Отговори
# 255
# 256
Красавица! 🧿
Наде, СейФер гледат ли се тук или са със затворни очи?

# 257
Според мен историята в "Нищо няма да ни се случи" няма да е изобщо любовна, като очаквам някаква тежка драма. Ще видим накрая какво ще се окаже. 😃

Лили , историята ще е любовна Тъкмо за 14 февруари Grinning Но ,  мисля , че няма  да е  всеизвестното клише
И нека Актан  я обича тая жена и тя също В крайна сметка всички на този свят се борят за това,  нали ? Особено младата аудитория   Grinning Пък,  който иска да живее без любов  Жените трябва да са обичани Heart Eyes Кой да ги обича? Кога , ако не сега ? Grinning
Колкото и да изглежда , че всичко се случва просто така , виждаме , че се градят кариери и няма случайности

Юсуфи за националната ТВ да се надяваме , че  ще е и сам войнът е войн

Бел , това са разни интерпретации и имровизации , с които се продадоха 101 епизода  и станаха звезди Тепърва се чакат истинските майсторски умения Kissing Heart

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 20:56 от KrasiAnna

# 258
Кенан е много харизматичен мъж. Тъй като наближавам 50-те с бясна скорост, хич не ми харесват негативните коментари за възрастта му 😁😁😁... Чакам първия епизод на АБИ, пък дано още в него съобщят възрастта му, че да се кротнат всички... Все пак мисля, че по- важно е да се справи актьорски с този образ.

Днес не видяхме цветя от Афра, дали е започнала снимки?🤔

# 259
Бел, тук са със затворени очи.
Изгледах сцената,че да съм сигурна Simple Smile
Красавица! 🧿
Наде, СейФер гледат ли се тук или са със затворни очи?

# 260
За мен Кенан изглежда страхотно за 50 годишен мъж. Намирам обаче за странно да го представят за 35 годишен, защото визуално е далеч от тази възраст. Надявам се от онова предаване да са се объркали за възрастта на Доан.

# 261
Диче, Кенан е хубав мъж на 50 и още по-хубав беше преди, но аз не мога да си представя как ще влезе в роля 35 годишен! И също нямам търпение за първия епизод, може пък това за 35 да е поредната измишльотина!

# 262
Dichkata Мога само да завидя на твоите 50 г.Ех,кога бях и аз на 50,вече забравих.Нищо и няма на възрастта.Въпроса е разликата във възрастта.Вече споменах за Енгин и партньорката му в "Стари пари".Ами готино ми стоят двамата ама дамата до Таро е точно като по-голямата кака.И ако 25 години е нормална разлика за една двойка защо ще се мъчат да подмладяват Кенан за да го изкарат 35 годишен?

# 263
На мен не ми е проблем самата възраст. Нямам нищо против годините. Принципно съм на мнение, че няма значение на колко години си, важното е ти самият как се чувстваш.
На мен друг ми е проблема в тази индустрия и какво се показва. Младите актриси ги слагат да играят с по-зрели мъже актьори. В същото време младите актриси чрез грим,прическа, облекло ги карат да изглеждат по-зрели,за да седят добре до по-големият си партньор. Зрелите мъже пък ги правят да изглеждат уж по млади и играят с младоци. Защо за едните да е така пък за другите иначе. На мен като жена не ми е ок. И турците само това показват - млади жени ги женят за много по-възрастни мъже. Все едно такива неща са масово и нормално. Хайде да кажем 10 години разлика ок, ама повече. Не,че го няма това в реалния живот. Има такива неща и в Холивуд. Но съседите яко наблягат на темата младо/ старо. На мен не ми е ок. Явно те обичат да си гледат извращения. Но каквото се показва и гледа след това това се прави. Колко случаи има на домашно насилие там, убити хора понеже не са се подчинили на този и онзи. Убити деца, жени от мъжете си. Като само това се показва.
Много е голямата работа зрял мъж с млада жена да се хване. Но обратното, зряла жена с млад мъж. Няма нужда да казвам каква я изкарват.
Та това ми е проблема на мен. Не се дава шанс на младите. Като героят е на 30-40 примерно, намери актьор на тази възраст.

# 264
Така е Мистери, възхищават се на Рамо и не си признават, а неговите качества преписват на другите! 😜

# 265
Прав/а е Протежето, обсебени са от Мерт и по цял ден се занимават с него вместо да подкрепят Афра. После ще се оплакват пак в Х, че тя е с малко точки в класацията.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:06 от Lilia*

# 266
Има една поговорка, която харесвам - "Малко акъл да имаш, но на време да ти дойде".
Тези хора не си научиха урока. Като харесваш Афра, подкрепяй Афра. Не прави взаимодействие на човек, който даже и мразиш.
После се тръшкат,трият постове и т.н. Но това за жалост не променя истината. Интернет пространството пази всичко.

Междудругото,не знам до колко е достоверна информация, но Афра в момента е в тренда.
Хайде да спре ОГМ да я крие,че това не помага. Цяло лято та досега я крият.

# 267
Ив
Скрит текст:
Гледа ли Джокович е Атина? Показа им за поред път, защо е най-добрия

# 268
Bell,
Скрит текст:
Гледах и тайничко се надявам, че след рекордната победа може да видим поне някое сърчице и харесана публикация от Рамо. 😎🐑🧿
Аз бях останала с впечатлението, че Афи вече е започнала снимките, но явно още не е. Надявам се скоро да се покаже в целия си блясък. Радвам се, че я видях усмихната и развълнувана днес. Стискам палци на нея и Дирен.

# 269
  • София
В една от стаите в Х са разправяли, че слуховете за Мерт, че обикаля по света са от един платен чат. Само за инфо и на четящите тук, в този чат пишат пълни глупости, познавам няколко човека, които са влизали вътре с цел проучване и любопитство, но са се хващали за главата и са излизали. Аз знаех само за слуха за САЩ, ама то било Италия, Испания, Холандия 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Става въпрос за този акаунт

https://www.instagram.com/televizyongazetes

Общи условия

Активация на акаунт