Отговори
# 600
И въпреки всичко, няма го този ефект, който имаше лятото с Мерт. Него явно по не го дават феновете. 😂

# 601
  • София
Да, Рени, в началото беше забавно, от много време не е, а е навик. Има достатъчно сериали и книги, с които да се забавлявам. Тук от септември все почваха да снимат, дойде ноември и още няма инфо, освен една снимка.

# 602
Чакат да финализират Кралят, за да си осигурят ден без конкуренция поне за началото на сериала. Не смеят да го сложат в понеделник, защото явно знаят, че няма да са първи.

# 603
  • Яко в Матрицата...
Чакат да финализират Кралят, за да си осигурят ден без конкуренция поне за началото на сериала. Не смеят да го сложат в понеделник, защото явно знаят, че няма да са първи.
Те само в петък са първи, а имат още три сериала. Бездомните едва ли ще ги спрат, но на Керем и Халит са аут.

# 604
Mystery, при мен също в момента преобладава умората и навика. Разбирам и съм напълно ок с това, че човек може да иска да се покрие и да изчезне от мрежите, създавайки си поне някаква илюзия за лично пространство, че може да промени кръга от хора, които са около него. Разочарованието ми идва най-вече от липсата на каквато и да е съществена и позитивна информация за професионалните им ангажименти. Никога не съм разбирала търсенето на негативно взаимодействие, нямам и намерение да участвам в такова. Дано сметките на нашите да излезнат, дано това, което снимат, отговоря на таланта им, дано ...

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 09:17 от Iv32

# 605
Те само в петък са първи, а имат още три сериала. Бездомните едва ли ще ги спрат, но на Керем и Халит са аут.

Сега ще са първи и във вторник, че за този най-скъп сериал през този сезон им трябва задължително първо място.

# 606
Здравейте, момичета!
Този път ама хич не ми пука за каквото и да било. Да се оправят и Шнура, и Афра и Мерт. След като са си продали душите да се излагат. Преспах и ми е доста спокойно. Много хора вече си намериха други занимания,други проекти за гледане. Защо нашите си мислят, че ще ги търпим до безкрай. Ще ни омръзне и на нас в един момент и ще се преориентираме.
Аз мисля, че е редно да усетят нашите и лошата страна на славата. Шнура може много да ги е нахъсал. Но никой не е защитен и от провал. Хайде да ги видя като ги зарежем феновете и няма взаимодействие какво ще правят. Тогава и на калъп да ги хванат с цял харем на никой няма да му пука.

# 607
  • Яко в Матрицата...
Наде, вече не става въпрос за личния им живот...

# 608
Рени, така е Simple Smile
То и за професионалният им живот дори в момента вече да става въпрос. Нещата куцат.
Навсякъде положението е гадно
Но те си знаят,да се оправят

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 13:29 от Надя Б. Василева

# 609
  • София
Наде, вече не става въпрос за личния им живот...

Точно това е. На мен не ми пука особено какви са им взаимоотношенията. Да, ще се радвам да са заедно, защото само който не ги е гледал не може да го разбере, а и солотата им, разбира се.
Но тези панаири ще повлияят на интереса към проектите, поне този в социалните мрежи. И колкото анкети да пуска ПР-а им в Х и да пита, отговорите снощи са красноречиви. На хората им е омръзнало, дори на най-запалените. Пък тя да се обяснява по два часа и да повтаря по едно и също. Ще излъчат първите 3 серии, ще видим рейтингите.
Според мен само Кенан може да вдигне рейтинга по тв в момента. Тя Афра и колко ще участва в първа серия не е ясно.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 14:03 от MysteryG

# 610
Рейтингите ще са хубави, защото няма да имат конкуренция. То ще е срамота при това положение да не са.🤪

# 611
  • София
Трябва да вземем да изпишем темата, че съм подготвила преди много време и снимка и анкета 😉

# 612
Здравейте дами!
Сестрата на Мерт, Зейнеп е отишла да нагледа животните 😁😈

# 613
Нашият да не е в чужбинско пак?🤪

# 614
Нашият да не е в чужбинско пак?🤪

Да не е отишъл при една започваща с буквата А 😂

Общи условия

Активация на акаунт