Отговори
# 705
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Явно и  Афра и Мерт са ОК с черния ПР . Язък за таланта им, гярчектан

На Мерт едва ли му пука как го представят медиите. Едно време Къванч през месец ги разхождаше различни, от което грам не му пострада кариерата. 🤪Както видяхме и при Мерт стана така, защото само 1 месец след истериите със Селин в Акякя, Метрука постигна страхотни резултати, а преди излизането на филма му предричаха край на кариерата. 😏 И докато ние се чудим защо го правят, те си постигат целите и си живеят живота.

Лили, много си права

Коте,

Скрит текст:
Heart аз гледам доста нередовно вече и не знам дали ще се включвам навреме. Може да има и други освен нас, които да следят сериала.

Рени, ще го помисля още малко

# 706
Явно и  Афра и Мерт са ОК с черния ПР . Язък за таланта им, гярчектан

Коте, този път и туркините, които лятото истерясаха са се усетили, смятай.🤣

# 707
Ох, пълен резил Joy
Мениджърите им също не знам къде са. Позволиха всичко това да се случи. Зимен сън ли спят,в хибернация ли са?
УжасТ

# 708
  • София
Аз да си кажа съм пас за Юсуф. То и за АБИ, де. Ще ги гледам като има превод и ако ми е интересно. Подигравателно отношение и от двете страни не ми е приятно и мога да отвърна единствено с липса на взаимодействие от моя страна.
Гледам на Афра й е топ, жалко че на Мерт солотата са по-организирани от нейните, иначе и там щеше да е смях в залата. Визирам лайковете на постера - 110 хил на акаунт с 10 милиона последователи и още 3 отбелязвания на акаунти, на които не им знам последователите.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:45 от MysteryG

# 709
На Афра солотата са я зарязали и се занимават единствено с Мерт. 🤪 Уж вярват, че са разделени и всичко е гитти битти, но не го оставят на мира, него и "севгилитата" му.😄

# 710
  • Яко в Матрицата...
Засега не съм отписала проектите им, но си имам едно наум заради ОГМ и Шнура. Винаги може да ни изненадат и с хубаво, и с лошо.

Лили, дано да сколасват да гледат сериите на А.Б.И. от следене на Мерт и каките му, че поне дизито ѝ да има рейтинг.

# 711
Аз също съм пас за АБИ и Юсуф. Не ми заслужават вниманието. Предвид лошото отношение. Няма да им гледам бъркочите. Турците да си гледат техните глупости.
Бях на кантар и мислех все пак да подкрепя Афра и Мерт,но вече бойкотирам. Очевидно на Афра и Мерт не им пука за феновете им. Защо тогава да ми пука и на мен?

# 712
  • Яко в Матрицата...
Хич да не ти пука, Наде, то от нас нищо не зависи Wink

# 713
Между другото мен ме изненада коментара на Пело от вчера. Доста лаконично изказване.

# 714
Reni Точно.И аз съм така.Напускането,обаче,на сценариста на АБИ и откровеното му изказване за това ме карат да нямам големи очаквания.Сценариите на Онур вече са ни до болка познати.Гюлсерен не е успяла да излекува болните му фантазии.Очакванията ми бяха Кенан да го вкара малко в релси,но като гледам какво прави с Керем и Халит и тая ми вяра се изпарява.Хайде,Краля го довлачи някак до втори сезон,но Сърцебиенето голям позор.Въпреки,че Керем не ми е много от любимците не можем да отречем различната,ако ще и чисто техническа игра,от другите турски актьори.Загледах филма му "Синята пещера".Абсолютно европейско кино и школувана игра.Въобще не можах да повярвам,че това е турски филм с турски актьори.Може би и затова не успя да направи голям фурор,въпреки,че драмата е много по-дълбока и далеч от всякакви клишета.

# 715
Засега не съм отписала проектите им, но си имам едно наум заради ОГМ и Шнура. Винаги може да ни изненадат и с хубаво, и с лошо.

Лили, дано да сколасват да гледат сериите на А.Б.И. от следене на Мерт и каките му, че поне дизито ѝ да има рейтинг.

Дано, Рени. 🙂

Билял рекламира АБИ 😂

# 716
  • Яко в Матрицата...
Между другото мен ме изненада коментара на Пело от вчера. Доста лаконично изказване.

А за мен е закономерно това изказване. Засега, като се абстрахираме от нашите пристрастия, какво ни е казано? Афра и Кенан са партньори и главни действащи лица. Тя е млада адвокатка, той успешен хирург с кофти семейство, от което е избягал. Запознават се на някаква вечеря, а на сватбата на сестрата на Доган се случва нещо, което ще промени животът му/им завинаги. Бирсен настоява, че ще има любов, даже ще е голяма и незабравима. Нормално е хората да гледат на двамата като на двойка мъж и жена в дизито и така да си правят изводите и анализите.

# 717
Рени, така е. Аз си спомням как плюхме Бирса, когато пусна статията, че Дияр и Синан ще влязат в живота на Феро и Сейран. Лично аз много я плюх, че е лъжкиня, ама накрая ние гризнахме дървото.🤪

# 718
  • София
И АТВ са писали за завладяваща химия.

Нека почне, нека им видим любовната история, завладяващата химия и Кенан на 35 и тогава ще си кажа мнението наистина.

# 719
Аз лично тълкувам думата "химия" като понятие за любовни отношения между героите на дадени актьори. Все пак трябва достоверно да изиграеш това чувство и всички емоции свързани с него. Особено и когато се говори, че двамата главни актьори ще са партньори,рамо до рамо, работят усилено,за да създадат химията между себе си. Това още повече ме навява на мисълта, че става дума за любовни отношения.
Химията обаче между актьори може да значи и други неща. Може да става дума за самата връзка, която създават по между си като колеги. Афра и Мерт в Рибарчето играха с толкова много други актьори и им се получи химията и играта и с тях. Много добре изиграха отношенията си и с актьорите, които им играха семейство. За мен това също е химия. Но при рекламата на АБИ от известно време много се набляга на таз пуста химия между Афра и Кенан. И се чудя добре защо толкова много ни го натякват? Защо се набляга върху това? За Рибарчето писали ли са как и колко Афра и Мерт се готвят за тяхната химия? Или за други техни проекти? Мисля, че не.
Тук всячески се опитват да ни пробутат да харесаме Афра и Кенан заедно. Добър опит,но трудно става засега. Промяна няма да са ги харесали като главна двойка с каквито и да щеш отношения.

Общи условия

Активация на акаунт