Отговори
# 225
За жалост не мога винаги да харесвам всеки един партньор на Афра или Мерт. Ако кажа друго ще бъде лъжа. Отначало не крия, че на мен лично не ми харесва как седят Афра и Кенан един до друг като партньори. Затова за мен важната е Афра и моята подкрепа е към нея. От вас научавам неща за Кенан и разбирам за неговата кариера и всичко друго. Каквото коментирам ми е на база това, което виждам сега.
Мистери, интересен въпрос зададе, харесва ми, благодаря. Според мен главно героят на Кенан ще бъде баткото. Предвид, че рано се е отделил от семейството си, взел е тежки решения, вече има изградена кариера, връща се за сватба на своя сестра. Тези неща ме навяват на мисълта, че той ще е най-големият в семейството. Отделно от това обаче пък героят на Дирен ще бъде като по-голям брат на Чаала. Не кръвен,но тя го възприема така. Та тук той ще бъде батко. И си мисля дали всъщност семейната вражда,ако има такава,няма да е между Кенан и Дирен и те да имат сметки за уреждане от миналото. Още не мога да реша какво си мисля за ролята на Чаала. Каква ще го играе в историята. Може и тя да е свързана по някакъв начин с миналото на героя на Кенан и да му се наложи да й стане батко и на нея. Или,ако все пак направят техните отношения любовни как ще го завъртят. Пък Чаала има по-голяма сестра, може тя да се окаже някаква на героя на Кенан. Тук имам колебания.
Пожелавам ви лека вечер Blush

# 226
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊☕

# 227
  • София
Добро утро! Според мен Чаала ще отмъщава на семейството на Кенан подтиквана от героя на Дирен.
Доан има по-голям брат, но едва ли заради него са кръстили така сериала.
Аз още не мога да повярвам, че Кенан е приел да играе 35 годишен доктор. На снимката от вчера с тази набола сива брада изобщо не приличаше.

# 228
  • Яко в Матрицата...
Може Чаала да е имала по-голям брат и Доган да в замесен в смъртта му или нещо лошо да му се е случило, та да иска да си отмъсти… Пак ще има пищови и мъст 🤣

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 08:53 от Reni 🧿

# 229
  • София
Афра и новата прическа

# 230
  • Яко в Матрицата...

Най-накрая очилата се появиха WinkSunglasses

# 231
  • София
Този път е усмихната Simple Smile

Качвам пак тази снимка с по-хубаво качество

# 232
  • Яко в Матрицата...
Този път е усмихната Simple Smile

Качвам пак тази снимка с по-хубаво качество

Качвай Simple Smile
Ама знае как да ме зарадва това момиче Heart EyesJoy

# 233
Еее,най-сетне се появи Афито,но аз не искам така да я издебват тук и таме,а да бъде представяна наравно с Кенан.Не само да ни набиват  в канчетата,че видите ли,сякаш ще правят моносериал само с него.Струва ми се,че Афи е на кичури,но може и да е от светлината.И в Рибарчето си смени прическата и пак си беше хубава.Даже повече ми харесваше с късата прическа.А бе ако ще и 0 номер да се остриже пак ще си е хубава.

# 234
Много хубава Афра! 🌷🧿 Радвам се, че пак ще си е руса.
Откъде всъщност дойде това, че Доан ще е на 35 🤔, че го пропуснах....Малко нереално е да е успешен хирург на 35, като се има предвид колко учат лекарите.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:20 от Dichkata

# 235
Здравейте, момичета,
Пожелавам хубава събота!
Афра в Рибарчето с леките руси кичури много я харесвах. Та,ако пак е така, супер Simple Smile

# 236
Разгледах дизитата на сценаристите от сценарния екип.Между сценариите им са и Шербета,Червените бутони,Червената стая и доста други дизита които не съм и чувала.С добри рейтинги им са сериалите и с по-няколко сезона.Да се надяваме,че наистина ще се справят добре.Морето много добре се движи.Да му се ненадяваш ама вкусовете на турския драг зрител и моите явно са на светлинни години един от друг.Другите сериали на Онур бавно,но сигурно вървят към дъното на кладенеца.Най-интересното,сериала на другия Мерт е надолу.По коментарите разбрах,че хората са разочаровани от последно излъчения епизод.Узака обаче стабилно си върви на горе.Хайде да видим ще се пребори ли АБИ с него.

# 237
  • София
Много хубава Афра! 🌷🧿 Радвам се, че пак ще си е руса.
Откъде всъщност дойде това, че Доан ще е на 35 🤔, че го пропуснах....Малко нереално е да е успешен хирург на 35, като се има предвид колко учат лекарите.

По тв8, нали има едни клюкари. Там веднага след новината на Бирса за любовната история коментираха, че Кенан имал две предложения, едното било да е 45 годишен разследващ или нещо такова в сериал по сценарий на сценаристката на Присъда. Другото било да играе млад, успешен хирург на 35.
Тези си говорят каквото им кажат, те до предната седмица обяснявяха, че историята не е за двойка. В момента искат да се вдигне шум. Аз не мога да повярвам, че ще е на тази възраст в сериала. Чаала, пак според тези, щяла да е току що завършила на 24-25 години.

Има и репортаж с Афра, освен снимките. Казва, че сетът й започва днес.

https://www.instagram.com/reel/DQysDvWDXvX

# 238
Благодаря, Мистери🤗 ... Успокоих се! Значи може и да си е на 50 😂😂😂....

# 239
  • София
Благодаря, Мистери🤗 ... Успокоих се! Значи може и да си е на 50 😂😂😂....

Може, разбира се 🤣🤣🤣

Продължават да снимат някакъв флашбек, пак са добавили специални ефекти с ИИ

Общи условия

Активация на акаунт