Отговори
# 645
Ени , тъй като познават изключително много Афра и знаят всичко за нея  , решиха , че от Кон ще скочи на магаре Grinning
 Sorry  but not sorry

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1992681446658502920
Ако няма нови промени, сериалът „ Bize Bi’şey Olmaz“ с Мирaй Данер и Мерт Рамазан Демир е планиран за излъчване през февруари.

Поне това е сигурно Kissing Heart

Чакам го и този проект с нетърпение. 😎

# 646
Ени, браво, много добре си го написала Hands Clap

Малко огън Афрам Simple Smile

# 647
Красиана, това за коня и магарето е топ! 👏🔝🤣

# 648
Краси,магаре викаш а  Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile
 Абе там крив,сакат може да е ама важното е да не е Мерт  Simple Smile
Нямам нищо против този Рахимджан ли беше Thinking Гледала съм го  само в Метрука и не мога да кажа колко е талантлив защото той нямаше и много екранно време .Иначе е симпатичен ,с готино тяло ,абе не е зле момчето ама аде имал си гадже, тюх  Simple Smile
Ай и аз чакам с нетърпение "Нищо няма да ни се случи".Там поне вече всичко е ясно не  е като с "Пера" и "АБИ" пък за "Юсуф" хич даже няма да отварям дума. Simple Smile
А дотогава СейФер форевър и това е положението. Simple Smile

# 649
Мили дами, пожелавам ви лека вечер с Афрам Heart

# 650
Ей сега от новината ще направя новина.Афра последвала двама колеги.За единия въобще не се споменава защото,да ме извини актьора,ама визуално поне въобще не подхожда за гадже.Пък човека може и да си е женен.Втория,младо,симпатично момче,макар,че в Метрука не направи особено впечатление.Момчето си е талантливо,но партньор му беше не кой да е,а колега който само с мълчание и поглед може да каже много,без реплики.Но това не пречи да са се сприятелили на снимачната площадка.Професионалните им пътища с Афра,обаче,не са се засичали и изневиделица тя го последвала.Да,ама той си имал гадже.Моя извод от цялата ситуация е,Мерт,Афра, Рахмиджан и гаджето му са си спретнали една семейна приятелска вечер.Купон ли е било,на ресторант ли са ходили,на гости ли са си ходили,в Париж ли са заедно,все едно.Та защо да не се последват като семейни приятели ако запознанството и прекараното време заедно са били приятни и за четиримата?Това съвсем невъзможен вариант ли е?

# 651
Добро утро, момичета!
Пожелавам успешна седмица!

# 652
Здравейте, момичета!😊

Сема е в настроение. 😎 Наистина от какво толкова ги е страх, че не спират да й пишат? 😏 Нали вярват, че са разделени, защо не спрират да й четат профила и да й слушат стаите? 😁

# 653
Лили, на това му се вика садомазохизъм Joy
Но щом ги влече, нека се занимават Simple Smile
Здравейте, момичета!😊

Сема е в настроение. 😎 Наистина от какво толкова ги е страх, че не спират да й пишат? 😏 Нали вярват, че са разделени, защо не спрират да й четат профила и да й слушат стаите? 😁

# 654
Наистина е много странно. Смятат, че Сема лъже, обаче нон стоп й пишат и следят. 😏

# 655
Сейфер, каквито така и не видяхме

# 656
  • София
Излъченият снощи епизод в Испания е бил с много висок рейтинг, не знам 63 или 64

# 657
От Кралят има още 3 епизода, което означава, че АБИ ще го пуснат най-рано на 16.12, обаче не знам дали имат навика едната седмица да финализират сериал и от следващата да пуснат нов на негово място, та може и към края на годината да го пуснат.

# 658
  • София
Това ли е плакатът????

# 659
Изглежда като създаден от ИИ. 😃

Общи условия

Активация на акаунт