Отговори
# 660
  • София
Странно

Ако съдя по плаката, изобщо не ми прича на романтична история, както се опита да го изкара Бирса. По-скоро на нещо криминално ми изглежда.

# 661
  • Яко в Матрицата...
Еее, той сериалът не е започнал. Какво пък е станало, че напуска тоз младеж?

# 662
Още не са започнали и се започна с рокадите при сценаристите. 🙄

За плаката можеха да се постараят доста повече, защото и двамата изглеждат като анимирани.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:56 от Lilia*

# 663
  • София
Бирсен е писала, че се обмислят понеделник или вторник за ден на излъчване

# 664
Какъв е този изкуствен плакат? Кенан прилича като братлето от квартала Joy Не му отива на годините и славата това да го правят на тинейджър. Коженото якенце,кецовете. Мани,мани Anguished
Афра пък защо са я пипали. Изглежда все едно е с перука,а не нейната си коса. А пък този тен за какво й го слагат. Прилича на латиноамериканка.
Направо съм в потрес. Има къде къде по-добри фенски творби с ИИ.
Смешно ми е хора Joy
Не знам какво да кажа

# 665
Първо да кажа,че Сърцебиенето може да падне преди Краля.Много лошо снощи.Те Плодородните земи са с по-висок рейтинг и правят финал.Моя сериял,Мошениците е набрал скорост.Малко се поуспокоих.Съжалявам единствено за Керем.Как можа така да се даде да го забие тоя Онур?За АБИ нищо ново под слънцето.Онур явно пак се е опитал да се прави на сценарист и човека не иска да разреши да се гаврят с труда му.Един път вече се изгавриха с един сценарист и супер успешен проект.Значи,все пак,слуха на който се смееше Кенан за промяна на сценария се оказа верен.Останал бил само женски екип.Ами да присъединят Зейнеб Бонче и да ни откажат съвсем да гледаме.Ах,Кенан.Трябваше ли да се забъркваш с Онур?Провали Керем,провали Халит,сега твой ред ли е?Дано хонорара да си заслужава.

# 666
Сериозни разногласия трябва да са имали, за да напусне преди старта. Няма да се изненадам, ако както казва Мими, Шнура се е намесил да дава акъли, няма да му е за първи път. 🙄

# 667
Момичета,защо на този плакат ми се струва,че Афра са я направили червенокоса?Дали това са имали предвид промяна на визията и?Нея и с шарена коса да я направят пак си е хубава.Много ще е приятно да я гледаме червенокоска.

# 668
  • София
Аз изобщо не разбирам защо пак подхожда с черен ПР. Защото е Афра ли? Днес пак четох един куп коментари как можело Кенан да е на 35 в сериала. Почти съм сигурна, че няма да е вярно, но те сами си пуснаха тази новина. Сега ще излезе трейлъра и ако изкарат Бирса тъпа за пореден път, че няма да има и любовна история, за което тя продължава да настоява, си мислят, че хората ще кажат Уау.

# 669
От Кралят има още 3 епизода, което означава, че АБИ ще го пуснат най-рано на 16.12, обаче не знам дали имат навика едната седмица да финализират сериал и от следващата да пуснат нов на негово място, та може и към края на годината да го пуснат.

Кралят е по Стар ТВ , а АБИ ще е по АТВ , но са на ОГМ и няма да ги пуснат заедно - да
По АТВ във вторник има сериал , който е с нисък рейтинг,  но засега върви Трябва него да спрат за да почне АБИ там
във вторник
Четох , но нз колко е вярно , че другия понеделник по време на мач , ще покажат трейлърът
 Мисля , че ще е в понеделник

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 19:08 от KrasiAnna

# 670
  • Яко в Матрицата...
Аз изобщо не разбирам защо пак подхожда с черен ПР. Защото е Афра ли? Днес пак четох един куп коментари как можело Кенан да е на 35 в сериала. Почти съм сигурна, че няма да е вярно, но те сами си пуснаха тази новина. Сега ще излезе трейлъра и ако изкарат Бирса тъпа за пореден път, че няма да има и любовна история, за което тя продължава да настоява, си мислят, че хората ще кажат Уау.
Дано сериалът започне по-скоро.

Краси, идеално ще е да е в понеделник Simple Smile

# 671
  • София
Аз по принцип от самото начало съм за понеделник. Обаче, ако и тази седмица е нисък рейтингът на сериала на АТВ във вторник и решат да го спират, ще е добър ход да пуснат АБИ на мястото на 2 сериала. Иначе мислех, че за вторник гласят сериала на Мерт. Два поредни дни ще се получат, два поредни дни фрагове два пъти в седмицата и остава 1 свободен ден за теории и спойлери.

# 672
  • Яко в Матрицата...
Интересно ще е дали Шнура ще се впусне в приключението да се конкурира със сериала с най-висок рейтинг.

# 673
Така по ми харесва Simple Smile

# 674
Интересно ще е дали Шнура ще се впусне в приключението да се конкурира със сериала с най-висок рейтинг.

Рени предстои да видим
Сега пишат , че  2 сериала ще имат финал Двата с най-нисък рейтинг са този по АТВ и Сърцебиенето
Мястото за вторник се освобождава
 Шнура от 3 месеца  пее една  съща песен с възрастта и любовта  ( но няма ПР Grinning) Впрегнал е днес  официялни инстаграм страници  с 13 М последователи общо Grinning и кой знае колко други за новини и ТВ  ,  та може да се колебае Stuck Out Tongue Winking Eye Сега очакваме партито за гледането на 1 серия

Почти съм сигурна , че за Юсуфи няма да има тази офанзива

Има статия за ББО Трейлърът се очаквал скоро
https://herkesduysun.com/magazin/bize-bir-sey-olmaz-dizisinden-bomba-tarih/
Мирай е пред сключване на споразумение за дизи
Хейле да научим поне историята и ГГ

Общи условия

Активация на акаунт