Отговори
Търся лекар за уши нос гърло в Плевен или Велико Търново за 8 месечно бебе , тъй като от няколко месеца детето постоянно има хъркаш нос и се запушва като 90% няма секрети . Единствено като се разплаче тогава има сополки , но нашият педиатър не предприема нищо всеки път и казвам и нейният отговор а ще се оправи ам така ще е  …. Ами не за мен не е така 😡 вече му е трудно и пиенето на мляко за биба въобще не може да задържи повече от 30 секунди без да диша

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:28 от Tatyana Varbanova 754980

# 1
Мога да препоръчам за Русе:
Д-р Огнян Лечев, завеждащ УНГ, кабинетът му е в ДКЦ-то до МБАЛ "Канев" (Първа поликлиника, както го знаят русенци още). Водила съм сина си от бебе при него. Минус е, че се чака през кабинета, работното му време е 13:00-16:00 вторник-петък. В събота също е на кабинет, но не знам къде точно.
Д-р Силвия Георгиева, работи до МБАЛ "Канев", работи изключително с деца и с предварително записан час. Не мога да цитирам работното й време.
И двамата са внимателни и компетентни, макар че аз с времето се ориентирах към д-р Лечев.

# 2
Стеримар ,Меримар или някоя морска вода ползвате ли? На моето бебе му пръсках до 1 година всеки ден по няколко пъти за да извади едни твърди секрети.

# 3
  • София
Търся лекар за уши нос гърло в Плевен или Велико Търново за 8 месечно бебе , тъй като от няколко месеца детето постоянно има хъркаш нос и се запушва като 90% няма секрети . Единствено като се разплаче тогава има сополки , но нашият педиатър не предприема нищо всеки път и казвам и нейният отговор а ще се оправи ам така ще е  …. Ами не за мен не е така 😡 вече му е трудно и пиенето на мляко за биба въобще не може да задържи повече от 30 секунди без да диша

Пускан ли е секрет? Да не би детето да е с бактерия?

Общи условия

Активация на акаунт