Отговори
# 195
Добро утро!
Хайде честит петък Simple Smile

# 196
# 197
  • София
Втори ден снимат експлозии

Кенан е на летището. Имало и паркиран ролс ройс за неговия герой, явно. Аз се сетих за ялъто пак, но да видим.

Инфото е от някакъв анонимен, може и да не е вярно.

# 198
  • Яко в Матрицата...
Видяхме батьо, да видим и Афра 😎

# 199
На мен лично грам не ми е зор за батьо Joy
Искам да видя Афра и нея си чакам.
С тази нова визия ми е интересно да видя какво е променила Афра.

# 200
  • София
Ето я колата

# 201
Здравейте, момичета!😊

Най-после започнаха снимките на АБИ и сега вече може да пускат информацията за Юсуф. 🤗

# 202
  • София
Афра се е консултирала за ролята си с професор по право

# 203
По повод старта на АБИ, едни хубави спомени от Рибарчето Simple Smile

# 204
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Лили, и аз си мислех за инфото около Юсуф, но според мен до края на годината едва ли ще имаме такова Confused.
Мистери, благодаря за инфото около подготовката на Афра. Винаги ми е било интересно подготовката на актьори, играещи адвокати! Като че ли по този начин започват да размишляват на друго ниво Rolling Eyes.

На мен лично много ми допадна представянето на прокурор Ългаз и адвокат Джейлин от Каан и Пънар! Изобщо не е лесна актьорската професия! Като цяло всяка професия си има своите специфики.

# 205
Според някои профили снимките на Юсуф ще започнат декември, но да видим дали е така. Нямам търпение да видя какъв проект си е избрал Мерт. 😎

# 206
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нямам търпение да видя какъв проект си е избрал Мерт. 😎

Това ми е най-любопитно от всичко

# 207
По повод адвокат Чаала Simple Smile

Надписа гласи - бъдещ адвокат - вече споря като такъв,но сега вече ще ми плащат за това Joy

# 208
Според някои профили снимките на Юсуф ще започнат декември, но да видим дали е така. Нямам търпение да видя какъв проект си е избрал Мерт. 😎
И аз си чакам снимките и информацията за Юсуф. Дано Мерт отново покаже възможностите си и сценарият да е заинтригуващ.
Нещо АБИ с прекаленият интерес и суперлативите за ГГ, малко ми стана безинтересен, но ще видим като започне излъчването му.

# 209
  • София
Ами те и днес гледам, че още крият Афра. Опитват се да убият и без това не особения интерес. Явно чакат хората да се тръшкат и да питат.

Общи условия

Активация на акаунт