Отговори
# 615
  • София
Нашият да не е в чужбинско пак?🤪

В Париж е Лили, с жена си 🤣

# 616
Ааа, момичета, не знам, да се спасяват. 😜🤪😂

# 617
Нашият да не е в чужбинско пак?🤪

В Париж е Лили, с жена си 🤣

Дали племенника на онази фенка е успял да се срещне с Афра

# 618
Анабел, дано не е. Колкото и феновете да сме любопитни, за мен има една граница, която не трябва да се преминава. Представете си как вие бихте се почувствали, ако някой ви дебне по този начин.

# 619
  • София
Мисля, че не е. Те бяха писали нещо на жената в Х и се беше ядосала. Все пак Афра сама си качи местоположението, защото на чинията пишеше името на ресторанта.

# 620
  • Яко в Матрицата...
Анабел, дано не е. Колкото и феновете да сме любопитни, за мен има една граница, която не трябва да се преминава. Представете си как вие бихте се почувствали, ако някой ви дебне по този начин.
И аз така мисля, Ив, по-добре да не се показват с когото и да било. Да има малко съспенс за АБИ Simple Smile

Здравейте дами!
Сестрата на Мерт, Зейнеп е отишла да нагледа животните 😁😈

Ох, моята любов Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 621
Арки е само за мачкане.🥰

# 622
Рени, да се показват с който си искат. С дебненето от засада на фенове имам проблем. Относно АБИ аз вече наистина не очаквам да ни дадат някаква информация, която да си струва да обсъждаме, но поне днес си имаме Арки. Открадна ми сърцето отдавна това голямо мече.Дано да видим и малката фурия.❤️

# 623
Май като гледам Рахим си има гадже, актрисата Чаагла Шимшек. Онзи ден бяха на кино заедно, днес тя качва снимки от дома му и котките му

# 624
Стори от Афи

# 625
# 626
Винаги двама винаги Афрам Simple Smile

И Афра е с много хубав шал Simple Smile

# 627
Успешните турски актьори ги обсъждат в медиите с работата им, а нашите вече повече от 3 години с едно и също нещо - "Събрахте ли се с Мерт/Афра", "Отследваха се/Последваха се в Инстаграм", "Разделиха се/Събраха се". 🥴 Да тръгнат вече тези проекти, че белким видим промяна.🤪

# 628
Много е сладичка! 🤍🧿🪬

# 629

Общи условия

Активация на акаунт