Отговори
# 90

Профил който намери онази моделка е качил някакво клипче на Селин и твърди че са заедно с Мерт в Ню Йорк
Може ли клипчето или линк към него?

# 91
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе Рамо почна и да се клонира вече . Машшала!

# 92
Здравейте, момичета!
Пожелавам успешна седмица!

# 93
  • Яко в Матрицата...
Мерт, та Мерт... На мен пък ми е интересно къде е Афра, че ми е домъчняло за онези очила Sunglasses

# 94
Не мога да разбера как от нищото тръгват ей такива слухове. Няма никакви факти или доказателства. Мерт бил в Ню Йорк с поредната жена, ами хубаво, няма лошо,ама го докажи. Всички можем да си измисляме истории. И това за пореден път идва от хора, които не са фенове на Мерт.
Аз в момента също мога да кажа, че Мерт е в нас и ми копае градината, но поради сключен договор за поверителност не мога да пусна снимки или повече информация. Мога да кажа и,че Афра е при съседа, който е ИТ и й оправя Инстаграм профила,но нямам снимки,съседа има пердета. Ще ми повярват ли хората? Това достоверна новина или информация е? Не може да се вярва на всичко в интернет. Също така става дума за Турция,те не могат да пътуват така свободно като нас. Трябват им визи и разрешения. Каквото и да им щукне не може така от раз да тръгнат.
Но, нека говорят за Мерт, така се вдига неговото взаимодействие. Афра милата утре почва снимки за АБИ,но никой не говори за това. Подавам тема за коментиране Simple Smile Дали утре ще има снимки зад кадър? С Кенан ли първо ще снима сцени или с Дирен? И дали ще снимат в Ялъто? Grinning

# 95
  • Яко в Матрицата...
Наде, последният ти въпрос е най-интересен. Ще влезе ли в употреба ялъто и ако да, за кой сериал ще е?

Сърцебиенето и Кралят са пред финиширане, така си мисля. Шнура ще се опита да пробие с новите дизита на Афра и Мерт. Въпреки че Морето е доста добре, знаем колко е амбициозен нашият продуцент ...

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 11:57 от Reni 🧿

# 96
Рени, аз си мисля, че Ялъто,ако го ползват,ще е баш за АБИ. Ако Юсуф е криминално дизи по не ми се връзва. Не,че жанра е от значение.
Според мен семейството на Абито ще живее в Ялъто. Те са богатата голяма фамилия с бизнес. Чаала и героят на Дирен ще са от по работническата класа, може би ще живеят в апартаменти.
За Юсуф ще ми бъде забавно,ако ползват къщата на Сафетови от първи сезон на Рибарчето Grinning Някаква такава мафиотска ми е

# 97
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Някъде ми се мерна, че в понеделник ще сложат новото дизи на Салих Бадемжи Rolling Eyes - Незнайни или нещо подобно беше. Уж билоо сигурно, ма да видим Blush.
Мен не ми е толкова дерт дали ще влее в "употреба" Ялъто, а дали ще има снимки от сета утре

# 98
  • София
Трябва да почват промоция. Аз понеже утре започват сета на АБИ днес очаквам новини за Юсуф.

Ето едно хубаво инфо, може да не е вярно, наподобява инфото на Надето, но пък кой знае. Тази девойки винаги е твърдяла, че някой от Шиле й пише.

# 99
Едни щастливи Сейфер

# 100
Последни подготовки заАБИ. Сценаристите на видеовръзка

# 101
Малко Сейфер в гората Wink

# 102
Кенан бей маааалко се барнал за старта на снимките! Все пак трябва да подхожда на красивата си и млада партньорка!

# 103
  • София
Редактирам се, че повтарям. В Х има панаири и слухове, че нон стоп виждат Афра и Мерт заедно през последната седмица, разбира се няма доказателства Joy

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 19:18 от MysteryG

# 104
Колкото и да се барне Кенан или някой друг, младостта си е младост. Съжалявам Simple Smile А и Афра си е Афра,не всеки седи добре до нея. Но Кенан не мога да отрека е много добре поддържан мъж за годините си.

Общи условия

Активация на акаунт