Отговори
# 210
Къде е Афито? Пак я скриха 🤕

# 211
Аз не съм виждала Афра с червен цвят на косата. Мисля и че не е била също черна. Не знам дали би й отивало,но на мен би ми било интересно да я видя наистина различна.

# 212
  • София
Тези, които имат Х знаят, че там съществуват общности. Какъв е смисълът от тях не мога да кажа, но ситуацията е следната:

1. Фенките на Афра са направили общност на АБИ и не пускат афрамски профили.
2. Фенките на Мерт, аналогично за Юсуф, пак не пускат афрамски профили.
3. Появили се и фенки на Кенан, не искат СейФер-ски профили 🤣

Та сега има по няколко общности на сериал.

# 213
  • Яко в Матрицата...
Божее, детска радост, шарени бонбонки 🤦♀

# 214
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Божее, детска радост, шарени бонбонки 🤦♀
Хора без работа  Joy

# 215
Тези, които имат Х знаят, че там съществуват общности. Какъв е смисълът от тях не мога да кажа, но ситуацията е следната:

Видяхме нагледно през последния месец за колко им стигат силите на солотата.

# 216
Пет пари не давам,че не ни искат. Да си се оправят сами. Достатъчно доказателства има нагледно, колко добре се справят. Афра на четвърто място,даже Ханде я мина. Мерт на трето място. Чак Принтера първи. Идеално се справят самостоятелно. Но поне вече взаимно ще се обвиняват солотата. Няма ние Афрамците да сме им проблема.
Мен ми е интересно за фенките на Кенан.
Не очаквах,че ще има такива въобще Joy

# 217
  • Яко в Матрицата...
Ее, Наде, тук не уцели. Кенан си има фенове Sunglasses Човекът е институция в дизи индустрията.

# 218
За Афра със сигурност е чест да играе с актьор като Кенан.

# 219
Аз не съм го гледала Кенан, не го знам. Та както казах не ми е зор за него. Афра ми е важната.
Но не искам да прозвучи, че омаловажавам труда и известността на Кенан. Явно си е име и доста е постигнал човека.
Уважения към него.
Ама пак да си кажа, държа си на Афра и нея си търся Blush
Както и Мерт Simple Smile Чакам си нещо за Юсуф. Дано там имаме късмет.

# 220
  • Яко в Матрицата...
Като омаловажаване прозвуча: “Не очаквах, че ще има такива въобще”. Афра е любимката тук, но все пак тя има колеги, не може сама да си играе.

# 221
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Кенан е един от първите турски актьори мъже които съм гледала и запомнила. Може не само за Афра да е чест да играе с него в един проект Blush. Още помня първия сериал в които го гледах и много ми хареса - До последен дъх! Той и Киво ми бяха първите любимци! После загледах Езел заради него. Още го помня този сериал а минаха доста години. Чак ми е странно че толкова време не снима, но го разбирам човека. След като се ожени и се родиха дъщеричките му се промениха приоритетите! А и не вярвам след толкова дълго отсъствие да не си е подбрал проекта внимателно Hands V.

# 222
Както казах,аз не съм запозната с неговата кариера. Никога не съм го гледала и не го знам. Затова за мен всичко е изненада. Просто грешен подбор на думи. И го написах по-директно. Не се оправдавам, просто обяснявам. Не му омаловажавам труда.

# 223
  • София
Езел все пак са го давали по бтв от 20 часа. Тогава май нямаше канали тип Лейди или Стори. Аз изобщо не съм се интересувала от такъв тип сериали и го помня.
Сигурна съм, че ще привлече публика в Турция, дори и да няма социални мрежи.

Аз имам въпрос. Какво мислите за абревиатурата АБИ? Кой на кого ще е батко и ще е в центъра на събитията. Не вярвам ей така да им е дошло

# 224
Момичета,Кенан не съм го гледала,но като разбрах,че ще е партньор на Афра,реших все пак да погледна тоя "Езел".Ами голям зор.Стигнах до 3 или 4 серия и до там.Ами не е моето.Та така и не успях да го гледам в целия му блясък.И сега ще си призная,че много харесвам другия актьор Игит Йозшенер,съперника на Езел.Е,ами това е положението.Ако бях устояла да го изгледам този сериал определено нямаше да е заради Кенан,а заради Игит.Определено не бих гледала и друг сериал заради Кенан.Не е моя тип.АБИ бих го гледала заради Афра и Тютюнджу.Та колкото и да е институция Кенан в турското дизи мен просто не може да ме развълнува и впечатли.Евала на Четин Текиндор.Въпреки възрастта си и здравословно състояние устоя човека цели три сезона.

Общи условия

Активация на акаунт