ако и беше брат,баща или нещо такова,даже дивидентите за нея щяха да са още по-големи.Я вижте в морето актьора е на 37 години,Дениз на 34 години,а екранната им дъщеря не знам на колко е,но няма да е на по-малко от 20 г.И зрителите са ОК.Много сте прави за Краля.Така и не прогресира.Аз,лично,като видях Халит с присадена коса и бях до там.Драгия турски зрител така и не прие застаряващ Дон Жуан и застаряваща студентка.На Халит му присадиха коса,на Кенан му правят ботокс,дано не решат на Афра да и направят бръчки,че да изглежда по-достоверно.Явно Онур изживява криза на средната възраст,та е решил да я осъществи в проектите си.Ненормална работа.А ако има и някакви по-такива сцени с Кенан и Афра освен позиви за повръщане,друго не могат да предизвикат у мен.Четох някъде,че ролята на Чагла първоначално била предложена на друга актриса,по-възрастна ,но тя е отказала и тогава са я предложили на Афра.Дано в Юсуфи не спретнат някоя кака за Мерт,от ранга на Пелин Акил.Толкова грозно и нелепо изглеждаха в Рибарчето.Ще дам шанс на АБИ,но ако наистина става въпрос за "бурна любов" ще съм до там,колкото и интересена да е историята.Не ми се гледат кризи на средната възраст.За сега съм ок с такава разлика в годините единствено с Огледалото.Там ситуацията е съвсем различна.

# 173
Ами, красавица, като Афра ще е вървежна и старите лъвове не само коси и ботокси ще си правят, само и само да си партнират с нея. Само това, че Кенан дълго време не е участвал в дизи ми говори много.
Всички застарели, но влиятелни актьори имат желание май да играят с млади и красиви колежки. При Афра първо се нареди Енгин, сега Кенан.... следващият ще го видим по късно. Само не съм съгласна, че  Афра ще блесне до доказан в гилдията актьор. Тя достатъчно вече израстна в работата си и стана популярна с таланта и харизмата си. Няма нужда да  се доказва с изтупани от нафталина партньори.
Аз няма да дам шанш на подобна любовна сага. Не ми се гледат подобни сцени. Харесвах Кенан, но сега май не му е мястото до Афра. Надценил се. Живее със стара слава май, но всичко е до време.
Подобен е сценария в "Рози и грехове". Колкото и да ми е бил симпатичен Мурад, еми личи си разликата с партньорката и не ми е ок.
Извинете ме, но изразявам само моето мнение и не ангажирам никого с него.
Хубав ден ви желая.

# 174
  • Яко в Матрицата...
Свиркайте си, може пък да ни хареса двойката Simple Smile

# 175
Нали знаете мантрата Simple Smile
Афра знае какво прави!
За Мерт не мога да гарантирам. Като представител на неговата зодия,някой път си нямаме идея какво правим, пускаме се по течението Joy
Шегата настрана,но и двамата си гонят кариерите така, че преценяват нещата.
Почти не остана време, скоро ще видим АБИ и какво са измислили. Ако не ми хареса и ми се потвърди лошото предчувствие няма да гледам. Ако ме изненадат приятно ще гледам и ще се извинявам, както съм обещала Blush

# 176
Ами, красавица, като Афра ще е вървежна и старите лъвове не само коси и ботокси ще си правят, само и само да си партнират с нея. Само това, че Кенан дълго време не е участвал в дизи ми говори много.
Всички застарели, но влиятелни актьори имат желание май да играят с млади и красиви колежки. При Афра първо се нареди Енгин, сега Кенан.... следващият ще го видим по късно. Само не съм съгласна, че  Афра ще блесне до доказан в гилдията актьор. Тя достатъчно вече израстна в работата си и стана популярна с таланта и харизмата си. Няма нужда да  се доказва с изтупани от нафталина партньори.Да спомена,че явно няма поука за Онур защото и Сърцебиенето върви упорито към финал.В целите епизоди само по две сцени с ГГ защото,колкото и да е симпатичен Керем стои доста нелепо до това младо момиче.За химия няма и да споменавам макар,че момичето доста се старае.
Аз няма да дам шанш на подобна любовна сага. Не ми се гледат подобни сцени. Харесвах Кенан, но сега май не му е мястото до Афра. Надценил се. Живее със стара слава май, но всичко е до време.
Подобен е сценария в "Рози и грехове". Колкото и да ми е бил симпатичен Мурад, еми личи си разликата с партньорката и не ми е ок.
Извинете ме, но изразявам само моето мнение и не ангажирам никого с него.
Хубав ден ви желая.

Точно така,Афра няма нужда да се доказва до изтупани от нафталина актьори.Тя вече е достатъчно доказала се и по ще и отива младо,хубаво момче,което да се доказва до нея.До Четин Текиндор и Шериф Сезен се доказа чудесно.Страхотно си партнира с тях и няма нужда от любовни сцени със старци с ботокс.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:42 от mimi 65

# 177
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Свиркайте си, може пък да ни хареса двойката Simple Smile

Рени Hug аз така правя и съм си ОК!
Не възлагам големи надежди, даже вече и нетърпението ми намаля .
Ако ме хареса, ще го гледам ако ли пък не  - сериали бол.
Нямам намерение да се нахъсвам предварително

# 178
  • София
Разправят, че и Джемре и Афра имали договори "без докосвания". Не ми се вярва особено, ще кажете за първата, които я гледате Simple Smile Аз го разбирам, че няма да има целувки, то няма как да няма докосвания.

# 179
Разправят, че и Джемре и Афра имали договори "без докосвания". Не ми се вярва особено, ще кажете за първата, които я гледате Simple Smile Аз го разбирам, че няма да има целувки, то няма как да няма докосвания.

Аз мисля че Афра се е съгласила да участва в сериала при условие че няма да се целува с Кенан и няма да имат никакви пикантни сцени

Общи условия

Активация на акаунт