Отговори
# 180
Ако ще има любовна история между Чаала и Абито все пак по някакъв начин ще трябва да я изиграят и предадат Афра и Кенан. Ако не друго ще трябва да има поне прегръдки, целуване на ръка, буза или по челото.
Няма как съвсем без нищо.
Но нека видим какво ще да бъде. Да не се окаже, че за пореден път ни лъжат.

# 181
Ако ще има любовна история между Чаала и Абито все пак по някакъв начин ще трябва да я изиграят и предадат Афра и Кенан. Ако не друго ще трябва да има поне прегръдки, целуване на ръка, буза или по челото.
Няма как съвсем без нищо.
Но нека видим какво ще да бъде. Да не се окаже, че за пореден път ни лъжат.

Да със сигурност поне това, исках да кажа че няма да е по устата например или да имат някаква по-пиканта сцена

# 182
На мен лично не ми харесва тази практика. Млади момичета да играят с възрастни мъже и обратното. Когато говорим за любовни истории. И само защото този или онзи е известен. Зависи от историята,но е редно да се дава шанс на новите и младите. За всяко нещо си има годините после вече е различно.
Затова в началото толкова мрънках за възрастовата разлика между Афра и Кенан. То всички дизита този сезон са с егати възрастовата разлика. Не искам да гледам Афра с чичковци. Но вече толкова ми изгубиха интереса с тази реклама на Абито,че май ми е едно такова никакво. Не ми е зор вече. Дори и да има любовна история между Афра и Кенан, каквото такова. Тя си е избрала ролята. Въпросът е, че аз искам успех за Афра въпреки всичко. Та дано сценария да е хубав и да има все пак високи рейтинги.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:10 от Надя Б. Василева

# 183
Ще каже човек, че Афра с пистолет в главата са я принудили да подпише договор за участие в АБИ 😁😛.... Все пак да не забравяме, че тя е акриса и работата й е да се превъплъщава в различни образи! Чаала не е Афра и Доан не е Кенан. Ще получат не малко пари за работата си, все пак. Който дава парите, той поръчва музиката, демек определя кой да участва и кой не. Пък и човек трябва да излезе от зоната си на комфорт. Все пак, както и преди писах, няма да участват във филм 18+. Всичко ще е наред! Аз лично имам добро предчувствие. Досега всичко с Афра ми е харесало! Остана още малко!

# 184
От оператора на АБИ!

Участие има в бая дизита!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:25 от BELL-

# 185
Диче, залипсвал ми е твоят еднорог 🦄. Я моля те вземи го сложи. Да почнем утре деня така цветно с дъги и еднорози Blush Heart

# 186
  • София
Аз също тръгвам положително.

Иначе Афра колко серии снима нон стоп с онзи в Рибарчето и нямаха нито една целувка. Сигурна съм, че това й беше в договора.

Важното е историята да се хареса на комшийките и да има хубав рейтинг.

# 187
Диче, залипсвал ми е твоят еднорог 🦄. Я моля те вземи го сложи. Да почнем утре деня така цветно с дъги и еднорози Blush Heart
Веднага, Наде ❤️🦄

# 188
  • София
Веднага, Наде ❤️🦄

🧿🧿🧿🤍🤍🤍

# 189
Мистери, евала й на Афра за играта с бай мангал. Аз не съм ги гледала тези серии,нямам и намерение. Само клипчета съм гледала и ми се гади като видя физиономията на този актьор, който игра Синан.
Междудругото днес по БТВ стори май ще дават епизода с дивангейт и щастливата балдъза Joy
Ако някой не го е гледал и му липсва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
Наде,а ако погледнеш клипове от "Бар" с него направо ще си заповръщаш.Сега да ви споделя нещо.В Нетфликс загледах "Стари пари" с Енгин и Аслъ Енвер.Той 44 годишен,тя 41.Малкия брат на Енгин играе Таро Емир Текин,разхайтен,живота го иска.Та той първи се пробва на мадамата ама много нелепо стояха,тя с един тон мазило за да не и се виждат бръчиците,той младо момче.Ама тя се влюби в Енгин и той в нея.Е,ами чудесни са.От бая време стоя на еп.2 защото заспивам,но да се надяваме,че до края на годината все ще го изгледам.И пикантни сцени да имат няма да ми е противно.Тарото обаче е един път.Жалко,че не успяха да разгънат целия му потенциал в Рибарчето.Нямам нищо против да ги гледам и в партньорство с Афито.

# 191
Дадоха го дивана по БТВ и Суна събуди същото отвращение у мен! Самата сцена също! Много отвратително, изживях отново тоя шок! И мнението ми за Абидин и Суна се затвърди, супер противни са, завистливи, прости и нахални!

# 192
Аз искам да наблегна на нещо от Рибарчето,за което,до скоро не се бях замисляла. Афра и Мерт имат няколко сцени,в които като Сейфер се целуват. Афра целува Мерт с отворени очи и го гледа. Слагам снимки на двете сцени,за които аз се сещам. Мисля, че има още няколко, който се сети да допълни.
Поразрових се малко и се оказа, че това е доста рядко срещано и не се прави от всеки за всеки. Особено от актьори е по рядко ползван метод. Актьорите и умишлено си затварят очите,за да им е по лесна играта и да си представят нещо друго в тези моменти. Затварянето на очите при целуване е и чисто физическа реакция на тялото и очите.
Идеята ми с това е,че се замислих колко комфортно са се чувствали Афрам един около друг. Няма значение какви са им били отношенията. Това е доказателство за комфорт и спокойствие. Доверие между партньори. Отношения на едно друго ниво.

# 193
  • София
В първи сезон много се коментираше, че Ферит почти винаги гледа Сейран, докато я целува. Общо взето, ако се загледаш в очите на Мерт се виждаше, че не ги затваря. В 21-22 серия беше доста обсъждано.

Мими, аз от една седмица съм на 3-та серия на Морето, голям зор, но става за запълване на времето.

# 194
MysteryG Успокои ме,че не съм само аз проспиващата.Сега,в Рибарчето колкото и да ги обсъждаме е ясно,че не бяха само колеги.Берил и Ерсин какви дървета бяха в сезон 1 и дори след като се ожениха пак им куцаше химията,а нашите ей тъй,като колеги изкараха три сезона почти на импровизации.Бях слушала за сцената на морето,че толкова се били увлекли,та екипа се наложило да им ръкопляска за да дойдат на себе си.Не знам колко е вярно,но тази сцена дори и с как беше "интимен координатор" ли не могат да я направят.Тя не беше Сейферска,а направо Афрамска.

Общи условия

Активация на акаунт