Отговори
# 570
Знаете ли какво още виждат в Х
Афра като чула журналята да споменава името на Мерт и затова била тръшнала вратата на колата със що се сила има Joy
На много хора им се иска Мерт и Селин да имат еднакви очила Ама сори Не става така
Носенето и менкането на дрехи и аксесоари е запазена марка на Афрам Sunglasses

# 571
Хелоу, прекрасни! 🫶
Красивото ни момиче! 🧿🤍🪬

# 572
# 573
  • София
Афра е последвала двама актьори

Единият си партнираше с Мерт в Метрук адам.

# 574
Афра е последвала двама актьори

Единият си партнираше с Мерт в Метрук адам.

И се започнаха със слуховете че са започнали да се срещат с Афра и той бил изтрил снимка с Мерт

# 575
  • София
В Х в момента създават такъв смешен хаос, че нямам думи. Един профил го хващам за 4-ти път да си сменя името. На 1 милион процента съм сигурна, че е на ОГМ и при всяка смяна има различно предназначение.
Айде, дойде официалното предупреждение, чакаме циркове. Сега Афра сигурно ще я снимат с "новото гадже" 🤦‍♀️

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:01 от MysteryG

# 576
В Х в момента създават такъв смешен хаос, че нямам думи. Един профил го хващам за 4-ти път да си сменя името. На 1 милион процента съм сигурна, че е на ОГМ и при всяка смяна има различно предназначение.
Айде, дойде официалното предупреждение, чакаме циркове. Сега Афра сигурно ще я снимат с "новото гадже" 🤦‍♀️

Колко "случайно" ще бъде това, точно преди старта на АБИ да я снимат с някой Селинчо. 🤪

# 577
Афи е в Париж

# 578
  • София
Всички знаем какво последва след първата снимка

Честно казано като видях сторитата на Ураз избухнах в смях. Целия хаос в Х е преразказала и накрая пак, че нямало да гледа ОГМ. Ама нали, за хората дето нямат Х, да са в час 🤣

А, щях да пиша за въпросния профил, дето си сменя името. Цял ден или от вчера разправял, че има снимка на Мерт, компромат. Ама пише на лични на големи акаунти. Добрали са се до някакви снимки в крайна сметка, не бил Мерт.

# 579
Всички знаем какво последва след първата снимка

Честно казано като видях сторитата на Ураз избухнах в смях. Целия хаос в Х е преразказала и накрая пак, че нямало да гледа ОГМ. Ама нали, за хората дето нямат Х, да са в час 🤣

А, щях да пиша за въпросния профил, дето си сменя името. Цял ден или от вчера разправял, че има снимка на Мерт, компромат. Ама пише на лични на големи акаунти. Добрали са се до някакви снимки в крайна сметка, не бил Мерт.

Много се надявам да не стане така както стана с Мерт.  Аз си мисля дали пък Афра вчера не е тръгвала за Париж, малко ми е облечена като вчера

# 580
Гответе се, защото наистина от седмица Ураз стана много активна, а няколко месеца я нямаше. 🤪 Както каза и Мистери, в Х се активизираха профилите на ОГМ с коментари "на всеки час", а на ден се пускат по няколко стаи. 😁

# 581
  • София
Ето за какво писах по-горе

Лилия, ами как, два сериала ще започват, трябва взаимодействие, без значение какво.

Кралят свършва, още 3 серии, официално.

# 582
Ето за какво писах по-горе

Лилия, ами как, два сериала ще започват, трябва взаимодействие, без значение какво.

Кралят свършва, още 3 серии, официално.

Точно, и според мен този път Афра ще е на пангара, защото взаимодействие около Мерт не им върши работа за АБИ.

Отлично, ако го сложат във вторник, тогава няма да имат никаква силна конкуренция.

# 583
  • Яко в Матрицата...
Ама само едно гадже ли са спретнали на Афра? Flushed Ее, може ли такова нещо? Rolling Eyes Поне трима трябва да са - за щастие Sunglasses

# 584
Още едно стори от Афи

Общи условия

Активация на акаунт