Отговори
# 630
  • София
И сега какво излезе, ситуацията с моделката от преди няколко седмици, но наобратно 🤦‍♀️

# 631
Абсолютно Мистери!
Въпроса е да има хаос и едните да се вайкат, а другите да са уж щастливи…
Даже видях постове от солота обяснявайки как този Рахмиджан бил в Париж 🤦♀😒

# 632
И сега какво излезе, ситуацията с моделката от преди няколко седмици, но наобратно 🤦‍♀️

Вторник вечерта ще има резултат. 😎

# 633
И сега какво излезе, ситуацията с моделката от преди няколко седмици, но наобратно 🤦♀

Вторник вечерта ще има резултат. 😎
Лилия, защо чак вторник?

# 634
Бел, тогава излиза класацията на Адба за взаимодействието.

# 635

Все пак имаше и добра страна, Афра може да е на първо място 😀

# 636
Ахааа, ясно! Благодаря! 🌹

# 637
Малко Афрам и ИИ

# 638
И малко не ИИ! Сладури! 🪬🧿🤍

# 639
Добър вечер,момичета! Kissing Heart
Големи драми тоя уикенд в Х бе Simple Smile И най-накрая да се окаже ,че набеденото гадже си имало гадже Thinking  Simple Smile Аз бях в изумление ,макар и вече да съм им навикнала на драматичните изблици на някои солота ,но въпреки всичко си бях изумена как може това че Афра го последвала тоя ,а той пък бил изтрил снимка с Мерт и след това Афра се оказа ,че е в Париж,как това всичкото ги доведе тия хора до извода ,че Афра и това момче са гаджета  Thinking  Thinking  Thinking Еми чудя се и не мога да си отговоря и това е Simple Smile И после за нас викат ,че сме делулу ,ееее сори ама поне тия дето мислим ,че АфРам все още съществуват поне не хейтим никой от двамата и не се навираме в социалните мрежи на напълно непознати хора ,за да ги шпионираме и да си търсим само някакви несъществуващи знаци за някаква си връзка. Е може и ние да откриваме знаци там където ги няма ама поне всичко си го отнасяме до Афра и Мерт и го правим с добро чувство. Simple Smile
Надявам се вече през новата седмица нааааай-накрая да има нещо конкретно за АБИ ,а в най-скоро време да започне да излиза инфо и за това момче Юсуфи,че той Мерт хубаво обеща сюрприз ама кога ще е не каза ,а ще  е хубавичко да е до края на годината Simple Smile  Айде дано ,че вече повсемесна скука ни обхвана и ще вземем да ги заженим я Афра я Мерт за някой произволен в инстаграм ,та после те да се чудят от къде им е дошло  Simple Smile
Най-красивите ,талантливите и любимите ,Афра

и Мерт

и най-красивите и любимите СейФер Heart

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 22:58 от Eny87

# 640
Аз имам един въпрос Simple Smile
Афра от къде познава този актьор и защо сега го последва? Мерт игра с него в Метрука. Гледам с Афра не са се засичали по общи проекти или събития. Та откъде идва запознанството им? И как този актьор точно сега реши да изтрие снимки с Мерт.
Афра да не би случайно да е била на сета на Метрука?
Всички тези неща идват на време много удобно за взаимодействие. Другата седмица със сигурност резултатите от класацията ще са нагоре.
А пък този Париж вече ми идва в повече и ми е скучен. Час по час всичко живо все е там. Афра сигурно вече знае града на изуст Simple Smile
Явно Афра носи отговорността за взаимодействието за АБИ,на нея се пада честта. Няма да й е лесна задачата. Кой знае какви глупости още предстои да видим Simple Smile

# 641
  • София
Ени, 10 лайка бих ти сложила Hands Clap

# 642
# 643
Ей сега видях в Х  ,че нашето момиче Гюлсим Али,което участваше в сериал с Енгин Акюрек ама им го спряха за съжаление заради нисък рейтинг на въпрос коя според нея е най-красива сред турските актриси тя е казала Афра. Еми има вкус нашата представителка в турската дизи индустрия. Simple Smile

https://x.com/Judylizz/status/1992561291056324615?s=20

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 22:59 от Eny87

# 644
Ени , тъй като познават изключително много Афра и знаят всичко за нея  , решиха , че от Кон ще скочи на магаре Grinning
 Sorry  but not sorry

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1992681446658502920
Ако няма нови промени, сериалът „ Bize Bi’şey Olmaz“ с Мирaй Данер и Мерт Рамазан Демир е планиран за излъчване през февруари.

Поне това е сигурно Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт