Отговори
# 690
  • София
Ох, сега четох Ураз, то е било спектакъл. Той излиза, поздравява журналистите, чака с колата надолу по улицата. Тази жена излиза, говори с него по телефона. Отива към колата, той вижда отново журналистите, които е поздравил и тръгва, а жената започва да реве на улицата "Мерт, защото ме остави". Чакам видео да пуснат 🤣
Чакаме новини за Юсуф значи, наближават.

# 691
  • Яко в Матрицата...
Айдаа, нова кака ли се очерта на хоризонта Joy Тя ще умре от студ тази, докато чака ашкъма си Rolling EyesJoy

# 692
Хайде да ни е честит новият цирк, както и новата кандидат снаха Joy
Човек, който успя да се скрие за 35 дни и никой да не го хване. Извинявайте това просто е несериозно. Пълна излагация.
За мен това е и промяна на фокуса на зрителите. АБИ почва скоро,Афра е на пангара. Положението е гадно. И хоп Мерт се появява с нова жена.
Да не очакват от мен повече взаимодействие Афра и Мерт. Заслужават си хейта,да си го понасят и да се оправят. Аз ще си ги шипвам и подкрепям странично,но без да им давам взаимодействие. В момента за мен не заслужават. Сори.

# 693
  • Яко в Матрицата...
Ох, заглавията къртят, честно Simple Smile Какво севгили, какви 5 лева Joy Така ли се отнася човек със севгилито си. Селин е късметлийка, поне ѝ обърна внимание - целувки, ръчички, костенурки и прочие. Тази я зарязал насред пътя сама с репортерите... Joy

# 694
  • София
Качвам няколко коментара от Х на рускини, туркиня и французойка

Поне ще оставят Селин на мира, сериозно го пиша.

# 695
Здравейте, момичета!😊

"Мерт, защо ме остави"?🤣🤣🤣 Падам просто. 🤣🤣🤣 Юсуфи пристига явно. 😏

# 696
  • София

Айде, дойде официалното предупреждение, чакаме циркове. Сега Афра сигурно ще я снимат с "новото гадже" 🤦‍♀️

Много исках да се самоцитирам 🤣

# 697
  • Яко в Матрицата...

Айде, дойде официалното предупреждение, чакаме циркове. Сега Афра сигурно ще я снимат с "новото гадже" 🤦♀

Много исках да се самоцитирам 🤣
Ама защо все Мердо, не е интересно вече JoyJoyJoy Знаем, че е чапкънин и в YÇ игра себе си Joy

# 698
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет

Значи влизам ... и какво виждам

След тия новини човек да го е страх да си покаже

Онур бей ако не е разбрал ... тия циркове с Мерт и йени севгилито вече се изтъркаха .

За мен плакатът на ABI изобщо не е лош. В началото и аз си помислих че е фотошоп.
Заглавието беше нещо Семейството е изпитание ... или нещо подобно , та в тази връзка контейнерите зад Афра и Кенан ги асоциирам като тайните на това семейство. Единият вече е отворен и виждаме разхвърляни книжа .
Без значение кой ден ще избере Шнура, аз си оставам за понеделник! В крайна сметка който го е страх от мечки, да не ходи в гората! Но наистина много ми се иска да е  интересно и много динамично дизи.

Скрит текст:
Момичета, освен Мими и Рени не знам дали има и други сред вас, които да гледат Мошеници. Понеже на мен ми става все по-интересно ... ми се иска да си го коментирам с някой, но няма къде. Склонна съм да направя темата, стига да има желаещи да го коментират. Не ми се иска тук да спамим темата

# 699
Боже,то бетер сериал.Тия жълтури що не се пробват да пишат сценарии.Може пък и да пробият.Май новата изгора е неграмотна.Ако можеше да пише щеше да му натряска едно съобщение с пет сърчица и две плачещи физиономии и папараците щяха да останат на сухо.Пък тя взела,че и обяснения на висок глас да раздава.Пък и Мерт чак толкова да го е страх от жълтурите,че да зареже насред улицата момиче с голо пъпче да си простуди детеродните органи,то ще е голям уплах.Ще трябва да си лее куршум горкия.Лошо,Седларов,лошо.

# 700
  • Яко в Матрицата...
Коте,

Скрит текст:
Heart аз гледам доста нередовно вече и не знам дали ще се включвам навреме. Може да има и други освен нас, които да следят сериала.

Мими, циркът е на макс, но явно това му е съдбата на наш Мерт Joy

# 701
Аз започвам да си мисля, че Афра и Мерт ги устройва това място,на което се намират в момента.
Явно са ок с това какви ги изкарват.
Мерт е женкар/чапкън - дали Мерт се превърна във Ферит или Ферит се превърна в Мерт не знам. Но го принизяват вече направо по-ниско и от/със земята.
Афра пък явно е ок да го играе глупачката. В момента покрай АБИ отнася много критика за това защо е избрала този проект,за разликата във възрастта, взаимодействието й падна. В същото време продължават да я питат за Мерт. И какви са им отношенията. Буквално играе роля на жертвата и глупавата.
На никой вече не му е зор за проектите им и какво ще се случва. Язък за таланта им.
Заради този ПР всички ни вълнува спят ли заедно Афрам, заедно ли са или не, Афра с кой спи,Мерт с кой спи. За какво са актьори въобще и се бъхтят да играят. По тази логика може и да сменят сферата. Направо толкова грозно е това вече. Да не те знаят и оценяват, заради таланта и труда ти. А за това с кой си, с кой спиш и да ти ги бройкат. Това важи и за Афра и Мерт. Защо се измества фокуса от важното - че и двамата са страхотни актьори,вършат си перфектно работата. Да си сърбат сега попарата Афрам, като са се хванали на хорото ще го играят. Кой знае още какви ще ги изкарат.

# 702
Има напредък наш Мерто, на предната й беше наврял крак почти в лицето и я остави да зъзне без кърпа, а тая само я заряза пред папараците. 🤣 Следвващият път да й каже да не му вика "Любов моя, защо ме заряза" точно пред камерите, а да изчака да си тръгнат.😏

# 703
Това вече е много с този цирк. Повече от месец, не го откриха къде и с кого ходи и сега отведнъж с ново гадже.
Ами, всичко това сваля гарда на самите актьори. С тези постановки, язък за талантливия Мерт.
След подобни изцепки /ПР ли не знам/ , но труда, харизмата и успеха в следващите проекти и роли на Мерт са под съмнение. Ако, сам се е съгласил на това "представление" не знам какво цели, но определено не е в негова полза. Явно се жертва за друга кауза, а той не заслужава всичко това.

# 704
На Мерт едва ли му пука как го представят медиите. Едно време Къванч през месец ги разхождаше различни, от което грам не му пострада кариерата. 🤪Както видяхме и при Мерт стана така, защото само 1 месец след истериите със Селин в Акякя, Метрука постигна страхотни резултати, а преди излизането на филма му предричаха край на кариерата. 😏 И докато ние се чудим защо го правят, те си постигат целите и си живеят живота.

Общи условия

Активация на акаунт