Отговори
# 240
Афито и Нагито! 🤍🧿🪬

# 241
Здравейте, момичета!😊

За мен от продукцията карат Бирса да пише различни дати за старт на снимките на Афра, за да предизвикат взаимодействие. Надявам се днес вече наистина Афра да започне снимки, защото станаха за смях с това "а днес, а утре". Не виждам особена промяна във визията на Афра, ще видим като пуснат снимка.

# 242
  • София
Протежето е писала за Мерт

# 243
Протежето е писала за Мерт

Нямам търпение. 😃

# 244
  • София
Още една снимка на Афра от репортажа

И още нещо за проекта на Мерт

# 245
Интересно! 🔝🎯🤭

# 246
Не знам дали съм права, но от трохите инфо, които ни пускат за Юсуф оставам с впечатление, че проекта ще се върти около героя на Мерт. Може би ще бъде нещо като в Езел, където Кенан си партнираше с Джансу, но любовната история между Езел и Ейшан беше на много заден план. Сигурна съм, че тотално ще е избягал от образа на Ферит и се надявам в сценария да няма любовна история за която да се бори.😁

# 247
  • София
Лили и аз това се надявам, защото за Дисни сериалът ми е супер клиширан в това отношение. Пак богаташ, който се влюбва и се променя.
Общо взето из Х се говори, че повечето неща около неговия проект са ясно, не им е дошло времето за споделяне. И го коментират различни акаунти с различни източници.

# 248
Според мен историята в "Нищо няма да ни се случи" няма да е изобщо любовна, като очаквам някаква тежка драма. Ще видим накрая какво ще се окаже. 😃

# 249
  • София
Аз няма да коментирам какво очаквам, че имам един доста тъп за моите разбирания сценарий в главата си Simple Smile

Един 35 годишен младеж от днес Wink

# 250
  • Яко в Матрицата...
Какъв аби, Кенан му е амджа на този Joy

# 251
Значи,от известно време се чудя Афра ли гледам, Мерт ли гледам. Стила им е едно към едно. Направо по-еднакви няма как да са Joy
Афра е с онези очила 👓 Явно при "развода" все пак са останали нейно притежание.  Wink

# 252
Още не мога да повярвам, че ще представят Кенан за 35 годишен.😂

# 253
На Кенан бей очите му от интервенциите ли са така затворени или от слънцето? 🤕
Значи,от известно време се чудя Афра ли гледам, Мерт ли гледам. Стила им е едно към едно. Направо по-еднакви няма как да са Joy
Афра е с онези очила 👓 Явно при "развода" все пак са останали нейно притежание.  Wink
Едно към едно са! Стил, марки, цветове! 😜

# 254
Йешимка 😎

Общи условия

Активация на акаунт