Отговори
# 75
Лелееее момичето било Малбора ,а аз съм я кръстила Албора Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Нищооооо ,важното е ,че все пак става дума за един и същи човек. Simple Smile  И аз я харесвам много  Аслихан в "Три куруша",с Екин Коч бяха много хубава двойка ,а нашия Кязъм папа там беше простооооо неотразим ,направо като истински психопат .
Айде то не останало до почването на "Аби".Ми да почва вече ,че ни се изчака чакането направо. Simple Smile

# 76
  • София
Сега попаднах на видео, в което е изчистен звука и се чува прословутото Афра, цял ден го коментират в Х, аз с 300 зора уж го чувах
https://www.instagram.com/reel/DQha5bWDa2J
Тая Бейза, не оставя Афито на мира! 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

# 77
Хелоу, мацки! 🫶

# 78
Здравейте, момичета!
Пожелавам спокойна неделя!

# 79
  • София
Неслишах препоръчала на Пелин да гледа Морето. Много ми е странно, тя си каза, че няма как да вмъкне АБИ, обаче се навила на Несла на идеите 🤣

Писала е после, че е гледала 30 мин и не можела да се съсредоточи.

# 80
# 81
Как Неслишах препоръчва? Те познават ли се въобще? Или Рамо ги е запознал? 🤣

# 82
Здравейте, момичета!😊

Големи дружки са Пело и Несла, както и Пело с Йешимчето. Непрекъснато си слагат сърца под постовете, казват си "Ашкъм", "Бебче". 😍 Нормално е да си препоръчват една на друга и сериали и филми.

# 83
  • София
Според Сема, Мерт не е пътувал никъде, откакто е в почивка. То не е ясно и колко е почивал.

# 84
# 85
Добро утро! 🫶

# 86
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет

Според мен това си е точно наш Рамо
Крайно време е да почва вече АБИ, но явно доста ще си почакаме да видим нещо от сета .

Ханде и аз не я искам за партньорка на Мерт. Не ми харесва това момиче . Тази Аслихан Малбора не съм я гледала, но е много сипматична. Аз продължавам да се надявам Пънар да ни изненада и да се завърне на екран . Според мен много добре ще си паснат с Мерт. Дори не искам да играят влюбена двойка .

Мими
Скрит текст:
И като гледам,всичко де що излиза сега е в духа на Узака,някой все от някъде се завръща от цивилизацията в дивата пустош и без него семейството загива,та се вадят едни пистолети,редят се едни отмъщения,май-май нещо такова ще ни очаква.Дано не съм права.
Аз си глездам Узака, даже изгледах и 4-те епизода на Морето. Имат много добър каст и музика, ма историята не е кой знае какво. Да, има от време на време и комични моменти, които да разсеят драмата за малко, но пак не ми е достатъчно да ме прикове пред екрана! На мен дори в момента Узака ми е по-интересен! И определено не искам АБИ да е поредното дизи от този род! Но ще почакаме и ще видим! Не остана!

# 87
  • София
Сема пак се е обяснявала по нощите

Някой й е писал, че Мерт е заминал за някъде и тя отговаря. Явно пак се разнасят слухове в Х.
Аз пък имам информация от вчера следобед, че си е бил у тях 🤣🤣🤣

# 88
Сема пак се е обяснявала по нощите

Някой й е писал, че Мерт е заминал за някъде и тя отговаря. Явно пак се разнасят слухове в Х.
Аз пък имам информация от вчера следобед, че си е бил у тях 🤣🤣🤣

.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:44 от anabeell

# 89
  • София
Ами супер, значи е на две места едновременно 🤣🤣🤣
Даже на повече.

Общи условия

Активация на акаунт